asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ΤΙ μαρκα ειναι η μητρικη που εχεις να σου πω αν μπορεις να το κανεις μεσα απο Windows χωρις δισκετες... Οταν λες δεν το εκανε πριν, του αλλαξες κατι και στο κανει τωρα?
nontasg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως παιδιά δεν τα πάω καλά με το bios update....Άν γίνει καμμιά και κλείσει το ρεύμα ενώ γίνεται το update την έκατσες.......:-? :-? Θα μου πείτε τώρα UPS κλπ κλπ.ΟΚ,αλλά και πάλι δεν το προτιμώ....
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Κοιτα αν βρεχει και δε εισαι σε UPS δεν ειναι οτι καλυτερο να το κανεις μηπως διακοπει το ρευμα στιγμιαια, αλλα σε μια κανονικη μερα σε ενα σπιτι με καλη ηλεκτρικη υποδομη ειναι απεριοελαχιστη η πιθανοτητα να γινει κατι στραβα... Και πες οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του, ευτυχως αρκετες μητρικες εχουν τροπο ανακτησης του BIOS και να παραμεινουν λειτουργικες...
nontasg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Κοιτα αν βρεχει και δε εισαι σε UPS δεν ειναι οτι καλυτερο να το κανεις μηπως διακοπει το ρευμα στιγμιαια, αλλα σε μια κανονικη μερα σε ενα σπιτι με καλη ηλεκτρικη υποδομη ειναι απεριοελαχιστη η πιθανοτητα να γινει κατι στραβα... Και πες οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του, ευτυχως αρκετες μητρικες εχουν τροπο ανακτησης του BIOS και να παραμεινουν λειτουργικες... Και πάλι καλό είναι να το αποφεύγουμε το update στο bios....Ιδίως όταν γίνεται από δισκέτα.....:-? :-?
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Χωρις λογο ή καποιο προβλημα συμφωνω δε ειναι κατι για να παιζει καποιος. Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα δε προκειται να δει να πηγαινει πιο γρηογορα το μηχανημα του... Αν ομως υπαρχει τοτε επιβαλεται και θελει την αντιστοιχη προσοχη για να μην παει κατι στραβα. Προσωπικα προτιμω τα τελευταια χρονια το update μεσα απο τα Windows αν το επιτρεπει η μητρικη και δε εχω αντιμετωπισει ποτε καποιο προβλημα.
crach13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ θα σας πρότεινα αυτόν. Από όσους έχω χρησιμοποιήσει είναι ο πιο αξιόπιστός και καλύτερα ποιοτικά κατασκευασμένος. Αν δείτε και μερικά reviews στο Internet θα δείτε να λένε το ίδιο. Νομίζω ότι αξίζει τα ευρώ του και η διαφορά με άλλα τιμολογιακά είναι αμελητέα. λιγο ακριβο ειναι.Ξεφευγουμε πολυ.Αλλα αμα ειναι να παρω κατι καλο και να μου μεινει τοτε θα τα δωσω.
Thanos1234 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον στα media markt (θεσσαλονικη) απο σημερα (δευτερα) εχει προσφορα τον western digital mybook 250gb στα 99 ευρω. οποιος προλαβει. ειναι αυτος αλλα με 250GB
crach13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον παιδια πηρα τελικα τον icy box και εναν 80 σκληρο.Μεταφερω τωρα αρχεια και η ταχυτητα ειναι απαισια.Τι φταιει?Σε usb2 τον εχω βαλει.
asmilon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Τo Usb 2.0 φταει φιλε μου, δε μπορεις να περιμενεις ταχυτητες αναλογες με ενος εσωτερικα συνδεδεμενου δισκου... Υπολογιζε ταχυτητες αναλογες ενος DVD-ROM...
crach13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ειμαι οκ.Τον ειχα βαλει πανω σε ενα χαμπακι που δεν παταει και καλα και συνδεοταν με usb1.Τον εβαλα πισω στον πυργο σε κανονικη usb2 και παει μια χαρα.Τελικα το πακετακι μου κοστισε 85ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.