konnak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μου τυχαίνει πολλές φορές να μπω σε μια σελίδα που έχει αλλάξει (από το πρωί που μπήκα τελευταία φορά π.χ.) και μου βγάζει την ίδια. Αν κάνω refresh τότε φορτώνει την καινούρια. Αφού έχει αλλάξει η σελίδα από την στιγμή που αποθηκεύτηκε το cache, δεν θα έπρεπε να εμφανίζει απευθείας την νεότερη; Αυτό το πρόβλημα κακοδιαχείρισης της cache το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Μπορεί να φταίει και το site, αν δεν παρέχει date/time τελευταίας ενημέρωσης της σελίδας, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω παρατηρήσει σε πολλές σελίδες, και συμβαίνει μόνο αν έχει αλλάξει η σελίδα μέσα στις δυο-τρεις τελευταίες μέρες (αν και θυμάμαι μια περίπτωση που έχει συμβεί και σε σελίδα που είχα καιρό να μπω). Το πρόβλημα αυτό υπήρχε και στον Opera, αλλά αν άλλαζες τις επιλογές στο Check if cached page is updated on the server στο Always, διορθωνόταν.
Eusebius Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 browser.cache.check_doc_frequency Ή το 0 ή το 1 θα σε βολέψουν. Για όλες τις ρυθμίσεις του about:config: about:config entries
rodez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε konnak που είναι αυτη η επιλογη για τον opera που περιγραφεις? Μόλις τον έβαλα και έχω ακριβως αυτο το πρόβλημα Thanx
konnak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Tools > Preferences... Πήγαινε Advanced > History > Check if cached page is updated on the server και βάλε Always και στα δύο (Check documents και Check images).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.