Προς το περιεχόμενο

Warcraft III F T Online!

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελικα δεν μου ειπες christos_0b που το πουλανε 20ευρω??

Αστο φιλε ατυχησες lol!

Μολις παρατηρησα οτι δεν υπαρχει πλεον το πακετο ROC-TFT σκετο το οποιο πουλαγαν προς 20-22 ευρο το πλαισιο και το e-shop και υπαρχει μονο το battlechest με 35 :cry:

Παντως αν τοσο καιρο ηθελες να το αγορασεις κυκλοφορουσε το "πακετο" κανα χρονο τωρα...

Δημοσ.

το ειδα και εγω αυτο στο e-shop...κριμα...τωρα θα δουμε...παντως για το warcraft θα τα δωσω (μαλλον η μανα μου θα μου τα δωσει!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) αξιζει! δεν συμφωνειτε?

Δημοσ.

εγω το πηρα με 39 ευρω απο ενα μλκ της περιοχης μου. παντως αξιζε τα λεφτα του. μετα απο ενα ατελειωτο τριμηνο απολυτης πορωσης το εχω εγκαταλειψει εδω και 5 ημερες γιατι εχασα ολο το καλοκαιρι μου εξαιτιας του..

Δημοσ.

απο τοτε που εβαλα internet δεν θυμαμαι να εχω παιξει campaign σε καποιο παιχνιδι.. οσο για αυτο που λες οτι το εχεις μαθει απ' εξω δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο. αλλο ο υπολογιστης και αλλο οι παικτες..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
αυθεντικο το εχεις; λοιπον και σε εμενα μου το εβγαζε αυτο στα net cafe. και υποθετω οτι εισαι και εσυ σε net cafe, οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα..

Αν δεν εισαι σε net cafe, τοτε Unitstall και ξανα Install..

de nomizw na isxiei afto pou les file mou. kai egw paw sixna se net cafe gia douleies..prepei apla na kaneis delete sto registry ta data tou warcraft3 kserw tha mou peis einai apenergopoiimeno to regedit apo ton administrator ala an psakseis ligo google tha vreis regedit krakarismeno :P

emena doulepse mia xara to war3 se netcafe me diko mou cd key :P

Δημοσ.

αν δηλαδη το κανω install με το αυθεντικο cd(και cd key εννοειται..) kai μετα το κανω mount στο daemon θα δουλεψει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...