PaPpaS_gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Βρε παιδια ή εγω δεν το ειχα προσεξει ή κατι τρεχει... Οταν βαζω ενα γνησιο DVD-Video (DVD-ROM booktype μου το αναγνωριζει) τοτε η μεγιστη ταχυτητα που πιανει το NEC σε αναγνωση ειναι 2Χ και κατι ψιλα. Μεσα απο το Nero Drive speed , βλεπω μεγιστη ταχυτητα 5x... οταν απο την αλλη του βαλω κανα DVD-R , ξεσκιζεται και φτανει και 17x... Εχω το τελέυταιο FW του (official) ειναι σε UDMA-2 κανονικα , ολους τους τελευταιους chipset drivers και τα συναφη... Am i missing something here?
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Το κάνει για να μην κάνει θόρυβο όταν αναπαράγεις ένα DVD-Video. Εσύ γιατί θέλεις να πηγαίνει πιο γρήγορα;;; Μπορείς να το απενεργοποιήσεις φυσικά. Το τελευταίο firmware των Liggy & Dee (μπορεί και το αυθεντικό), έχει την επιλογή.
PaPpaS_gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μ'αρεσει να βλεπω τα εργα στο 400x Fast forward οπως κανουν και οι Ninja δλδ... Οκ, ευχαριστω για την απαντηση θα του ριξω μια ματια...
blackstar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 to 3520 einai rip locked me official f/w, se gnisia dvd paei arga gia na sou spaei ta neyra otan kaneis rip, an psa3is sto cdfreaks, exei official f/w xoris rip lock, kai me dynantotita booktype.
blackstar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 kapois mod na sbisi to ena post. to 3520 einai rip locked me official f/w, se gnisia dvd paei arga gia na sou spaei ta neyra otan kaneis rip, an psa3is sto cdfreaks, exei official f/w xoris rip lock, kai me dynantotita booktype.
PaPpaS_gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω παιδες , ολα ειναι ενταξει τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.