gfilippas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω ότι δεν γίνεται τίποτα πλέον. Μην κάνεις φορματ τζάμπα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Τόσο τυχερός είμαι που κατεβάζω με firefox εδώ και πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα;
gfilippas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Τύχη αποκλείεται να είναι. Δεν θα μας πεις και μας;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Επιλέγω το megaupload από τα add ons ή κατευθείαν αρκετές φορές μου βγάζει το πλαίσιο για τους χαρακτήρες,χωρίς να μου γράφει να προσπαθήσω αργότερα.
Panathinaikara Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 εμένα πρέπει να έχει πρόβλημα ο υπολογιστής. Εγκατέστησα και το megaupload toolbar και πάλι τπτ. Υπάρχει κανένα linkg grabber?
gfilippas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Επιλέγω το megaupload από τα add ons ή κατευθείαν αρκετές φορές μου βγάζει το πλαίσιο για τους χαρακτήρες,χωρίς να μου γράφει να προσπαθήσω αργότερα. Το εγκατέστησα (πάλι), το δοκίμασα και πήρα πάλι το μήνυμα All download slots assigned to your country (Greece) are currently in use. Μήπως έχεις καιρό να το δοκιμάσεις; :???:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Αυτή την στιγμή κατεβάζω με το συγκεκριμένο add on...
gfilippas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Θα με τρελάνεις. Και να φανταστώ ότι έχεις την τελευταία έκδοση του ff, την 2.0.0.7, έτσι;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εχω τον 1.5.0.12. Τώρα δεν μπορείς να κατεβάσεις,γιατί πήρα εγώ την <<σχισμή>> του country!
gfilippas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ε, πες το ντε! Προφανώς αυτό είναι που φταίει. Μέχρι την 2.0.0.0 κατέβαζα και εγώ κανονικά χωρίς περιορισμούς. Που μπορώ να βρω παλιότερη έκδοση άραγε;
SofoS@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 to ekanes enable apo ta ergaleia? giati kai emena mia xara m doulevei to add on. kai exw firefox 2.0.0.7 bes edw
Panathinaikara Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 κι εγώ enable to εκανα αλλα τπτις. Έχω κι εγώ 2.0.0.7
gfilippas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 to ekanes enable apo ta ergaleia?giati kai emena mia xara m doulevei to add on. kai exw firefox 2.0.0.7 bes edw Έκανα 2 φορές εγκατάσταση, απεγκατάσταση. Και φυσικά το έκανα enable. Τί-πο-τα. Τι διάολο όπου θέλει δουλεύει;
Panathinaikara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 προς όσους δε λειτουργεί το extension tou Firefox δείτε αν στα Exceptions για τα Cookies υπάρχει block στο megaupload.com Το ξεμπλόκαρα και όλα οκ. Πώς δημιουργήθηκε το block από μόνο του ένας Θεός ξέρει. Το addon λειτουργεί κανονικά πλέον
cybernero Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 To extension του Firefox για το Megaupload είναι αυτή την στιγμή στο επίσημο site των plugins (δηλαδή αυτό https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3843) στην έκδοση 3.2. Στο site του δημιουργού του (δλδ http://pbreak.freehostia.com/site/ler.php?id=66) είναι στην έκδοση 4.3. Αν έχετε πρόβλημα με το Extension απεγκαταστήστε το plugin, κάντε μια επανεκκίνηση στον FireFox και μετά κατεβάστε το από εδώ http://pbreak.freehostia.com/site/megaupload/ . Κάντε άλλη μια επανεκκίνηση και είστε updated!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.