Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση με κωδικό μέσω δικτύου

skullman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχωρέσετε την αμάθειά μου, αλλά δεν έχω παρά ελάχιστες γνώσεις σχετικά με την δημιουργία και διαχείρηση δικτύων.

Λοιπόν, σπίτι μου έχω φτιάξει 1 δικτυάκι μέσω του U.S. Robotics 9108 Wireless router. Σε αυτό είναι συνδεμένοι 1Η/Υ με καλώδιο, 2 ασύρματα και το λάπτοπ μου ασύρματα επίσης. Το δίκτυο δουλεύει, βλέπουν όλοι Internet και τους shared φακέλους.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής. Θέλω να κάνω κάποιους φακέλους Shared στο δίκτυο, από κάθε Η/Υ, αλλά για να έχει κάποιος πρόσβαση μέσω δικτύου, να ζητάει τον κωδικό του Η/Υ στον οποίο ανήκουν. Γνωρίζω οτι μπορεί να γίνει αυτό αν ο user που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση είναι limited.Αυτό όμως δεν με εξυπηρετεί, καθότι εκτός από τον βασικό μου, τους άλλους τους χρησιμοποιούν και άλλοι (φίλοι, αδέρφια, φιλοξενούμενοι), αλλά και εγώ, οπότε με βολεύει να είναι οι users administrators.

Γίνεται αυτό που ζητάω και αν ναι, με ποιό τρόπο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή και βοήθειά σας!

SKULL

Δημοσ.

στο windows explorer εργαλεία->επιλογές->προβολή απενεργοποίηεσε την απλή κοινή χρήση.

τώρα το μενού της κοινής χρήσης θα είναι διαφορετικό και θα μπορείς να ορίζεις δικαιώματα σε χρήστες

Δημοσ.
στο windows explorer εργαλεία->επιλογές->προβολή απενεργοποίηεσε την απλή κοινή χρήση.

τώρα το μενού της κοινής χρήσης θα είναι διαφορετικό και θα μπορείς να ορίζεις δικαιώματα σε χρήστες

Φίλε μου tony, σε ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς αυτό έψαχνα και τώρα μου δουλεύει κανονικά! Μου έλυσες τα χέρια!

Δημοσ.

μηπως θα μπορουσε κανεις να μας πει που ειναι και σε εμας τους δυστηχους που εχουν αγγλικα win.εχω "φαει¨τον κοσμο αλλα δεν το εχω δει πουθενα.

Δημοσ.
δεν μπορω να βρω την απεργοποιηση κοινεις χρησεις

Τι Windows έχεις; Αν έχεις XP Home edition, τοτε δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού.

Δημοσ.

βρηκα windows με περιβαλλον ελληνικο και ειδα που ειναι.εχω μια ερωτηση ομως η προσβαση γινετε μεσω χρηστη απο οτι ειδα?γιατι νομιζα οτι θα ειναι με username & password.εαν γνωριζει κανεις ας μου απαντησει γιατι ενδιαφερει και εμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...