Προς το περιεχόμενο

Dell 3007WFP σε πολύ ελκυστική τιμή

panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην λεμε τετοια και αφηνουμε να πλανωνται διαφορα

εαν εχει καποιος να πει κατι με στοιχεια να το λεει

οχι απλα βρωμαει ψαχτε το και δεν το λεω για το φιλο δυδιμο

φιλικα

Δημοσ.
1600 ευρω πρεπει να ειανι χωρις τον ΦΠΑ που σημαινει οτι φτανουμε στα 1,900 ευρω....

που βρισκεται ακριβως η βρωμα???

Όντως είναι κάτι που δεν διευκρίνησα κι εγώ, γιατί έτσι κατάλαβα στην αρχή. Δεν μου είπαν δηλαδή την τελική τιμή, και έτσι όπως με πληροφόρησαν με άφησαν να καταλάβω οτι ήταν μαζί με το Φ.Π.Α. τα 1600€, οπότε φτάνουμε συνολικά τα 1903€. Τιμή η οποία δεν είναι χαμηλή σε καμμιά περίπτωση. Αν υποθέσουμε οτι η 24αρα έχει 850€ γιατί η 30αρα να έχει 1050 ευρώ περισσότερα? :???:

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ακριβώς είμαι κι εγώ σε φάση της ίδιας αναζήτησης, σε προχθεσινή επικοινωνία με την dell όντως η 24άρα έχει 799.

Οταν όμως μου έστειλαν τα fax για παραγελία ή τιμή είναι + ΦΠΑ 19%

Οι τιμές που λέει η Dell στο τηλέφωνο είναι χωρίς ΦΠΑ

Αρα η 30άρα πάει στα 1900 ευρώ. Και πάλι δεν είναι πιστεύω τόσα πολλά για 30άρα.

Οι ενστάσεις μου είναι στα εξής:

1)Δίνεις τόσα λεφτά για να πάρεις "γουρούνι στο σακί;" Κακά τα ψέματα η οθόνη είναι κάτι που αν δεν το δεις με τα μάτια σου, τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά δεν λένε τίποτα.

2) Σε σχέση με το 24άρι παρατηρώ ότι λέει contrast 700:1 έναντι 1000:1. Δηλαδή λιγότερο contrast σε μεγαλύτερες ίντσες. Δεν ξέρω σε οθόνη monitor pc τι σημαίνει στην πράξη, αλλά σε συσκευές π.χ. LCD TV ή βιντεοπροβολέας αυτό σημαίνει γκρί αντί για μαύρο.

Δεν σας κρύβω ότι είμαι σε μεγάλο δίλλημα γιατί ναι μεν μου αρέσει το μέγεθος αλλά να έχει και ποιότητα.:???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...