arilias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν από λίγο εγκατέστησα το συγκεκριμένο router και λειτουργεί μια χαρά. Όμως από τα leds που έχει δεν ανάβει το ppp (τα pwr/sys, 10/100M και dsl/act λειτουργούν). Αυτό είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 an thimame kala to ppp den anavei kai an ise idi connect ise ok.an thimame sosta apexo to dsl anabasbinei ite prasino ite portokali otan paei na sigxronisei kai meta otan iparxei metafora diladi act anabosbinei grigora.
arilias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, όταν κάνω download αναβοσβήνουν γρήγορα τα leds 10/100Μ και DSL/ACT αλλά το PPP όχι. Το συγκεκριμένο led ανάβει στιγμιαία όταν ανοίγω το router και ποτέ άλλοτε. Κάποιος που να έχει το συγκεκριμένο μόντεμ μπορεί να μου απαντήσει; Ευχαριστώ
d-miss@ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 mhn anysyxeis file..exw akribos to idio routeraki k mou anaboun mono ..pwr..10/100...dsl...kai douleyei kanonika opote ola kala
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, όταν κάνω download αναβοσβήνουν γρήγορα τα leds 10/100Μ και DSL/ACT αλλά το PPP όχι. Το συγκεκριμένο led ανάβει στιγμιαία όταν ανοίγω το router και ποτέ άλλοτε. Κάποιος που να έχει το συγκεκριμένο μόντεμ μπορεί να μου απαντήσει; Ευχαριστώ min agxonesai normal einai.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 kai simera pou ida allo ena zyxel se ena filo pou to ixa kanei install to ppp itan sbisto.isos anavei otan pezei bridge i pppoe
clown Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω και εγώ να τωτήσω κάτι για τα leds. Τι χρώμα πρέπει να είναι το καθένα; Το dsl ανάβει πότε πράσινο και πότε πορτοκαλί, ενώ τα leds του δικτύου μόνο πορτοκαλί. Παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Μόλις το εγκατέστησα και προσπάθω να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ, τα λέμε...
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω και εγώ να τωτήσω κάτι για τα leds. Τι χρώμα πρέπει να είναι το καθένα; Το dsl ανάβει πότε πράσινο και πότε πορτοκαλί, ενώ τα leds του δικτύου μόνο πορτοκαλί. Παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Μόλις το εγκατέστησα και προσπάθω να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ, τα λέμε... to diktio anabosbinei portokali otan pezei sta 100.to dsl einai analogos an pezei pppoa i pppoe.den exeis provlima.ta diagnostic pou exei to zyxel otan peraseis ta stoixeia einai to kalitero test.apla prin patiseis gia ta test afise na perasoun 10 -20 second.apla to lampaki anabosbinei stathera otan paei na sigxronisei statheropoiite gia ligo afou sigxronisei kai meta anabosbinei grigora otan iparxei traffic.
dim21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ έχω το 652R και το ένα LED γράφει PPPoE. Άρα προφανώς το LED που γράφει PPP ανάβει όταν το έχεις ρυθμίσει σε PPPoE. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε PPPoA οπότε σωστά είναι σβηστό
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ έχω το 652R και το ένα LED γράφει PPPoE. Άρα προφανώς το LED που γράφει PPP ανάβει όταν το έχεις ρυθμίσει σε PPPoE. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε PPPoA οπότε σωστά είναι σβηστό i zyxel ta exei kanei ligo paraxena me ta leds sta montela 660 kai poloi mperdeuontai.opos to dsl einai kai act mazi kai ekei mperdeuontai poloi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.