Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε απο megaupload χωρίς slot limit(For Firefox)

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δίκιο να ανησυχείτε αν εγκαθίσταται το Alexa.Νομίζω όμως ότι με το User Agent ο firefox "προσποιείται" ότι έχει εγκατεστημένο το συγκεκριμένο toolbar. Πάντως το έχω αρκετές μέρες και δεν εμφανίστηκε κανένα τέτοιο σημάδι, ούτε το Ad-Aware βρήκε τίποτα.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανένα trick παρόμοιο για rapidshare υπάρχει?

Το megaupload όχι απλά δούλεψε αλλά υποστηρίζει και download manager kai resume!

Κορυφαίο...Αν και έχει μικρές ταχύτητες όταν το κάνεις resume

Δημοσ.

Σε μερικά downloads sto megaupload μου πάνε σφαίρα με 50 και σε άλλα η ταχύτητα ποικίλει με 15-20 αντε μέσρι 40 το πολύ στα καλά του.(512 σύνδεση)

Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο?

Δημοσ.
Εγκαταστήστε το User Agent Switcher απο εδώ:

http://chrispederick.com/work/useragentswitcher/

Μετά και την επανεκκίνηση του firefox πηγαίνετε Εργαλεία(Tools)->User Agent->Options->Add

Βάλτε ως description MEGAUPLOAD και ως User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Alexa Toolbar)

Κλείστε και ξανανοίξτε τον browser.Κάθε φορά που θα επισκέπτεστε σελίδες απο megaupload θα πηγαίνετε εργαλεία και θα επιλέγετε το MEGAUPLOAD.

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Flik Ευχαριστώ ρε φίλε το ψάχνω βδομάδες και τπτ που να δουλεύει.:-D

Δημοσ.

Ελπίζω πολυ γιατί λειτουργεί πάντα!!!

Αλλά ρε παιδιά έχω το FlashGet και όταν το κάνω resume από εκεί μου κάνει τρομερές αυξομειώσεις στη ταχύτητα από 20-25 kb πάει ξαφνικα στα 0-5 και μετά σιγά σιγά ανεβαίνει αλλά μέχρι τα 30 το πολύ(512 έχω)

Τι φταίει?Γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.

Εγώ έχω 768 συνδεση και τωρα που δοκιμάζω το resume στο FlashGet έχω ταχύτητα κατι λιγότερο από 80ΚΒ/s. Έκανα resume μετά από 5 λεπτά παύσης...

Τώρα αν δοκιμάσω μετά από ώρες δεν ξέρω...

Δημοσ.
Ελπίζω πολυ γιατί λειτουργεί πάντα!!!

Αλλά ρε παιδιά έχω το FlashGet και όταν το κάνω resume από εκεί μου κάνει τρομερές αυξομειώσεις στη ταχύτητα από 20-25 kb πάει ξαφνικα στα 0-5 και μετά σιγά σιγά ανεβαίνει αλλά μέχρι τα 30 το πολύ(512 έχω)

Τι φταίει?Γνωρίζει κανείς?

Πρέπει να φταίει το εξής: επειδή δεν είσαι premium member ώστε να δανείζεσαι extra slot, όταν γεμίζει ο Server της megaupload για να δώσει σε όλους τους free users τα αρχεία που κατεβάζουν μοιράζει αναγκαστικά τις ταχύτητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...