Mystirios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ψάχνω τρόπο να έχω πάντα μερικά kbps διαθέσιμα στην http κίνηση του υπολογιστή μου.Αν π.χ. κατεβάζοντας torrents , η σύνδεση μου βρίσκει το ανώτατο όριο της , θέλω όταν ανοίγω κάποια σελίδα πάντα να δεσμεύονται π.χ τουλάχιστον 10kbps για τον browser. Μετά απο γούγλισμα μάλλον αυτό που θέλω να κάνω αναφέρεται σαν bandwidth management . Βρήκα διάφορα προγράμματα που μάλλον κάνουν τη δουλειά που θέλω αλλα κανένα opensource. Αν έχει κανείς τίποτα υπόψιν του....
vatraxious Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης θα μπορούσες να το ψάξεις σαν traffic shaping και να ορίσειες priorities στα πακέτα σου. Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν έχς κατι υπόψιν μου που να είναι OpenSource και για windows (αυτά υποθέτω οτι χρησιμοποιείς). Πάντως αν έχεις ADSL με modem/router κι όχι σκέτο modem, τότε δες αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
Rabican Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Quality of Service!!!!ο καλυτερος και σωστοτερος τροπος να το κανεις, ρουτερικως!!!
manosbnb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 NET LIMITER 2 το απολυτο εργαλειο.Δεν οριζεις ελευθερο bandwith απλα οριζεις σε καθε προγραμμα μεχρι ποσο bandwith θα τραβαει. p.m for more
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.