nikiokos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια καλησπέρα απο προχτες που εστησα το καινουργιο μου pc δε μπορω με τιποτα να σεταρω την καρτα οθονης σωστα.Η μητρικη που εχω ειναι η νεα Asus P5W DH Deluxe και η καρτα οθονης η Asus Χ1600. Δηλαδη στηνω το λειτουργικο στηνω τους drivers της μητρικης και μετα της καρτας οθονης(εχω δοκιμασει και το αντιστροφο) το αποτελεσμα ειναι οτι η καρτα οθονης δουλευει αψογα στην πρωτη επανεκισηση αλλα με το που ξαναγινει επανεκινηση μου βγαζει 4 χρωματα τα οποια και βγαζει μονιμα απο κει και περα. Γνωριζετε τι πρεπει να κανω???? Ευχαριστω
GianniSM Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Dokimase na katevaseis kapoio allo driver neotero
nikiokos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ehw katevasei oti driver yparhei kai neotero kai palaioterous panta to idio provlima,eilikrina de xero ti mporei na paizei
vspartan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα,μετά από το πρόσφατο φορματ του Υπολογιστή,εγκατέστησα κανονικά τους drivers.Ηθελα να ρυθμίσω την οθόνη του υπολογιστή,και συγκεκριμένα να μην <τρέμει> τόσο.Οταν πήγα στην καρτέλα monitor,έβγαλε ότι το μόνιτορ είναι default.Προσπαθώ εδώ και ώρες αλλά μάταια.Ξερει κανείς τίποτα?Παιδιά <καίγομαι>!!!
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Οι drivers για την κάρτα γραφικών έχουν περαστεί σωστά; Τσέκαρε μια το device manager για τίποτα ερωτηματικά/θαυμαστικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.