lagunas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 γεια σας με κουραζει πολυ το pc που συνεχως κολλαει παντα κατι θα στραβωσει κανει μια ωρα να ανοικσει ενα φακελο και συνεχως εχω προβληματα με τα περιφεριακα.εχω ακουσει καλα λογια για τα mac οτι πολυ αξιοπιστα ισχυει? ενδιαφερομαι να παρω ενα λαπτοπ και λεω να παρω mac αλλα δεν εχω ιδεα αξιζει? χρησιμοπιοω κυριως το office, internet καμμια ταινια ,τραγουδια και τα λοιπα.τι παιζει με 1000-1500 ευρο? σας ευχαριστω προκαταβολικα αν μπορουσατε να με βοηθησετε
worldcitizen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δες εδώ και ίσως σου λυθούν αρκετές απορίες.. To λειτουργικό είναι άψογο και έμπιστο, δεν θα σου δημιουργίσει κανένα πρόβλημα. χρησιμοπιοω κυριως το office, internet καμμια ταινια ,τραγουδια και τα λοιπα Κανένα πρόβλημα.. Ίσα ίσα, δεν θα θες να ξαναδουλέψεις σε Windows. Εγώ δουλεύω σε Win τώρα (δάνεισα το mac μου) και νοιώθω φυλακισμένος πραγματικά.. Με 1343,51 Ε (τελική τιμή) μπορείς να πάρεις το MacBook 2.0GHz White Αγγλική Έκδοση σε φορητό από την Rainbow.. Διάβασε το forum, υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον... ΥΓ. Κι εγώ σκέπτομαι σοβαρά για φορητό (mac πάντα) αλλά λέω να περιμένω για τα νεα MacBook Pro.. Δεν πιστευω να αργήσουν..
lagunas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 τι οθονη εχουν αυτοι?και με ποιον λαπτοπ θα τον συγκρινες?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 τι οθονη εχουν αυτοι?και με ποιον λαπτοπ θα τον συγκρινες? Ο συγκεκριμένος, που σου προτείνει παραπάνω ο worldcitizen έχει οθόνη 13.3" TFT με υποστηριζόμενες αναλύσεις έως 1280 x 800 σε πλαίσιο 16:10 - wide δηλαδή.
lagunas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 επισησ στην επαρχια μπορεις να αγορασεις mac απο τα καταστηματα ηλεκτρονικων?
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Αν δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο mac, από αγγελίες δλδ (πήρα το δικό μου mac mini με 350 ευρώ, και είναι ακόμα εντός εγγύησης). Έτσι θα πάρεις μια ιδέα του τι παίζει, χωρίς να έχεις δώσει πολλά λεφτά. Ακόμα και στη περίπτωση που δεν μείνεις ευχαριστημένος (λιγάκι δύσκολο ), μπορείς να το πουλήσεις ξανά (καθώς έχουν και πολύ καλύτερη μεταπωλητική αξία από τα pc) και δεν τρέχει τπτ. Πάντος, ότι και να κάνεις, η μετάβαση από windows σε mac θέλει υπομονή, καθώς στην αρχή μπορεί να σε ξενίσει λίγο, αλλά αργότερα καλυτερεύει.
lagunas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 τι ειναι το μαψ μινι?σορυ αλλα ειμαι ασχετος απο mac απλα μου εχουν σπασει τα νευρα με τα pc και μου εχουν πει οτι τα mac ειναι πολυ λειτουργικα
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι αυτό που λέει η λέξη, ένα macintosh σε mini συσκευασία. Είναι κανονικό mac φυσικά, απλώς όχι το δυνατότερο απο πλευράς επιδόσεων, αλλα και πολύ... συμπιεσμένο για να μην πιάνει πολύ χώρο. Και φυσικά σχεδιαστικά είναι κουκλί. Επίσης, δεν περιλαμβάνει οθόνη και πληκτρολόγιο-ποντίκι (βάζεις τα δικά σου). Ορίστε και ένα λινκ: http://www.rainbow.gr/apple/hardware/Mac_mini-intel.html
lagunas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστω για το χρονο σου για το φορητο πια η αποψη σου? με ενδιαφερει η φοριτοτητα γιατι μετακινουμε συχνα και βαριεμαι να στηνω και να ξεστηνω το συστημα συνεχεια. που μπορω να δω απο κοντα τους mac?
Snolly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σε εκθέσεις της Rainbow όπως αυτή στην οδό Στουρνάρη. Το MacBook είναι ένα καλό, ΠΟΛΥ φορητό, laptop. Με λίγο παραπάνω μνήμη και πετάει.
georgeadams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 δεν ειναι μικρη η οθονη 13"? Ανάλογα για τι το θέλεις. Αν θέλεις να έχεις μικρό μέγεθος και βάρος τότε η 13" βολεύει πάρα πολύ. Αν θέλεις βέβαια, υπάρχουν και μοντέλα με οθόνη 15,4". Γενικά, ρίξε μια ματιά στο site της apple για να δεις και φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά και θα σου λυθούν αρκετές απορίες...
paintballer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω 12αρι και για φορητότητα είναι ο ιδανικός ούτε supercompact να σταβώνεσαι αλλά όυτε και τεράστιος να μήν μπορείς να τον κουβαλήσεις. Από 20αρι αναγκάστηκα για ένα χρονο να χρησιμοποιώ 12αρι αποκλειστικά και παρόλο που είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα με βολέψει με έβγαλε ασπρο πρόσωπο Άποψη μου είναι 13αρι macbook και άμα έχεις πρόβλημα με το μέγεθος της οθόνης (που δεν θα έχεις εκτός και άμα θέλεις να λειτουργήσεις εκτενώς εφαρμογές που απαιτούν οθόνη π.χ photoshop) παίρνεις για το γραφείο σου και κάποιο μεγαλύτερο monitor.
lagunas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 πηγα στην εκθεση και ειδα το macbook επαθα πλακα ,το λειτουργικο τελειο δουλευουν πολλα προγραμματα και δεν κολλαει απιστευτο.μπηκα στην apple και στην αμερικη πουλιεται φτηνοτερο συν τη μεγαλη διαφορα ευρο δολλαριου.μπορω να το παραγκειλω απο αμερικη?συμφερει?τι λετε?παντως θα αγορασω σιγουρα mac εντυπωσιαστικα
deus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 επίσημα από http://www.apple.com δεν μπορείς αλλά αν έχεις κάποιον γνωστό Αμερική που μπορεί να σου το αγοράσει τότε OK αλλά με το ρεύμα δεν θα έχεις πρόβλημα? μήπως έχεις και διαφορετική κατασκευή(τροφοδοτικό)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.