blueviper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ok tote 2 erotiseis kai pisteuo pos teleiosa!1) Auto pou prepei na prosekso sto AV-Comparatives einai mono ta ADVANCED+, ADVANCED, STANDARD? Θα σου απαντήσω μέσα από τα γραφόμενα του ίδιου του site: Please do not put to much attention to the precentages, as little differences in the percentages do not say much. It is better you rely on the levels (advanced+, advanced, standard) reached in this test (see http://www.av-comparatives.org/seiten/overview.html) Μπορείς να λάβεις κι αρκετές λεπτομέρειες μέσα από το "report" σε .pdf αρχείο, αλλά σκοπός είναι να μην ψειρίσουμε και τη μαϊμού. Όποιος antivirus χαρακτηρίστηκε "Advanced+", ανήκει στην elite των ικανών στον εντοπισμό ιών και δε θα λαθέψεις αν το προτιμήσεις. Από εκεί κι έπειτα πάντα παίζουν κι άλλα κριτήρια -προσωπικής βάσης- ρόλο. Εγώ προτιμώ πχ το NOD32 από το Kaspersky κι ας είναι μια τρίχα πίσω σε αποτελεσματικότητα, γιατί είναι πιο ελαφρύ και δε μου βαραίνει το σύστημα. Άλλος πάλι δεν έχει πρόβλημα ή δε μπαίνει στη διαδικασία του συμβιβασμού. 8elo na po, exei kai kati 6/10, 1/10, 10/10 auto ti einai?Kai pos katalaveno poio einai kalutero? Αν δεις αριστερά αναγράφει "On-demand detection of polymorphic viruses"...με άλλα λόγια δείχνει πόσα από τους 10 πολυμορφικούς ιούς εντόπισε το καθένα. Έχει χωρίσει το test σε κατηγορίες ιών, στα οποία το εκάστοτε antivirus αλλού υπερέει κι αλλού υπολείπεται. Ένα παράδειγμα...το NOD32 έχει μακράν την καλύτερη heuristics engine (υπάρχουν τα σχετικά test), αλλά δεν τα πάει και τόσο καλά στα "OtherOS viruses/malware" (δηλαδή σε ιούς που αφορούν πχ το MacOS, ενώ έχεις Windows). Μπορείς όπως είπα να παίξεις με τα στατιστικά, αλλά δεν προτείνεται κι όλας και δεν έχει και πολύ νόημα...τι 98,30%, τι 99,05%. Ανακηρύξαμε νικητή ή μήπως ανακηρύξαμε νικητές; 2) Ti mou protinete? McAfee Internet Security i Panda Platinum internet Security? Mexri na mpei o Server sto grafeio! Δεν τα έχω δοκιμάσει, για να σου πω την αλήθεια, αλλά θα σου συνιστούσα να κάνεις μια βόλτα από το Wilders, να ανοίξεις ένα λογαριασμό και να κάνεις την ίδια ερώτηση σε μια σχετική ενότητα (πχ other anti-virus software).
powerthunder Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Έχοντας και εγώ δοκιμάσει σχεδόν όλα τα free AV προτείνω Antivir. Πολύ ελαφρύ και πολύ αποτελεσματικό.
DIMITRISG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω το avast 2 χρονια και οι εντυπώσεις μου ειναι πολυ ικανοποιητικες. Ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με virus. Το προτεινο σε οποιον δεν εχει αποφασησει ακομα πιο antivirus να εγκαταστησει
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 @blueviper gia tin leptomeri sou apantii!!!
elteo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Αν σκοπός σου είναι να καταλήξεις σε κάποιο free antivirus, όπως αντιλαμβάνομαι από τους υποψήφιους, και με δεδομένο πως το κατεξοχήν κριτήριο σε ένα antivirus είναι η ικανότητά του να ανιχνεύει τους ιούς (η ευχρηστία, απαιτήσεις σε πόρους κοκ ας κριθούν με γνώμονα τις προτιμήσεις του καθενός), παράτα και τα 2 και στρέψε την προσοχή σου στο Antivir που και σε αυτό το νέο συγκριτικό test του AV-Comparatives υπερέχει. +1000 το έχω 8 μήνες στο laptop. Ελαφρύ, αποτελεσματικό και δωρεάν. Οτι ζητάω δηλ.
x_vagos_x Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Με πείσατε.... Στο Laptop-Κατεβαστήριο θα βάλω Antivir...
nikkeii Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Exei dokimasei kaneis to BitDefender? Eixa akousei kala logia, exete kamia idea?
blueviper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 nikkeii...έχουν δοθεί ήδη δεσμοί σε συγκριτικά test σε προηγούμενα post, για να έχεις άποψη και για το Bitdefender. Ανέτρεξε σε αυτά. Το χρησιμοποιούσα παλαιότερα κι αν και αξιόλογο, δεν ανήκει στην elite των antivirus. Προτίμησα εν τέλει το NOD32 και δεν το μετάνοιωσα ποτέ.
csaueb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 γεια σας, βοηθηστε και εμενα στο δειλλημα norton antivirus 2006 ή 2007 και AVG;;;; Tι είναι καλύτερο σε θεμα ασφαλειας και χρήσης;; Ευχαριστώ
MrSeanKon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Γενικά ότι σχετίζεται με Norton και Symantec τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι. Χρησιμοποιω το AVG ο Avast δε μου αρεσε αλλα και τα δυο ειναι ελαφρια προγραμματα. Προσωπικα πιστευω οτι τα καλυτερα ειναι τα Panda + McAfee
x_vagos_x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Σχετικά με το ποιο είναι καλύτερο, ας μην ακούμε τους άλλους γιατί είναι υποκειμενικό το θέμα... Σε άλλα sites μπαίνω εγώ και σε άλλα κάποιος άλλος... ΠΡΟΦΑΝΩΣ... έτσι θα ήταν καλύτερα να έβλεπες τα συγκριτικά και να αποφάσιζες...
skiabox Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Εχω εγκαταστησει το avast σε καποιο μηχανημα στο φροντιστηριο που δουλευω.Μια ερωτηση μονο να κανω.Επειδη ειδα οτι περιεχει ενα ειδος firewall μεσα ειναι αναγκη να εγκαταστησω και ξεχωριστο firewall η μονο με το avast ειμαι καλυμμενος?Ευχαριστω.
elteo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 εάν μπαίνεις ιντερνετ δεν είσαι με κανένα από αυτα καλυμμένος. οι επιδόσεις τους είναι κάτω από το μέσο όρο. βάλε εάν θες οπωσδήποτε δωρεάν το ANTIVIR 7.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.