Προς το περιεχόμενο

Warcraft III F T Online!

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια κανονικη dial-up συνδεση και θελω να παιξω στο battle.net. οταν μπαινω στο παιχνιδι αφου εχω μπει στο ιντερνετ, παταω και μου λεει πως δεν μπορει να μπει με αυτην την version του παιχνιδιου και οτι πρεπει να κανω patch manually... μηπως ξερετε τι μπορω να κανω? πρεπει να κατεβασω το patchακι?απο που? thnx anyway

Δημοσ.

αυθεντικο το εχεις; λοιπον και σε εμενα μου το εβγαζε αυτο στα net cafe. και υποθετω οτι εισαι και εσυ σε net cafe, οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα..

Αν δεν εισαι σε net cafe, τοτε Unitstall και ξανα Install..

Δημοσ.

Μονο με το original CD μπορεις να παιξεις πλεον καθως τα crack και images που υπαρχουν προς δεν λειτουργουν!Καποιο ψιλο update εκανε η blizzard και πλεον "hasharei" το cd και δεν επιτρεπει να παιξεις με crack η καποιο φορτωμενο image(δεν ξερω για ολα τα προγραμματα αλλα με daemon tools και alcohol120% δεν γινεται).

Δημοσ.

Και τωρα που το θυμαμαι εκεινοι οι υπολογιστες ειχαν το Warcraft III στο Game Jackal, γιατι μαλλον εβγαζε το προβλημα..

Δημοσ.
επειδη δεν εχω το αυθεντικο μαλλον δεν μπορω να κανω τπτ.thnx

20 euro και παιρνεις και το ROC και το TFT.

Εαν εχεις original cdkey καποια στιγμη θα βγει καποιο crack αλλα θα περιμενεις.

Δημοσ.
20 euro και παιρνεις και το ROC και το TFT.

Εαν εχεις original cdkey καποια στιγμη θα βγει καποιο crack αλλα θα περιμενεις.

20? απο που? και ειναι μαζι πακετο?

ΥΓ Μηπως ξερει κανεισ που μπορω να κατεβασω τις πιστες του dota allstars??? thn 6.37 πχ

ααααα μηπως ξερει κανεις απο που να κατεβασω τις πιστες του dota allstars??? την 6,37 πχ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...