gfilippas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Πλέον στο User Agent, αντί του παλιού "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Alexa Toolbar)", γράφουμε "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; FDM; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1; MEGAUPLOAD 1.0)"... ...κι όλα καλά και πάλι! Να σαι καλά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ,χίλια ευχαριστώ είμαι υπόχρεoς εγώ και χιλιάδες άλλοι γιούσερς. Και πάλι ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου νάσαι καλά και κακό να μη σέ'βρει είσαι σούπερ είσαι μεγάλος! Ευχαριστώ!!!! :-D :-D :-D
DimitRi_Del Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Extes mou douleue mia xara, simera de douleuei . De mporw na fantastw ti paizei, apla exw ksenerwsei. Ekana unistall to useragent kai to ksanaebala me ta new settings alla pali tipota.
stimuli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά είναι απλά τα πράγματα, δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε διαδικασίες για extensions και όλα αυτά, κατεβάστε απλά το megaupload toolbar από το site του megaupload και όλα είναι εντάξει μετά. Αν σας κουράζει το toolbar μην το κάνετε uninstall, κάντε το απλά remove από το menu view του internet explorer 7.
blueviper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Πραγματικά, φίλε stimuli, έχεις την αίσθηση πως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τίποτα άμυαλοι, μια και δεν σκεφτήκαμε κάτι τόσο απλό, ή μήπως παράφρονες και μαζοχιστές που αναζητάμε εναλλακτικές λύσεις, ψάχνοντας δεξιά κι αριστερά; Δεν προβληματίστηκες καθόλου επ' αυτού; Μήπως όλα αυτά γίνονται για να ΜΗΝ χρειαστεί να βάλουμε την toolbar του Megaupload, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μεταμφιεσμένη alexa toolbar; Γνωρίζω ελάχιστους που να χαίρονται, έχοντας συνείδηση πως οι διαδικτυακές τους συνήθειες γίνονται στατιστικό αντικείμενο με την εκούσια συνδρομή τους. Μερικές φορές τα απλά πράγματα δεν είναι και τα πλέον προτιμητέα.
gfilippas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Πραγματικά, φίλε stimuli, έχεις την αίσθηση πως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τίποτα άμυαλοι, μια και δεν σκεφτήκαμε κάτι τόσο απλό, ή μήπως παράφρονες και μαζοχιστές που αναζητάμε εναλλακτικές λύσεις, ψάχνοντας δεξιά κι αριστερά; Δεν προβληματίστηκες καθόλου επ' αυτού; Μήπως όλα αυτά γίνονται για να ΜΗΝ χρειαστεί να βάλουμε την toolbar του Megaupload, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μεταμφιεσμένη alexa toolbar; Γνωρίζω ελάχιστους που να χαίρονται, έχοντας συνείδηση πως οι διαδικτυακές τους συνήθειες γίνονται στατιστικό αντικείμενο με την εκούσια συνδρομή τους. Μερικές φορές τα απλά πράγματα δεν είναι και τα πλέον προτιμητέα. Σωστότατα.
x_vagos_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά, χαλαρώστε λίγο... Μπορούσατε να πείτε με λιγότερο απότομο τρόπο στο παιδί αυτό που θέλετε να πείτε! Και μην χρησιμοποιήσετε την δικαιολογία τύπου "ξέρεις πόσα τέτοια κουφά βλέπω εδώ μέσα κάθε μέρα", διότι δεν πιάνει... Και ο άλλος αισθάνεται άσχημα όταν λαμβάνει τέτοιου είδους απάντηση... Σόρυ για το εκτεταμένο offtopic αλλά είναι πραγματικά άσχημο...
blueviper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Λυπάμαι, αλλά δεν φημίζομαι ούτε για υποκριτικό σαβουάρ βιβρ, ούτε για την αβρότητα και την πολιτική μου ορθότητα. Όταν 20 άνθρωποι σε 5 σελίδες βγάζουν τα μάτια τους για να βρούνε τρόπο να πάνε από τον Πειραιά στην Αθήνα μέσω Λαμίας και πετάγεται κάποιος στη φάση "μα καλά ρε παιδιά, χαζοί είσαστε; Πάρτε την Πειραιώς ή τη Συγγρού και φτάσατε", δε θα αισθανθώ κι ενοχές για πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Για να μην επιλέγεται η πλέον ορθολογική διαδρομή, τι διάολο, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αυτή η "περίεργη" αντιμετώπιση του ζητήματος, δεν θορυβεί και δεν προβληματίζει κάποιον, για να μπει στη διαδικασία να αναλογιστεί καλύτερα αν αξίζει τον κόπο να προτείνει το "απλοϊκό"; Αν τώρα κάποιος αισθάνεται άσχημα, δεν μπορώ να κάνω πολλά, όταν κι εγώ αισθάνομαι πρώτος, από τη στιγμή που μου υποτιμάνε τη νοημοσύνη.
