Προς το περιεχόμενο

Πόσα Db είπαμε έχουν οι Raptor ??

BiSoNaSs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία ,

Βάζω αυτο το θέμα πιο πολύ για να βρω καποιον ομοιοπαθή να επιβεβεώσω το εξής.

έβαλα σε ένα σύστημα με Conroe E6600 και Asus P5B deluxe wi/fi Ap solo

2 x WD 74GB Raptor σε Raid 0 (Stripe).

Είναι ιδέα μου ? η κανουν απίστευτο θόρυβο ???

Μου αρέσει που κατα τα αλλα κοιταξα να κάνω το συστημα αθόρυβο.

Case με μονο 120αριδες funs, PSU Με 120αρι fun και τέτοια.Ηθελα να το κανω αθόρυβο για να μενει ολο το βραδυ ανοιχτος στο δωμάτιο που κοιμάμε να κατεβάζει διάφορα.

Μιλάμε οταν Spinaroun οι Raptor και λόγω του οτι γενικα είναι αθορυβο pc νομίζεις οτι καποιος ανοιγει τρύπες με δραπανοκατσαβιδο στο δίπλα δωμάτιο.

Έχει κανεις αλλος βαλει 2 Raptor se strip 0 ?? Να μου πει τι γίνεται , γιατί λέω μπάς και έχουν και κανα πρόβλημα.

P.S Απο Ταχυτητα δεν σχολίαζω, oi σκληροί ειναι σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Είχα τους 36.7GB SATA σε RAID 0.

To R/W δεν με ενοχλούσε τόσο μιας και έκανε λιγότερο θόρυβο απο... Seagate ας πούμε.

Αυτό που ενοχλούσε(αν και στο τέλος το συνήθιζες) ήταν εκείνο το βουητό που

κάνουν όταν είναι σε λειτουργία.

Δοκίμασε να τους βάλεις σε 5.25 bay με αντικραδασμικές βάσεις(εκείνες από καουτσούκ).Ίσως βοηθήσει.

Δημοσ.

Καλά το 5.25 Bay Δεν παιζει. Exw midι και γενικά φορτωμένο.

Αλλα εάν αλλός ένας μου πεί οτι οι Raptor σε Raid Είναι σχετικα αθόρυβοι, θα με κάνετε να ανυσηχω πάρα πολύ :???:

Καλυτερα να μου λετε οτι κανουν πολύ θορυβο :)

τι να πω..

Δημοσ.

Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Εμένα ήταν οι 36.7GB,εσένα είναι οι 74GB...

Ίσως να παίζει και αυτό τον ρόλο του.

Δημοσ.

kanoun ena sxetiko thoribo pio poli apo tous allous diskous.einai kai oi 10000 strofes sti mesi blepeis.

@BiSoNaSs kala bre file ki esi eftiakses Conroe E6600 me raptor pano gia na ton exeis gia katebastiri ???eleos! den sou erxete krima ?ftiakse ekei ena mixanaki me 100 euro me 250 watt trofodotiko kai pathitiki psiksi grafikon kai cpu kai breis tin isixia sou to brady !!!

Δημοσ.

[@BiSoNaSs kala bre file ki esi eftiakses Conroe E6600 me raptor pano gia na ton exeis gia katebastiri ???eleos!

Εχει και μια Αsus En7800GTX πάνω ρε :)

Αλλο το τι κανει το PC όταν είμαι ξύπνιος

και άλλο όταν κοιμάμε .. μην τα μπερδευουμε :)

να φυσάει το pc τήν ημέρα, και να μην ακουγεται την νύχτα πολλά ζηταω ??

φοβόμουν την 7800gtx θόρυβο , αλλα χώρίς load είναι σχετικά αθορυβή (πάλι καλά)

Οι Raptor λιγο μας τα χαλάν το βράδυ, γενικά δεν δουλευουν πολυ. αλλα καθε 5-10 λεπτα spinaroun για λιγα δευτερολεπτα, ειδικά οταν κατεβάζεις. Ε αυτο το Spinarisma δεν παιζετε μέσα στην απολυτη υσηχία !!:)

Δημοσ.

:D:D

den mperdeuo tipote file mou.apla emena tha mou erxontan krima na douleuei tetoio pc toses ores mono kai mono gia na katebazei.oi ores pou kaneis douleia einai alli ipothesi.as min miliso kai gia tin katanalosi reumatos kai as douleuei se light epipeda.tespa megia !!!!!!!!!!

Δημοσ.

Lipon. Vale tous raptores na kanoun power down, an ginete den ksero afou exoun to litourgiko.Kai pare enan 2.5" gia na apothikeueis apo to katevastiri. Episeis me tous raptor mboreis na tous skotwseis gia 200e mias kai einai kainourioi.

Δημοσ.
Episeis me tous raptor mboreis na tous skotwseis gia 200e mias kai einai kainourioi.

Οχι και να σκοτώσω τους Raptores ρε φίλε :)

Κρίμα απο το θέο είναι.

Υπαρχει προβλημα με τον θόρυβο αλλα οι σκληροί φορτώνουν οτι ζητήσω μονο και με την σκέψη να πατησω το click :-D (Που λέει ο λογος)

Δημοσ.

Βίδωσε τους καλύτερα (με 4ις βίδες), κ άσε απόστασεις τριγύρω τους.

Όσοι raptors έχουν περάσει από τα χέρια μου ( κ όσοι είναι ακόμη εδώ :P ) κάνουν ελάχιστα παραπάνω θόρυβο από ένα 7200 rpm.

Δεν μου έχει τύχει σε καμία περίπτωση να κάνουν σαν "δραπανοκατσάβιδο".

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...