Gantalf_4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια εδω και 2 μερες εχω το εξης προβλημα. Καθε φορα που μπαινω στο Youtube η σε αλλο site που εχει φλας μου κανει error o FFox και λεει: Η προσθετη λειτουργια Shockwave flash κολλησε. Παρακαλω επαννεκινηστε τον Firefox Επισης το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται σε ολους τους Browsers (IE,Opera) Δοκιμασα fresh install αλλα το προβλημα παραμενει... Any Help... Ευχαριστω...
Gantalf_4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τα νευρα μου εξαντλουνται... Μαλλον παω για φορματ. Την ολη δουλεια την κανει το Φλας. Ξερει κανεις πως να το κανω ΚΑΡΑ-Clean για να το κανω Fresh install; Εννοω registry και λαλακιες...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ε όχι και format! Κάτσε να εξαντλήσουμε όλες τις περιπτώσεις. Όπως είπες κι εσύ, προσπάθησε να αφαιρέσεις τον Flash Player για να κάνεις clean install. Κοίτα το παρακάτω (από το official site). How to remove the Macromedia Flash Player: http://www.adobe.com/go/tn_14157
Gantalf_4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχως τα ιδια κανει παλι... Ε ρε το ρημαδι! Στο ασχετο τελειως το επαθε...
Legionnaire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Έκανες κάποιες πρόσφατες αλλές στο software/configuration του υπολογιστή σου;
Gantalf_4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι τιποτα! Δεν μπορω να καταλαβω... Εκανα Google ερευνα και μου στα αποτελεσματα ολοι λενε για Flash block! Δηλαδη λυση δεν υπαρχει; ΚΑΤΑΡΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.