caveneo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Περνάω τους καινούριους οδηγούς 6.8 της ATI και δεν μπορώ μετά να μπω στο Catalyst Control Center. Βγάζει σφάλμα: "H εφαρμογή CLI application (Command Line Interface), αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της" Είναι η παλιά μου κάρτα γραφικών και την έδωσα στο συγκάτοικό μου, που είχε πριν την 5200. Πριν βάλω την 9800 απεγκατέστησα τους οδηγούς της Nvidia και έτρεξα το Driver Cleaner (κορυφαίο) για να σβήσει οτιδήποτε υπάρχει σχετικό με την Nvidia. Μετά έβγαλα την 5200, πέρασα την 9800, πέρασα το Net Framework 2 που χρειάζεται για να δουλέψει το Control Center και μετά πέρασα τους οδηγούς που κατέβασα από την ATI. Τώρα θέλω να μπω στο Control Center να αλλάξω τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ. Μου βγάζει συνέχεια το παραπάνω λάθος. Τους ξαναπέρασα και πάλι το ίδιο. Τί φταίει;
papabiris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ΝΕΤ.FRAMEWORK 1.1 χρειαζεσαι πιθανον.δοκιμασε το και μετα βλεπουμε
caveneo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Εννοείται ότι έχω περάσει το Net Framework. To τελευταίο κιόλας. Αλλά πάλι τίποτα.
TSOPK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ακριβως το ιδιο προβλημα με Χ1800 και Net Framework 2.0. Σκεφτομαι να το βγαλω το Catalyst control center και να περασω σκετους τους οδηγους.
papabiris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 δοκιμασε και το 1.1 γιατι μου φενετε οτι δεν ειναι τα ιδια πραγματα
TSOPK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 δοκιμασε και το 1.1 γιατι μου φενετε οτι δεν ειναι τα ιδια πραγματα Απο το site της ΑΤΙ, σου εχει link να κατεβασεις το 2,0. Θα δοκιμασω και το 1,1 αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο.
pusher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Εννοείται ότι έχω περάσει το Net Framework. To τελευταίο κιόλας. Αλλά πάλι τίποτα. Αν έχεις μόνο τη δεύτερη έκδοση του Net Framework πρέπει να περάσεις και την 1.1!!!
cger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σε ati 1800xl με drivers 6.7 το cc ανοίγει μετά απο αρκετή ώρα και το pc δείχνει να κολλάει οπότε το πρόβλημα έιναι μάλλον το ccc
papabiris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 επισης αν δεν κανει τιποτα απτα παραπανω δοκιμασε να βαλεις τον 6,2 η τον 6,3. ειναι πιο σταθεροι.μη νομιζεις οτι βαζοντας τον 6,8 οτι θα παει γρηγοροτερα
caveneo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά παίδες πέρασε το 1.1 Net Framework και δούλεψε. Αλλά πολύ μανίκι να βάλεις να παίζει η τηλεόραση στις ATI. Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο. Όταν βάζω Clone πρέπει να έχω την TV σαν primary για να μπορώ να δω βίντεο. Γενικά όλες οι ρυθμίσεις είναι πολύ μανίκι για τον συγκατοικό μου. Απλά δεν γίνεται;
TSOPK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά παίδες πέρασε το 1.1 Net Framework και δούλεψε. Αλλά πολύ μανίκι να βάλεις να παίζει η τηλεόραση στις ATI. Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο.Όταν βάζω Clone πρέπει να έχω την TV σαν primary για να μπορώ να δω βίντεο. Γενικά όλες οι ρυθμίσεις είναι πολύ μανίκι για τον συγκατοικό μου. Απλά δεν γίνεται; Ειχε το 2.0 και περασε απο πανω το 1.1, ή εβγαλε το 2.0 και περασε μετα το 1.1?
gmeles Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ειχε το 2.0 και περασε απο πανω το 1.1, ή εβγαλε το 2.0 και περασε μετα το 1.1? Τα .Net fx είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο (δεν έχουν κοινα dll με την για να αποφεύγεται το φαινόμενο του dll hell), οπότε είτε απεγκατέστησε το ένα και έβαλε το άλλο, είτε τα έβαλε και τα δύο μαζί δεν έχει καμία διαφορά
caveneo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα ήδη το 2 και πέρασα το 1.1. Το περίεργο είναι ότι από το site της ATI έχει link για το 2!!
TSOPK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Τα .Net fx είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο (δεν έχουν κοινα dll με την για να αποφεύγεται το φαινόμενο του dll hell), οπότε είτε απεγκατέστησε το ένα και έβαλε το άλλο, είτε τα έβαλε και τα δύο μαζί δεν έχει καμία διαφορά Είχα ήδη το 2 και πέρασα το 1.1. Το περίεργο είναι ότι από το site της ATI έχει link για το 2!! Ευχαριστω για τις απαντησεις Θα περασω απο πανω το 1,1 και ελπιζω να λυθει το προβλημα.
John Irenicus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βγάλε το "Control center" τελείως, και εγκατέστησε το "ΑΤΙ tray tools", με το οποίο μπορείς να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ εύκολα και ανώδυνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.