NOMIKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 οκ...παιδια δεν ειχα ενεργοποιησει το megaupload..ολα καλα τωρα οσο για την alexa toolbar ...μην κανετε καμια χαζομαρα και την βαλετε εκτως και αν σε κανενα μηνα ειναι να κανετε format ---------------------------------------------------------- : Δηλαδή εκτός από τα να καταχωρεί τις κινήσεις σου ,τι άλλο μπορεί να σου κάνει?
kirious Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ego oses fores katalathos sto parelthon tin ebala 1. gamithik... na tin gbalo 2. to leitourgiko ta epaixe 3. ...ekana format tora gia poio pola balto kai des gia na xereis
NOMIKOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 24e μπορει να σκας αλλα εχει ημερησιο download limit 3000mb...Εγω το ξεπερναω χρησιμοποιοντας το flaskget οποτε μετα παω και βγαζω το dsl router απο το ρευμα περιμενω μερικα δευτερολεπτα μεχρι να συγχρονίσει η γραμμή και αφου έχω καινουρια IP address και μετρήσει παλι το rapidshare ~150sec αρχιζω το download. Βέβαια ετσι δεν εχεις ουτε resume ουτε download manager και πρεπει να το κανεις καθε φορα που θελεις ενα αρχειο αλλα πρεπει να κανουμε και καποιες θησιες. Δοκιμασα ενα προγραμμα που κανει και καλα reset την IP και σου δινει καινουρια αλλα τιποτα. Εχω το linksys με Forthnet. Στη δουλεια που δοκιμασα να κανω το ιδιο να δω αν δουλευει με Adsl Telindus Router και Otenet δεν αλλαζει IP Για FRITZ!BOX της HOL μπορεί να γίνει κάτι? Δοκίμασα οn-off με το ρεύμα αλλά τίποτα...
Belial Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ flik δουλεύει άψογα μακριά από toolbars που ανιχνεύουν τις διαδυκτιακές μας συνήθειες.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 H HOL δεν "καταλαβαίνει" από on-off.
Eusebius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δουλεύει ακόμα το κόλπο με το user agent string; Δοκίμασα να κατεβάσω κάτι πράγματα πριν 10 μέρες και μου έλεγε συνέχεια ότι είναι κατειλημμένα τα slots...
alfista Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα δεν θυμάμαι να σταμάτησε να λειτουργεί, αλλά οι ταχύτητες παίζανε από 5k/s μέχρι 37k/s όταν το rapidshare χτυπάει 75άρι τη ίδια ώρα. Παλιά νομίζω ήταν αρκετά πιο γρήγορο.
x_vagos_x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ε, αν τα κατεβάζεις ταυτόχρονα, μοιράζεται η σύνδεση, και μάλιστα από το ένα κόβεται και για το browsing... Αν και γενικά δεν είναι και το πιο γρήγορο το MegaUpload, απλά το χρησιμοποιούν πολύ σε μερικά warez sites...
NOMIKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 H HOL δεν "καταλαβαίνει" από on-off. Δυστυχώς το κατάλαβα καλά αυτό. Δεν πειράζει σε λίγες ημέρες γίνομαι premium για ένα έτος οπότε δεν ασχολούμαι άλλο με αυτό το θέμα.
alfista Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ε, αν τα κατεβάζεις ταυτόχρονα, μοιράζεται η σύνδεση, και μάλιστα από το ένα κόβεται και για το browsing... Αν και γενικά δεν είναι και το πιο γρήγορο το MegaUpload, απλά το χρησιμοποιούν πολύ σε μερικά warez sites... Όχι φίλε μου. Μόνο ένα αρχείο κατέβαινε από το megaupload και κατέβαζε μόνο με 8k/s. Όταν άνοιγα και το rapidshare έπεφτε κάτω από 5, ενώ κι όταν έκλεινε το rs και έμενε μόνο του πάλι από 5-37k/s έπαιζε. Παλιά θυμάμαι 60άρια τουλάχιστον ενώ χτυπούσε και πάνω από 70k/s.
saxon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 90kb/s stathera apo rapidshare (premium) Skampanevasmata 15-40kb/s apo megaupload Pantws oti kai na einai...tsampa einai. Thanks to Flik
flik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά. Επειδή κατάλαβα ότι το User Agent Switcher δεν λειτουργεί τελευταία, σας παραθέτω το παρακάτω προγραμματάκι. Βάλτε την διεύθυνση, περιμένετε ένα λεπτό και θα σας δώσει έτοιμο το link για κατέβασμα του αρχείου. Βάλτε το στον browser(οποιονδήποτε) και κατεβάστε το αρχείο, μόνο που μετά πρέπει να το μετονομάσετε στην αντίστοιχη κάθε φορά κατάληξη(π.χ. rar).Μπορείτε επίσης να το βάλετε απ' ευθείας στο flashget. http://rapidshare.com/files/9798824/MU_link_grabber.rar.html
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Τελευταία;Το απόγευμα κατέβασα ένα αρχείο. edit: και από περιέργεια έβαλα ένα μόλις τώρα και το κατεβάζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.