Προς το περιεχόμενο

ελαφρυ avtivirus

filetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχεις μικρο μηχανημα καλυτερα προτιμησε το NOD32 poy einai λιγο πιο ελαφρυ, για μεσσαια και πανω προτεινω το Kaspersky 6...

Δημοσ.
Kaspersky οτι να ναι.

Μπορεις να το τεκμιριωσεις αυτο kosmasgr ?? Εχεις δει καποιο συγκριτικο ή καποιες αρνητικες κριτικες για το Kaspersky ή απλα για να λεμε κατι?

Αν θες ριξε μια ματια στο πιο προσφατο συγκριτικο antivirus για να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη:

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_08.php

Δημοσ.

Εγώ προτείνω AVG Free ( και share ακόμη καλύτερα... ) : Αρκετά ελαφρύ

NOD32 Πολύ ελαφρύ και πιο αποτελεσματικό

Kaspersky : Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι φανατικά υπέρ των δύο παραπάνω... ( Βασικά μία φορά το έβαλα αλλά δεν περίμενα να προσβληθώ από κάποιον ιό για να δω αποτελέσματα... )

Δημοσ.

kat'eme to kalitero antivirus einai to kaspersky.exo se forhto thn 5 kati kai se enan stathero thn 6kati.o forhtos sernetai kai exo thn entiposh oti o 6 einai pio grhgoros.den ksero gia to nod, alla exei vgei kai to panda 2007 me diafhmismeno xarkakthristiko tis xamhles tou apaithseis hardware. Xreiazetai sistima me pentium 150mhz kai 64 mono ram.Den ksero gia tis epidoseis tou panda (den ennoo to fiat :) ),alla to proteino kai an kapoios gnorizei kati as to pei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...