telias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω να ζητήσω την βοήθεια σας γιατί είμαι απελπισμένος!Σήμερα το πρωί αποφάσισα να κάνω format γιατί το pc είχε τρομερά προβλήματα,είχε αρχίσει ξαφνικά ο explorer τον windows να αναβοσβήνει μονος του!!Έχω έναν Hard Disk Sata πάνω σε PCI controller,χωρισμένο σε 3 partition,στο C: είχα τα WindowsXP και στον D: είχα τα documents.Μετά από πολλές προσπάθειες και ενώ δεν κατάφερνα να εγκαταστήσω τα Windows (ενώ το είχα κάνει πολλές φορες στο παρελθόν) αποφάσισα να βάλω τα winXp,σε έναν παλιό EIDE HD,που είχα συνδεμένο πάνω και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία!μέσα από τα windows έβαλα και τους drivers του PCI controller και έτσι εμφανίστηκαν και τα 3 partition του SATA δίσκου!Είχα ξεχάσει όμως πως στα προηγούμενα windows είχα βάλει κωδικό στο USER ACOUNT μου και είχα κάνει τον φάκελο My Documents PRIVATE!Όπως καταλαβαίνετε αυτήν την στιγμή κάθε φορα που πάω να ανοίξω τον φάκελο αυτόν μου βγάζει ACCESS IS DENIED και δεν μπορώ να κάνω τίποτα να το αλλάξω αυτό!Έχω πολύ σημαντικά αρχεία μέσα στον φάκελο που δεν τα είχα κάνει back-up και είμαι απελπισμένος.Ελπίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα!Συγγνώμη για όλο αυτό το κατεβατό,αλλα ήθελα να είμαι κατατοπιστικός.Ευχαριστώ εκ το προτερων μονο και μονο αν κάτσετε να διαβάσετε όλο αυτό το κείμενο!
telias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Να σας πω τώρα και τι έκανα και έσωσα τα documents τουλάχιστον.Κάτι πολύ απλό.Με το εργαλείο το windows έκανα backup τον φάκελο αυτόν στον άλλο δίσκο και μετά restore στα Documents τα κανονικά.Στα advance settings άλλαξα το originals location και ξεκλικαρα το Restore Security settings (το τελευταίο δεν ξέρω αν βοηθησε ουσιαστικά),τουλάχιστον έτσι μπορώ να γράψω σε DVD όλα μου τα αρχεία,αλλα το πρόβλημα στον άλλο φάκελο παραμένει.Ευχαριστώ όσους διάβασαν ως τώρα αυτά που έγραψα και αν κάποιος ξερει πως μπορώ να ξεκλειδώσω τον παλιό φάκελο ευπρόσδεκτος!τουλάχιστον τώρα με λιγότερο άγχος!!!!
Jiakomo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω μία λύση είναι να δώσεις το ownership του φακέλου στον user (administrator) που έφτιαξες μετά το φορμάτ και να του δώσεις full control. Δηλαδή δεξί κλικ στον φάκελο -> properties -> καρτέλα security -> advanced κτλ
telias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Την καρτέλα security και το advance που μου είπες,δεν το βρίσκω στα properties του φακέλου!Μήπως εννοείς κάπου αλλου?
VRaCh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 http://support.microsoft.com/Default.aspx?kbid=308421
telias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ,είχε δίκιο και ο jiakomo,μονο που για να εμφανιστεί αυτό το menu,έπρεπε να κάνω Disable το file sharing!Ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.