Προς το περιεχόμενο

Notebook Cooler gia LAptop?


johnBcrete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω 2 cooler (ενα πλαστικο και ενα αλουμινιου) και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, αφου και τα 2 μειωνουν 1-4 βαθμους. για μενα η λυση για το καλοκαιρι, ειναι ανεμιστηρας τραπεζιου διαμετρου 20-30 να ριχνει αερα απο το πλαι και πανω στο πληκτρολογιο. η διαφορα με τα cooler ειναι τεραστια.... με 10 λεπτα λειτουργειας καταφερε να ριξει στο cpu 12 βαθμους και στο hdd 8-9... με παραπανω λειτουργια σιγουρα τα αποτελεσματα ειναι καταπληκτικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω το ΑKASA αλουμινιο με 2 ανεμιστηρες και συνδεση μεσω usb την οποια σου την επιστρεφει γιατι διαθετει και 2 θυρες usb πανω στην βαση. Η διαφορα στην θερμοκρασια ειναι κοντα στους 10 βαθμους. Εχει και αλλα στην αγορα αλλα σε αυτο με τραβηξε η απλη και σωστη σχεδιαση του. Οσα ειναι cooler-βαση κανουν δουλεια αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματα, απλα βοηθανε. Αυτο που εκανε μεγαλη διαφορα ειναι ενα προγραμμα που εβαλα, το Notebook Hardware Control 2.0 το οποιο ρυθμιζει το συστημα σου να δουλευει σε full ταχυτητες μονο οποτε χρειαζεται χωρις να σου δημιουργει καθυστερηση πουθενα. Ετσι ολα δουλευουν λιγοτερο και ζεστενονται λιγοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pios gnwrizei arketa gia ta laptop cooler pou kikloforoun?Kapios eixe kanei post mia kataskeui pou douleuei ac/dc k oxi me usb opws tou emporiou...

 

με μια μικρη μετατροπη μπορεις να κανεις οποιοδηποτε usb να λειτουργει και με ενα απλο τροφοδοτικο.εγω εχω ενα NOTEPAL της COOLMASTER και στο καλωδιακι που παει απο το διακοπτη στα ανεμιστηρακια εχω βαλει παραλληλα 2 καλωδια και τα συνδεω με κροκοδιλακια με ενα τροφοδοτικο που εχει αυτοματη ρυ8μιση για τα volt αλλα μπορεις να διαλεξεις τα mA που θα τροφοδοτησει ετσι μπορεις να ρυθμιζεις τη ταχυτητα στα ανεμιστηρακια και συνεπως και το θορυβο απο το φυσημα.

εν κατακλειδι οταν τον εχω στο γραφειο το συνδεω με το τροφοδοτικο ,οταν ειμαι εξω με το usb και παντα με το NOTEBOOK HARDWARE CONTROL οτι καλυτερο για centrino.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...