Προς το περιεχόμενο

xoritikotita western digital 250gb

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μενα ετσι ειναι μη χ*σω.ειναι σπασιμο να τον αγοραζεις για 250 και να βλεπεις οτι στη ουσια ειναι 232.νομιζω οτι ετσι ειναι κανονικα.απλα πιο παλια με τους μικρους το ποσο που ελειπε ηταν πολυ μικροτερο και δεν μας πολυενοχλουσε στο ματι.πχ ενας ογδονταρης γραφει 74,κατι

Δημοσ.

Kαλα ειναι, κ' εμενα το device manager δειχνει 232,89 ενω το PartiotionMagic 238.

Συνολικα ειναι 250.000.000 bytes αλλα αν το κανεις /1024 /1024 βγαινει 238,...Mb, εκει δηλαδη.

"Κανονικα" τα 250Mb θα επρεπε να ηταν 250*1024*1024=262.144.000 bytes αλλα κανεις δε φτιαχνει ετσι τους δισκους.

Δημοσ.

H WD δεν ήτανε που δικάστηκε στο εξωτερικό γι'αυτόν τον λόγο? Νομίζω. Ως αποζημίωση έδωσε σε χιλιάδες πελάτες δωρεάν πρόγραμμα Backup...

Δημοσ.

Εγω παιδια πηρα προσφατα εναν seagate barracuda 320gb και τα windows τον βλεπουν 298gb..

Αυτο ειναι φυσιολογικο? 22gb πηγαν βολτα? Δεν καταλαβαινω γιατι οι εταιριες συνεχιζουν ακομα αυτην την κοροιδια περι χωριτικοτητας!

Δημοσ.

Μετα μας κατηγορούν ότι τους κλέβουμε με σπασμένα προγράμματα και τετοια για άπληστους, καλά τους κάνουμε... Θα τους κλέβουμε όσο μας κλέβουν... Δηλαδή αν πάρω 700G που είδα σε ένα site πόσα θα μου φάνε ρε $%#^%$&$^43?????

Δημοσ.
Μετα μας κατηγορούν ότι τους κλέβουμε με σπασμένα προγράμματα και τετοια για άπληστους, καλά τους κάνουμε... Θα τους κλέβουμε όσο μας κλέβουν... Δηλαδή αν πάρω 700G που είδα σε ένα site πόσα θα μου φάνε ρε $%#^%$&$^43?????

Den sou trwne GB .. apla mathimatika einai....

Δημοσ.
Εγω παιδια πηρα προσφατα εναν seagate barracuda 320gb και τα windows τον βλεπουν 298gb..

Αυτο ειναι φυσιολογικο? 22gb πηγαν βολτα? Δεν καταλαβαινω γιατι οι εταιριες συνεχιζουν ακομα αυτην την κοροιδια περι χωριτικοτητας!

akrivos ton idio disko pira kai ego .....kai akrivos 298gb ton vlepei...!:evil:

Δημοσ.
Den sou trwne GB .. apla mathimatika einai....

Πως δε στα τρώνε;

Εγώ όταν αγόρασα τον 250άρη μου Western Digital έλεγε οτι ήταν 250 Gigabytes....Δεν έλεγε πουθενά 250.000.000.000 bytes...!!!!!!

Αφού το πρόβλημα είναι μαθηματικό δεν ξέρουνε εκεί στις εταιρίες μαθηματικά;Γιατί κοροιδεύουνε τον κόσμο;

Δημοσ.

Τα προθέματα Kilo & Mega στο διεθνές σύστημα μονάδων SI σημαίνουν

x1000 (10^3) και x1000000 (10^6).

Στην πληροφορική ανστίστοιχα είναι δυνάμεις του 2, x1024 (2^10) και x1048576 (2^20).

http://physics.nist.gov/cuu/Units/binary.html

Στους δίσκους μετράνε την χωρητικότητα με το πρώτο πρόθεμα του SI.

Δημοσ.

Tότε να γράφουνε την ακριβή χωριτηκότητα και όχι θεωριτικές μαλακίες.Γιατί αν το πάμε έτσι δεν συμφέρει να αγοράζουμε μεγάλους σκληρούς.Είναι στεγνή κοροιδία και κομπίνα.

Δημοσ.

Παρακαλώ χρησιμοποιείτε το search του forum, δεν υπάρχει λόγος κάθε 1-2 βδομάδες τα ανοίγουμε το ίδιο χιλιοειπωμένο θέμα.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...