Προς το περιεχόμενο

Αργεί να ανοίξει ο Internet Explorer

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβληματακι παιδια με τον explorer

το pc μου ειναι athlon 3000 και η μνημη

ειναι 1,5γιγα στα 400 λειτουργικο win xp sp2

οταν θελω να κανω μια μικρη περιηγηση στο

ιντερνετ ανοιγω τον explorer και κανει με το ρολοι

στο χερι 1 λεπτο(μερικες φορες και παραπανω)

να ανοιξει ενα παραθυρο.μου το κανει μονο στον

explorer ολα τα αλλα προγραμματα ανοιγουν

κανονικα.ο explorer ειναι ο 6.0

Βεβαια δοκιμασα να τον απεγκαταστησω και το

ξαναπερασα αλλα τα ιδια.

παιζει κανενα ρολο το google toolbar??Αν και δεν πιστευω

χρονια τωρα ακουω για το firefox ειναι ευκολο ??να το δοκιμασω??

τι πιστευετε πρεπει να κανω?

Σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

Βασικα δοκιμασε καποιον αλλο Browser οχι τοσο για την ταχυτητα (που θα δεις διαφορα) οσο για την ασφαλεια του συστηματος σου... Δε προκειται να κολλησεις τιποτα περιεργο αν χρησιμοποιεις τον Firefox ή τον Opera...

Τωρα οπως εισαι κανε πρωτα ενα ελεγχο για spywawre/adware... Εχεις Service Pack 2?

Δημοσ.

Sinithos o IE argei na anoiksei otan ton exeis baleei na thimatai sto history polles meres ... 20 mou fenetai einai to default .Auto mporeis na to alakseis apo ta internet options.

Kati alo pou mporeis na kaneis einai na kaneis dexi click kai properties sto shortcut tou IE kai na prostheseis dipla sto target to eksis -nohome

Diladi sto target na leei "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome

Etsi o IE anoigei kateuthian Plus den se bazei kateuthian sti homepage pou tou exeis thesei esi ektos kai an patiseis to analogo koumpaki.

Δημοσ.

Οχι δεν βγαίνει ο explorer. Απλά θα επιλέξεις ως προεπιλογή τον Firefox

Ειδες και ο δικός μου ο Firefox δεν πάει καλά. 2 φορές το ίδιο πάλι έβγαλε

Δημοσ.

Ο Internet Explorer ειναι ενσωματωμενος στο λειτουργικο και δε μπορεις να τον βγαλεις harrys23. Απλα μην τον χρησιμοποιεις, παρα μονο εκει που δε μπορεις να κανεις αλλιως, οπως στο Windows Update...

Δημοσ.

@kosmasgr giati patrida mou kanei kai tetoia o firefox??

ti prepei na prosexo me to firefox mou eipan

einai kaliteros pio statheros

den kathisterei sto katevasma arxeion klp.

@asmilon o explorer afereitai apo oti xero otan pas pinaka elenxou

pros8aferesei programaton-aferesei stoixeion windows.

Δημοσ.

Δεν αφαιρειται απο εκει harrys23, αν ειχες Windows 98, θα μπορουσες απο εκει να απεγκαταστησεις πχ τον 6 αλλα θα εμενες παλι με τον 5 που ερχοταν με το λειτουργικο...

Διαδικασιες υπαρχουν να τον βγαλεις, αλλα δε θα στις προτεινα, πολυς κοπος και το συστημα μετα μενει κομμενο επειδη η MS εχει φροντισει να το χρειαζεται για διαφορες λειτουργιες του τo Ο/S... Η πιο καθαρη λυση για να το κανεις ειναι με το nlite να φτιαξεις ενα cd εγκαταστασης χωρις τον ΙΕ (δε στο προτεινω παντως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...