agoraki_23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 όντως είναι σπαστικό γιατί βάζω μερικά parts να κατεβαίνουν όλο το βράδι και κατεβαίνουν με 10-20 kb το δευτερόλεπτο το πολύ...Μέχρι που νευριάζω και τα ακυρώνω! Δε μπορώ να περιμένω να τα κατεβάζω ένα ένα εκείνη την ώρα,θέλω να τα βάζω και να κατεβαίνουν με resume κανονικά...Αλλά δε γίνετε... Oπότε torrents που έχει τουλάχιστον καλύτερες ταχύτητες από ότι με resume από megaupload.
stavregos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει κατι αντιστοιχο,με το κολπακι για megaupload,για το rapidshare????
Vatos_locos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 ne re maes peite k tipota gia to rapidshare giai se kapio forum den kserw an epitrepete na to pw exw brei treles siloges na katebazw k me afinei ana mia wra k egw tin alepou xrisimopiw ;-)
djnight Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 file eisai megistos !!! douleuei teleia....
x_vagos_x Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Κάτι για rapid δεν έχει; Ε; Φανταστικοί Insomniacs ?
MasterX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Για Rapid σκας 24 ευρώ και κατεβάζεις για ένα τρίμηνο οτι θέλεις... Αξίζει.. Θα το κάνω τον άλλο μήνα...
thanos75x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 24e μπορει να σκας αλλα εχει ημερησιο download limit 3000mb... Εγω το ξεπερναω χρησιμοποιοντας το flaskget οποτε μετα παω και βγαζω το dsl router απο το ρευμα περιμενω μερικα δευτερολεπτα μεχρι να συγχρονίσει η γραμμή και αφου έχω καινουρια IP address και μετρήσει παλι το rapidshare ~150sec αρχιζω το download. Βέβαια ετσι δεν εχεις ουτε resume ουτε download manager και πρεπει να το κανεις καθε φορα που θελεις ενα αρχειο αλλα πρεπει να κανουμε και καποιες θησιες. Δοκιμασα ενα προγραμμα που κανει και καλα reset την IP και σου δινει καινουρια αλλα τιποτα. Εχω το linksys με Forthnet. Στη δουλεια που δοκιμασα να κανω το ιδιο να δω αν δουλευει με Adsl Telindus Router και Otenet δεν αλλαζει IP
random Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Εγκαταστήστε το User Agent Switcher απο εδώ... Αξίζει να το δοκιμάσετε! πολύ καλό. οταν το διάβασα, ήθελα να το κάνω χωρις επανεκινηση fx, (57 open tabs leme) οπότε εδώ, χωρίς extension kai xwris restart http://johnbokma.com/mexit/2004/04/24/changinguseragent.html How to edit the User Agent string To change the User Agent string, just enter about:config as an address in the address bar of FireFox, the location where you normally enter a URL (link). Now press the right mouse button to get the context menu and select "String" from the menu entry "New". Enter the preference name "general.useragent.override", without the quotes. Next, enter the new User Agent value you want Mozilla Firefox to use. Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Alexa Toolbar)
stavregos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Κάτι για rapid δεν έχει; Ε; Φανταστικοί Insomniacs ? voithiste an yparxei kati
Trapper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 random τέλεια η λύση σου. Ούτε να περνάω extensions ούτε τπτ. Α ρε mozilla θεέ... :D:D
burnin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 aporia. mporor na kano to idio gia to uploading.com? ti ruthmiseis na valo? thanx
DimitRi_Del Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δε δουλεύει πλέον Έχουν αλλάξει και τη σελίδα του megaupload. Ξέρει κάποιος κανένα άλλο add-on σαν το Agent-switcher?
MasterX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δε δουλεύει πλέον Έχουν αλλάξει και τη σελίδα του megaupload. Ξέρει κάποιος κανένα άλλο add-on σαν το Agent-switcher? Εμένα μου δουλεύει ακόμα!!! Επειδή άλλαξαν την σελίδα μάλλον μπερδεύεσαι... Αν αυτό που θες να κατεβάσεις σου το δίνουν σε λινκ που το πατάς και ανοίγει η σελίδα του Megaupload, πρέπει να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο λινκ και να επιλέξεις "Αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού", και το κάνεις επικόλληση στην γραμμή διευθυνσεων ενός tab που έχεις User Agent Switcher το Megaupload...
DimitRi_Del Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Enoeite oti auto kanw alla de douleuei. Exw brei auto omws: megaupload grabber kai kanw douleia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.