DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω μία θέση δικτύου που στα PC του LAN την έχω κάνει map σε ένα γράμμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να βάλω σε ένα PC ένα usb stick πένρει κι αυτό το ίδιο γράμμα με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω unmap τη θέση δικτύου για να δω το stick. Δε θέλω να αλλάξω το γράμμα της θέσης δικτύου. Πως ορίζω το usb stick να πηδά τα γράμματα που έχουν γίνει map ? PS Το search στο insomnia δε λειτουργεί σήμερα.
eurochild Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 pinakas elegxou / diaxeirhsh ypologisth / diaxeirhsh diskwn / dexi sto flashaki kai allazeis to letter.
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 pinakas elegxou / diaxeirhsh ypologisth / diaxeirhsh diskwn / dexi sto flashaki kai allazeis to letter. Αυτό πρέπει να το κάνω κάθε φορά ή θα γίνει μόνιμα ? Μπορώ να ορίσω μια περιοχή γραμμάτων τα οποία θα δίνονται αυτόματα σε αφαιρούμενους δίσκους (κατά τη λογική του DHCP pool) - πχ από Κ: ως Q:
eurochild Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 mia fora 8a to kaneis, oxi to allo pou les den exei pesei sthn antilipsh mou sta para8yria.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.