fostier Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 γεια σας.εχω ενα nokia 6600 και προσπαθω μεσω bluetooth να του κατεβασω κανα παιχνιδι η καμμια εικονα αλλα δεν μπορω.πολλα ringtones τα κατεβαζει.μηπως φταιει οτι δεν εχω εγκαταστημενο το nokia pc shuite?αν μπορει καποιος φιλος να βοηθησει............
andrip Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 τι εννοείς να του κατεβάσεις κανένα παιχνίδι ή καμια εικόνα; έχεις πχ το αρχείο sis στον υπολογιστή, το στέλνεις και δε γίνεται η εγκατάσταση; το pc suite δεν έχει καμία σχέση. Ειναι κυρίως για backup
fostier Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 εχω πολλα cd με αρχεια για κινητα nokia και για το 6600.ενεργοποιω κανονικα το bluetooth και ενω κατεβαζει ορισμενα οχι ολα τα ringtones δεν μου κατεβαζει αρχεια αλλου ειδους.τωρα με το sis που μου λες αν θελεις να μου το εξηγησεις λιγο γιατι ειμαι λιγο σκραπας με αυτα.
x_vagos_x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν, όταν λες κατεβάζω... :???: μιλάς για internet Όταν λες περνάω, μιλάς για κινητά... Αν κατάλαβα καλά :-| , δεν μπορείς να στείλεις αντικείμενα από το pc με bluetooth adaptor στο κινητό σου έτσι; Αν ναι, κοίταξε καλά τις ρυθμίσεις του adaptor σου από τα windows... :oops: Γιατί δεν δοκίμαζεις να περάσεις τα αρχεία από το cd στο pc και απο 'κεί να τα περάσεις στο κινητό σου... ps. τα .sis είναι απλά εφαργμογές και παιχνίδια ( και θέματα... ) αντί για jar που έχουν τα non-symbian κινητά... ( αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει... ) Αν θέλεις κάτι παραπάνω, εδώ είμαστε ( msn me... )
PRO10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 γεια σας επειδη θα παρω το Ν91 θελω να μου πειτε σελιδες με εφαρμογες+games γιατι βασικα αυτος ειναι ο σκοπος που θα ξαναγυρισω στη ΝΟΚΙΑ. ευχαριστω
tolis24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 γεια σας επειδη θα παρω το Ν91 θελω να μου πειτε σελιδες με εφαρμογες+games γιατι βασικα αυτος ειναι ο σκοπος που θα ξαναγυρισω στη ΝΟΚΙΑ. ευχαριστω http://www.aivanet.com εγγραφή και μετά πήγαινε στο forum και καλό ψάξιμο
PRO10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 καλα φιλος η σελιδα ειναι ολα τα λεφτα παρα πολυ καλη εγω ξερω 2-3 παρε μια πρεπει να την ξερεις http://www.nokiagamez.com
PRO10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 ssssssssssooooooooossssssssss τα games του n-gage παιζουν στο Ν91?????????
PRO10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 πειτε μου ναι και με σωσατε περιμενω απαντηση σας ευχαριστω....................
PRO10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 http://www.nokiasoftware.nl/ αυτη βρηκα ψαχνοντας καλη σελιδα δειτε τη
activex Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 ssssssssssooooooooossssssssssτα games του n-gage παιζουν στο Ν91????????? to n-gage xrisimopoih kai auto sympian s60 litourgiko apo oti kserw. profanos lipon eisai tyxeros kai paizoune
tolis24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ssssssssssooooooooossssssssssτα games του n-gage παιζουν στο Ν91????????? Παίζουν αλλά μερικά για να εγκατασταθούν χρειάζονται και μια άλλη εφαρμογή. Ειδικά αν βρείς παιχνίδια με κατάληξη *.blz θα πρέπει να έχεις και μία εφαρμογή η οποία λέγετε blzinstapp. Αν ψάξεις στα forum του aivanet θα βρείς το τρόπο
PRO10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 σας ευχαριστω πολυ;-):-l;-):-l και αλλη μια ερωτηση στο Ν91 παιρνει το ασυρματο πληκτρολογιο?η το αλλο που ειναι εικονικο στα 150ε.αν ναι πειτε μου ποιο το καλυτερο+αν αξιζει να το παρω,γιατι εχω φαει κολλημα.ευχαριστω
kostasplak1986 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 to n90 pou exo ego pairnei ara kai to n91 tha pairnei! an kai de sto proteino giati de leei kai polla! mia idea einai mexri na to pareis! meta de nomizo na to xrisimopoieis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.