androu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως κλωτσιά δεν του έχω ριξει ποτέ του δικού μου,αλλά αν συνεχίσει να κολλάει έτσι ενώ λειτουργεί θα την φάει.... :mrgreen: Και μένα ο δίσκος μαζί με το frame 90 ευρώ μου κόστισε τότε που το πήρα,αλλά όταν μπορείς με λίγα ευρώ παραπάνω να πάρεις έναν εξωτερικό δίσκο το σκέφτεσαι.....Πάντως εμένα αν δε με φτάσει στο αμήν δεν θα πάρω καινούργιο...... κ μενα εξωτερικός με κουτί κ κάνει restart ενω δουλεύει!
Markknopfler Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν θα έλεγα ότι ήταν σωστή κίνηση αυτό.........:-? :-? nonta to htan sth thermokrasia.to anemosthraki htan ths plakas...
nontasg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 κ μενα εξωτερικός με κουτί κ κάνει restart ενω δουλεύει! Ναι και μένα αυτό μου κάνει..........Και μετά πρέπει να τον κλείσω και να τον ξανανάψω......Γμτ......:evil: :evil:
crach13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1027&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=308819&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αυτο εννοειτε για icy box?
madsc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Οι εργοστασιακοί external hd κανονικότατο δίσκο φοράνε και είναι το ίδιο κ το αυτό όπως θα βάζατε εσείς έναν hd σε ένα frame. Οι διαφορές είναι στην ποιότητα του frame, οι hd κοινοί είναι. Μην σας αφήνουν αφελώς να πιστεύετε κάτι άλλο. /sc
nontasg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ε ωραία,τότε πρότεινέ μας εσύ ένα καλό και σχετικά φθηνό frame(γιατί είπαμε λεφτά για πέταμα δεν έχουμε) για να βρούμε την υγειά μας......
crach13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 σωστα.Προτεινετε ενα frame βρε παιδια με σιγουρια.Καλα ειπε ο Νοντας.Δεν εχουμε λεφτα για πεταμα!
overclocker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ θα σας πρότεινα αυτόν. Από όσους έχω χρησιμοποιήσει είναι ο πιο αξιόπιστός και καλύτερα ποιοτικά κατασκευασμένος. Αν δείτε και μερικά reviews στο Internet θα δείτε να λένε το ίδιο. Νομίζω ότι αξίζει τα ευρώ του και η διαφορά με άλλα τιμολογιακά είναι αμελητέα.
HexStatic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Akomia mia arnitiki psifos gia ta VipPower .
x_vagos_x Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Και μία θετική, γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα 2 χρόνια τώρα...
MasterX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχουν και κουτάκια που δεν χρειάζονται εξωτερική τροφοδοσία, αλλά δίνουν ρεύμα στο δίσκο μέσω USB??? θα ήταν πολύ καλό όταν πας σε ξένα PC να μην κουβαλάς τροφοδοτικό... Βεβαια καλό θα ήταν να έχει και τη δυνατότητα εξωτερικού τροφοδοτικού για τις περιπτώσεις στο σπίτι που δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε την USB... ξέρει κανείς τέτοια κουτιά?
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτα τα κουτια δουλευουν μονο με τους δισκους των φορητων, δηλαδη του δισκους 2,5", για λογους καταναλωσης... Χρειαζονται 2 USB θυρες, μια για τα Data και μια για την επιπλεον τροφοδοσια...
geo99rge Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 koita h monh diafora kata thn apopsh mou einai oti to frame me xexwristw sklhro sou dinoun th dinatotyta meta ton 80ari na baleis mexri 250 gb sto idio kouti, kai ayto giati ta volt pou mporei na sukwsei einai 2,5 (an 8umamai kala). sto diko mou einai frame me 250 giga, mia xara paei kai gematon ton eixa na dw an kollaei tipota den katalabe, apla exw ena kollhma twra AN XEREI kaneis gia o diskos otan ton anabw kai meta anoigw to pc den mpoutari? otan ton anoigw meta apo to pc ola ok!
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πρεπει να φταιει η μητρικη σου geo99rge,στις MSI εχω δει κατι τετοιο με USB. Δοκιμασε να κανεις ενα BIOS Update, πιστευω θα στρωσει...
geo99rge Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 asmilon δε το εκανε πριν αυτο. και αυτον το δισκο τον εχω να τον βλεπει το δικτυο (οταν αναβει πριν τα win) ελεγα μηπως ειναι καποιος ιοσ αλλα δεν ξερω απλα δεν ξερω....περιεργα αυτα τα win, bios update χρειαζεται τη δισκετα, σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.