deus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 worldcitizen μου δημιούργησες μια πολύ ωραία φαντασίωση (dell 24" σε παράθεση με 24" imac). για το mini μάλλον πάω για μεταχείρισμένο G4 με 512 Ram θα πρέπει να "μάθω" απο την αρχή το λειτουργικό κλπ κλπ. δε φαντάζομαι να είναι και τόσο δύσκολο οι εφαρμογές μοιάζουν ίδιες (Photoshop, dreamweaver, flash) θα το ψάξω για αμερική το ipod
worldcitizen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Το λειτουργικό το μαθαίνεις πολύ γρήγορα και μετά θές "πιο πολλά"! Εγώ αυτό έπαθα, με το Mini G4 που το πήρα το Φλεβάρη.. Μην πάρεις G4, εκτός αν έχει τηλεόραση με DVI, να το συνδέσεις εκεί για κανένα dviX, γιατί θα είσαι αποφασισμένος για πιο μεγάλο μοντέλο..
deus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 DVI έχει η dell μού θα έχω και το βρωμόPC μου πάνω καθώς επίσης και το xbox360(έρχονται πολλά γλέντια με nba2k7 & pro evolution 6) . Δεν υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης mini mac με συμβατική τηλεόραση (scart?) αντάπτορας? το νέο mini mac έχει και άλλους τρόπους σύνδεσης? αν και το μεγαλύτερο που θα παώ αν χρειαστώ μετά θα είναι φορητό οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το mini.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.