Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται με το eDonkey?

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το πρωι μου βγαζει ενα μυνημα "The eDonkey2000 network is no longer available. Please see eDonkey.com for more details". Στο eDonkey.com δεν λεει τιποτα σχετικο ενω και ο Γουγλης δεν βρισκει κατι για το θεμα. Μονο σε εμενα "κοπηκε" ετσι ξαφνικα?

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου, θα έβαζα ένα άλλο p2p προγραμματάκι αντί γι' αυτό το full-spyware... Θα έπαιρνα παράδειγμα από τον παθώντα φίλο Βαγγέλη και θα έβαζα είτε FrostWire ( με έσωσε ) είτε eMule ( κάτι λιγότερο στην διάσωση... )

Δημοσ.

Γεια σας εγω απο χθες εχω κατεβασει 1.700GBσε 13 ωρες μεχρι πριν λιγο στο οριο της 384 με 38-40 KB sec τωρα ειναι στα 20 και μαλλον φταιει το σερφαρισμα.Εχω κατα ενθουσιαστει γιατι θεωρειτε και ειναι αργο δυκτυο στο παρελθον δεν ειχα καλες εμπειριες.Προσοχη τα οσα αναφερω ισχυουν για την συνδεση του Shareaza μονο με το δυκτιο eDonkey και οχι με Gnutela 1 και 2.Το ιδιο το προγραμμα (eDonkey) ειναι εξερετικα αργο.Αρα φταιει το προγραμμα και οχι το δυκτιο

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά αν κατάλαβα, τότε πρέπει να κάνεις λάθος γιατί κανονικά ( αυτό που συμβαίνει σε εμένα παραθέτω... ) επιβαρύνεται το browsing από το downloading και όχι το αντίστροφο

( μ' αυτό το 1.700GB εννοείς 1,7GB ελπίζω )

Δημοσ.

Vago για το μετρικο συστημα εχεις δικαιο ειναι 1,7GB.Μια φορα ειπα και εγω να κατεβασω ενα μεγαλο αρχειο(training video)ειναι για το photoshop και ατυχησα,μεχρι το προηγουμενο post μου ειχα τις ταχυτητες που αναφερα τωρα .....3KB με παυσεις.Παντος μεσω του Shareaza μπαινω ακομη στο δυκτιο του eDonkey!

Δημοσ.

To ιδιο μηνυμα βγαζει και σε μενα SupaCoopa. Μετα τα razorbacks ηρθε και η σειρα του γαιδουριου. http://en.wikipedia.org/wiki/EDonkey2000 Το γυρισα σε μουλαρι, αλλα δεν τρελαινομαι με τις επιδοσεις, παρα τις διαφορες ρυθμισεις που δοκιμασα.

Τα shareaza /frostwire που αναφερονται παραπανω ειναι καλα?

Υπαρχουν ισως καποιες αλλες προτασεις?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ωστε ετσι, παει και αυτο...

Το eMule δουλευει προς το παρον, να δουμε μεχρι πότε. BIAP για πες καμμια ρυθμιση γιατι και σε 'μενα σερνεται.

Δημοσ.

Ο γάιδαρος και σε εμένα σέρνεται... Ένα αρχειάκι 35MB το άφησα ανοιχτό όλη νύχτα και δεν κατέβηκε... ( lol )

To Frostwire είναι το ίδιο με το Limewire, απλά το έβγαλαν ωστε να μην χαθεί το δίκτυο του Lime... Και το Lime να ρωτήσω κανέναν που το χρησιμοποιεί, δουλεύει κανονικά ;

Σχετικά με το Shareaza, στα 10 αρχεία που κατέβασα όταν το είχα τα 7 ήταν ιούς, trojans κτλ...

Δημοσ.

To emule ειναι χειροτερο απο το edonkey σε αναμονη.

Σε 512/128 συνδεση, εβαλα καπου στο 50 για κατεβασμα και 15 για ανεβασμα, και οταν ξεπερασει μετα απο αρκετη ωρα την αναμονη, κατι ψιλοκανει, με τη βασικη προυποθεση να υπαρχουν πολλες πηγες. [server edonkeyserver 2]

Eνδεικτικα απο το επισημο site http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=309&rm=show_topic

Το μονο που με ικανοποιει ειναι τελικα το μtorrent, αλλα ειναι σπασιμο τρελο να ψαχνεις καλα torrents και ποτε θα ανοιξει λογαριασμος σε κανεναν καλο site.

Αν υπαρχει κανενας καλος ανθρωπος που μπορει να με κανει invite σε καποιο απο τα γνωστα και καλα, ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

To εψαξα καπως καλυτερα, και τελικα με portforwarding ειμαι καπως καλυτερα. Θελει πολλες ρυθμισεις, αλλα οκ, αξιζει, αρχιζει να δουλευει σωστα.

Συμβουλεψου το λινκ που εδωσα, εχει και αλλα στοιχεια.

Δημοσ.

Το edonkey πέθανε (έκλεισε από RIAA). (http://www.theregister.co.uk/2006/09/13/edonkey_settles_copyright_suit/)

Αν πάτε στο edonkey.com θα δείτε:

The eDonkey2000 Network is no longer available.

If you steal music or movies, you are breaking the law.

Courts around the world -- including the United States Supreme Court -- have ruled that businesses and individuals can be prosecuted for illegal downloading.

You are not anonymous when you illegally download copyrighted material.

Your IP address is XXX.XXX.XXX.XXX and has been logged.

Respect the music, download legally.

Δημοσ.

Μην ανησυχείτε ρε παιδιά... Κλείνει ένα, ανοίγει ένα άλλο... Έκλεισε το Limw, άνοιξε το Frost WIRE...

Οπότε τι σκάτε ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΙΟΥΤΟΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ

ΜΟΡΦΗ ΖΙΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ

ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?ΓΙΑ ΤΟ eDonkey ΜΙΛΑΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...