therock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Dld na to ayksiso?Ti provlima exo oso ayksano to pagefile?Pera apo to oti xano disko ston skliro?Dld ama goustaro to vazo kai 10gb etsi oste na trexo kai xillia programmata taytoxronos?
capthookb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Κανένα πρόβλημα νομίζω δεν υπάρχει. Απλά κανονικά είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιείς 10gb μνήμη και να μπορείς ταυτόχρονα να δουλέυεις στον υπολογιστή (δηλαδή θα σέρνεται σε σημείο που να μην δουλεύει τίποτα. Απ'την άλλη αν έχεις memory leak και 10 gb να του βάλεις, κάποια στιγμή θα τα φάει κι αυτά και θα σου ζητήσει κι άλλη....
therock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Esi ti proteineis?Mporo tora na veltioso kapos ta pramata i na skaso ena 80ari evro na paro ram?
capthookb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Να ψάξεις να βρεις πιο πρόγραμμα είναι που σου τρώει τη RAM. Αφού λές οτι έγιναν μετά το nod βγάλτο και βάλε κάτι άλλο p.x AVG
jimarass Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά έχω 1GB RAM και έχω βάλει 64 MB pagefile sto c: kai 200 sto δεύτερο σκληρό. MIN kai MAX τα ίδια. Γιατί το agefile είναι πάλι 500ΜΒ, ενώ η φυσική μνήμη έχει ελέυθερα άλλα 300ΜΒ? Αν και στο commit charge to limit είναι 1200, το PF usage λέει 528!!!!!!!!!!Σε πιο σκληρό είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.