skullman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχωρέσετε την αμάθειά μου, αλλά δεν έχω παρά ελάχιστες γνώσεις σχετικά με την δημιουργία και διαχείρηση δικτύων. Λοιπόν, σπίτι μου έχω φτιάξει 1 δικτυάκι μέσω του U.S. Robotics 9108 Wireless router. Σε αυτό είναι συνδεμένοι 1Η/Υ με καλώδιο, 2 ασύρματα και το λάπτοπ μου ασύρματα επίσης. Το δίκτυο δουλεύει, βλέπουν όλοι Internet και τους shared φακέλους. Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής. Θέλω να κάνω κάποιους φακέλους Shared στο δίκτυο, από κάθε Η/Υ, αλλά για να έχει κάποιος πρόσβαση μέσω δικτύου, να ζητάει τον κωδικό του Η/Υ στον οποίο ανήκουν. Γνωρίζω οτι μπορεί να γίνει αυτό αν ο user που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση είναι limited.Αυτό όμως δεν με εξυπηρετεί, καθότι εκτός από τον βασικό μου, τους άλλους τους χρησιμοποιούν και άλλοι (φίλοι, αδέρφια, φιλοξενούμενοι), αλλά και εγώ, οπότε με βολεύει να είναι οι users administrators. Γίνεται αυτό που ζητάω και αν ναι, με ποιό τρόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή και βοήθειά σας! SKULL
Rabican Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 αν δεν κανω λαθος αυτο γινεται απο τα folder properties!
skullman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχώς αν και το έψαξα, δεν βρήκα κάτι! Αν έχεις κάποιες πιο συγκεκριμένες οδηγίες, πες μου!
tony_pap3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στο windows explorer εργαλεία->επιλογές->προβολή απενεργοποίηεσε την απλή κοινή χρήση. τώρα το μενού της κοινής χρήσης θα είναι διαφορετικό και θα μπορείς να ορίζεις δικαιώματα σε χρήστες
Rabican Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 τονυ παπ σε παω με 1000 για την υπογραφη σου και τα γκρικλις..
skullman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στο windows explorer εργαλεία->επιλογές->προβολή απενεργοποίηεσε την απλή κοινή χρήση.τώρα το μενού της κοινής χρήσης θα είναι διαφορετικό και θα μπορείς να ορίζεις δικαιώματα σε χρήστες Φίλε μου tony, σε ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς αυτό έψαχνα και τώρα μου δουλεύει κανονικά! Μου έλυσες τα χέρια!
geioannou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 μηπως θα μπορουσε κανεις να μας πει που ειναι και σε εμας τους δυστηχους που εχουν αγγλικα win.εχω "φαει¨τον κοσμο αλλα δεν το εχω δει πουθενα.
kattistt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 δεξι κλικ στο my computer-> explore στο tab πανω πηγαινε Tools-> folder options στο View tab
geioannou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 δεν μπορω να βρω την απεργοποιηση κοινεις χρησεις
PlaStiK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 δεν μπορω να βρω την απεργοποιηση κοινεις χρησεις Τι Windows έχεις; Αν έχεις XP Home edition, τοτε δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού.
geioannou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 οχι τα professional εχω ....δεν μπορω να το βρω πουθενα.....
benetton Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 βρηκα windows με περιβαλλον ελληνικο και ειδα που ειναι.εχω μια ερωτηση ομως η προσβαση γινετε μεσω χρηστη απο οτι ειδα?γιατι νομιζα οτι θα ειναι με username & password.εαν γνωριζει κανεις ας μου απαντησει γιατι ενδιαφερει και εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.