Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση bios σε laptop

anapourna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μήπως γνωρίζετε πως θα αναβαθμίσω το BIOS σε laptop το πρόβλημα είναι ότι έχει χαλάσει το dvd rom drive, βάζω άλλο καινούργιο dvd rom drive δουλεύει το βλέπουν τα windows διαβάζει αλλά επειδή δεν το βλέπει το bios αργεί στην εκκίνηση.

Παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας βοηθήσει πως θα αναβαθμίσω το bios.

Laptop mi tac 7521T (e-force plus)seleron 1000mhz 20ghz hd

System Manufactor: MTC corporation

BIOS :phoenix Notebios 4.0 release 6.0

Version 1.01 2001

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άν κατάλαβα καλά το καινούργιο Bios το έχεις σε ένα cd και μιας και δεν το βλέπει στην εκκίνηση έχεις πρόβλημα να bootareis απο εκει? αν αυτή είναι η περίπτωση δες μήπως υπάρχουν για κατέβασμα και άλλες εκδόσεις του ίδιου bios για να μπεί είτε μεσω windows είτε με δισκέτα....

Me to drive exei provlima. Den prospathei na anavathmisei to bios me bootable cd.

An mporei o filos anapourna na mas pei ti laptop einai, an k tha tou protina na paei sto site tis kataskeuastrias etairias tou laptop k na psaksei apo kei BIOS update... Etsi toulaxistwn ekana egw me to Compaq pou exw.

Me to drive exei provlima. Den prospathei na anavathmisei to bios me bootable cd.

μάλλον εν είχα πολυκαταλάβει....:)

Να πω, στο δικό μου έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές αν έχω cd μέσα κατα την εκκίνηση πάει να το διαβάσει και αργεί λιγάκι να μπει στα windows.....Για δοκίμασε να κάνεις εκκίνηση με το drive άδειο ή να απενοργοποιήσεις το Cd rom από την boot sequence στο bios.....και όπως είπε και ο φίλος παραπάνω μια βόλτα από το site της κατασκευάστριας εταιρίας θα σου λύσει τις απορίες....

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...