x_vagos_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ε, θα πω τα τελευταία και τέλος... Χ α λ ά ρ ω σ ε . . Κανείς δεν προσπάθησε εσκεμμένα να θίξει την νοημοσύνη σου/μου/μας ή οτιδήποτε άλλο... Όσο για το περιεχόμενο της 2ης-3ης παραγράφου του post σου, ε δεν είναι και τόσο μεγάλο λάθος αυτό που είπε ο χρήστης παραπάνω... Και αν εσύ αισθάνεσαι άσχημα, τότε θα καταλαβαίνεις πώς αισθάνεται και ο αναγνώστης [ που παρεπιπτώντος μπορεί και να μην του καίγεται καρφί και να έχει λιώσει απ' τα γέλια αυτή τη στιγμή, αφού δυο άγνωστοι προσπαθούν να βρούν το δίκιο που δεν ψάχνει αυτός ! :-P ] ... Υ/Γ : χαίρομαι όταν βλέπω πως όταν κι εγώ θα έχω 25ετή πείρα με τους υπολογιστές, θα μπορώ να μιλάω έτσι και να με θαυμάζουν και οι υπόλοιποι...
blueviper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Χ α λ α ρ ό ς είμαι! Αν δεν ήμουν χαλαρός κι επεξηγηματικός, θα το είχα ρίξει στα μπινελίκια και στις ύβρεις. Υ/Γ : Εγώ πάλι δε χαίρομαι, γιατί νόμιζα πως η υπογραφή είναι κατανοητή και δε φωτογραφίζει εμένα τον ίδιο ως φορέα του "αποφθέγματος". Τελικά πρέπει να αλλάξω τη διατύπωση για να μη νομίζει ο κόσμος πως εγώ τα λέω και τα εννοώ.
stimuli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Τυχαίνει όμως να μην είδα πουθενά κάποιος να λέει για το toolbar και για αυτό το πρότεινα.
x_vagos_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Και σου εξηγεί το γιατί ο φίλος blueviper ... Η MegUpload Toolbar, δεν είναι τπτ άλλο από μια καλά μεταμφιεσμένη Alexa Toolbar, η οποία δε δεν ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει μιας και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ μου... [ και δεν θα χρειαστεί άλλωστε, διότι σπάνια χρησιμοποιώ το MegUpload ]...
kirious Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον παιδια τα πραγματα ειναι ευκολα οσον αφορα το RAPIDSHARE Αν θελετε καινουργιο ΙΡ για να κατεβαζετε χωρις καθυστερηση ωρων και εχετε DSL γραμμη, τοτε απλα φτιαξτε και μια συνδεση στο internet isdn πχ που δουλευω εγω, συνδεθειτε με isdn πρωτα, μπειτε στο countdown του rapidshare και οταν σας βγαλει τα link για το download συνδεθειτε με την DSL αποσυνδεοντας μετα την isdn....και oupps να σου ενα μικρουλι countdown για την DSL που σας ελεγε πριν 1,,2 ωρες και τωρα μονο 60 δευτερα. :twisted: Μια ερωτηση παιδια...εγω εκανα στο MEGAUPLOAD οτι ειπατε πριν αλλα "μαλια" τιποτα δεν καταβαζει το ριμαδι μου λεει το ζητηθεν αρχειο δεν υπαρχει. Μπορειτε λιγο να εξηγησετε τι ακριβως κανετε μετα που περνετε με δεξι κλικ το link του megaupload...pls
kirious Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 οκ...παιδια δεν ειχα ενεργοποιησει το megaupload..ολα καλα τωρα οσο για την alexa toolbar ...μην κανετε καμια χαζομαρα και την βαλετε εκτως και αν σε κανενα μηνα ειναι να κανετε format ---------------------------------------------------------- οσο για το rapidshare που σας ειπα πριν ..για να μην πατε να αγοραζετε τσαμπα καρτες internet για να φτιαχνετε συνδεσεις απλες isdn, σας αναφερω απλα οτι ολοι οι providers οπως οτε κτλ σας δεινουν και μια συνδεση τσαμπα isdn με την dsl απλα φτιαξτε μια συνδεση internet isdn και βαλτε τα ιδια στοιχεια που βαζετε στην dsl , και φυσικα μπορειτε να εχετε 2 συνδεσεις internet ταυτοχρονα ( ισχυει αν και κουφο) και αποσυνδεστε την isdn αφου πρωτα συνδεσετε την dsl αλλιως "παπαλα", to μονο που θα χρειαστει μετα ειναι ακομα ενα μικρουλι countdown τιποτα αλλο ...και το αρχειο ειναι δικο σας
kirious Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αντε και ενα τελευταιο "help" για αυτους που δεν ξερουν, αν θελεις να δεις ποια site φιλοξενουν αρχεια του megaupload, κανεις τα εξεις : πας google και μετα κανεις αναζητηση filename+megaupload και βλεπεις ολα τα sites που φιλοξενουν το αρχειο που θελεις με download απο megaupload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.