laptopmaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 se kapoio aplo fe21m mporw na kanw tis metatropes tou special edition?h ram anavathmizetai eykola entaxei, alla me ton epexergasti?mporw na bgalw ton t2300 kai na valw ton t2500 monos mou h me tin voitheia kapoiou pio eidikou? Μπορείς να το κάνεις προφανώς....ΑΛΛΑ! Δεν νομίζω να σε καλύψει η εγγύηση....Ο 2500 σαν σκέτη CPU κάνει 300+ ευρώ, ... 2*1GB DDR2 dimm's μας κάνουν περίπου 250 ευρώ άρα 1510+550=2060...δε νομίζω να σε συμφέρει..να μην έχεις και εγγύηση.
kirileman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχώρεσέ με αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως σε έναν φορητό το Α + Ω είναι η οθόνη.Ναι είναι στα υπέρ αν έχει μια πολύ καλή οθόνη(όπως τα SONY ίσως και την κορυφαία). Ναι είναι πολύ όμορφο ίσως ή και χρήσιμο αν το απαιτέι η δουλειά σου. Σε καμία περίπτωση όμως ένα υποσύστημα δεν μπορεί να κάνει την διαφορά γιατί όλοι θα πέρναμε Sony με celeron και τρομερή οθόνη. Απο την στιγμή που στο πακέτο μπαίνουν και άλλα υποσυστήματα έχουν και αυτά την αναλογία τους και την βαρύτητά τους. Π.χ Καλός ο FE 21M αλλά στις 4200 ο σκληρός.Σα να μου λέει η Sony πως έπρεπε να ξεστοκάρει και μια παρτίδα HDD. Άλλωστε πλέον οι άλλοι κατασκευαστές και κυρίως Toshiba , Asus ,Dell κατ'εμε δέν έχουν την τόσο μεγάλη διαφορά (αν έχουν) στις οθόνες τους. Τέλος πάντων τα σέβη μου. To A+Ω δεν είναι σίγουρα! Είναι πάντως το Α. Για μένα έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιλογή λάπτοπ. Η οθόνη είναι αυτό που βλέπουμε. Ακόμα και ένας άσχετος την οθόνη θα σχολιάσει. Δεν μετράει βέβαια η γνώμη ενός τρίτου αλλά νομίζω πως μετά από λίγο καιρό που το μηχάνημα θα είναι παρωχημένο τεχνολογικά, το μόνο που θα μένει να μας ικανοποιεί τις αισθήσεις θα είναι η οθόνη του. Να πούμε και την αλήθεια πάντως, η ψαλίδα έχει κλείσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στις οθόνες των λάπτοπς. Και των τοσίμπα είναι σχεδόν άψογες.
talikra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μιάς και μιλάμε για οθόνες και Sony ένα τυπάκη που είναι της δουλειάς μου είπε πως η sony βγαίνει out για ότι έχει να κάνει με οθόνες ξέρεις κανείς κάτι επ αυτού; ή πίπες μου έλεγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.