Blackman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα autorun αρχείο σε flash memory ώστε βάζοντας το φλασακι να ανοίγει ένα pdf αρχείο. Προσπάθησα και έφτιαξα ένα autorun.inf αρχείο το οποίο δυστηχώς δεν ξέρω πως να το κάνω να βρει το acrobat.exe χωρίς να βάλω όλο το path. Ο λόγος είναι πχ γιατί στο δικό μου το path λέει c:\program files\adobe\acrobat 6.0\acrobat\acobat.exe ενώ πχ στου συνάδελφου λέει ότι από πάνω αλλά ...\acrobat 7.0\... και έτσι ενώ έτρεχε σε εμένα δεν τρέχει αν το path είναι διαφορετικό. Οπότε θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια στο θέμα. Επίσης να αναφέρω ότι κατέβασα και κάποια αρχειάκια autorun makers τα οποία δυστυχώς δεν βοήθησαν. Βοήθεια παίδες plz
Trapper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως το πρόβλημά σου είναι ότι στο path c:\program files\adobe\acrobat 6.0\acrobat\acobat.exe λείπει από την τελευταία λέξη ένα r? Δηλαδή λέει acobat.exe και όχι acrobat.exe.
Eusebius Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Για το Acrobat δεν ξέρω, αλλά το απλό Reader βάζει στο μητρώο τη συντόμευση acrord32 και καλείται κι έτσι, χωρίς όλη τη διαδρομή: acrord32 myfile.pdf Δες μήπως πιάνει και στο Acrobat αυτό -- ή αν τα Acrobat ορίζουν κάποια άλλη συντόμευση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.