savvvas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν θέλω να είμαι παρανοϊκός, αλλά νομίζω πως βρήκα μία φανταστική προσφορά για κινητό, μαζί με πάρα πάρα πολλά δώρα!!!!! Ρίξτε μία ματιά!!! Μπορεί να σας ενδιαφέρει. Παντως εγώ θα περιμένω να περάσουν 5-6 μέρες, και μετά θα βάλω την προσφορά μου!!! :) :) http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=5535167
Gantalf_4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα ρε φιλε, εβαλες την δημοπρασια που σε ενδιαφερει να το δουν ολοι; Αν στο παρει αλλος απο εδω εσυ θα φταις
savvvas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Το λεώ, γιατί αν είναι καμιά απάτη(που δεν νομίζω), τότε πιστεύω πως θα μου το πει κάποιος. Έτσι και αλλιώς, ενδιαφέρομαι, και μπορώ να δώσω, όσο πιο πολλά λεφτά έχω, για να το πάρω. Έτσι και αλλιώς, θα γίνει από μόνο της γνωστή στο emarket.
savvvas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Το λεώ, γιατί αν είναι καμιά απάτη(που δεν νομίζω), τότε πιστεύω πως θα μου το πει κάποιος. Έτσι και αλλιώς, ενδιαφέρομαι, και μπορώ να δώσω, όσο πιο πολλά λεφτά έχω, για να το πάρω. Έτσι και αλλιώς, θα γίνει από μόνο της γνωστή στο emarket.
savvvas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ...Πάντως είναι καταπληκτική προσφορά........!!!!!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ασε ρε που θα ψωνίσω από το "emarket".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.