Προς το περιεχόμενο

Πειρατεία...Η γνώμη σας?

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πειρατεία για μένα είναι πολυδιάστατη και πιστεύω ότι δε θα εκλειψει ποτε.

ο καθένας μπορεί να έχει ένα πειρατικό πρόγραμμα στα χερια του ,

είτε από περιέργεια η ,από....ασχετοσύνη,επιπολαιότητα,εξαπάτηση,τσιγκουνιά,θράσος,μαγκιά,

υπάρχει και η άλλη διάσταση του προκλητικού παρανομου υλικού πάντα.

δε κατηγορώ κανένα..διότι όλοι άνθρωποι είμαστε με αδυναμίες..

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...

Νάτο πάλι...

Στον συγκεκριμμένο mod,είχα απαγορεύσει την επαφή του παντοιoτρόπως μαζί μου.Νόμισα (και νομίζω ακόμη) ότι μου την έπεφτε με αυτά που έγραφε,τόόόότε.Ίσως είμαι λάθος,τείνω όμως να πιστέψω ότι ο κάθε ένας μας έχει το δικό του τρόπο να εκφράζει αυτά που σκέφτεται και στο άλλον απομένει να ανοίξει την αμφίδρομη επικοινωνία.Και μιας και είμαστε ακόμη εδώ και συνεχίζουμε να postάρουμε,θεωρώ ότι συμπλέουμε.Ότι και να πείτε,πέστε με αιθερογάμονα(!),πέστε με ρωμαντικό,πέστε με αγαπούλα,αισθάνομαι ότι το site αυτό αποτελεί ξεχωριστή παρουσία στα δικτυακά δρώμενα της Ελληνικής κοινωνίας και ότι ανεξάρτητα από τα προσωπικά πιστεύω του καθένα μας,διαμορφωνόμαστε και διαμορφώνουμε καθημερινά και ες αεί.

Δεν υπάρχει "αντίθετη πλευρά",υπάρχουν χαμάληδες που με ψυχοφθόρες διαδικασίες προσπαθούν να κρατήσουν κάποιο επίπεδο,που όλοι μας χτίζουμε.

Btw,οι παραινέσεις στην "αντίθετη" πλευρά,από μέρους μου πάντα,γίνονται "κάτω-απ'τη-μπάρα",δεν μπορείς να ξέρεις...

Και για νάμαστε και μέσα στο topic,έχω καμια πεντακοσαριά original cdιά και dvdιά και κανα τριάρι-τέσσερα tb mp3's+divxvid's.Το leeching είναι η δεύτερή μου φύση,αλλά στο γραφείο,ακόμη και το παραμικρό proggy έχει και -πληρωμένη- άδεια χρήσης.Θα ζήσω γιατρέ μου;

Δημοσ.
Νάτο πάλι...

Στον συγκεκριμμένο mod,είχα απαγορεύσει την επαφή του παντοιoτρόπως μαζί μου.Νόμισα (και νομίζω ακόμη) ότι μου την έπεφτε με αυτά που έγραφε,τόόόότε.Ίσως είμαι λάθος,τείνω όμως να πιστέψω ότι ο κάθε ένας μας έχει το δικό του τρόπο να εκφράζει αυτά που σκέφτεται και στο άλλον απομένει να ανοίξει την αμφίδρομη επικοινωνία.Και μιας και είμαστε ακόμη εδώ και συνεχίζουμε να postάρουμε,θεωρώ ότι συμπλέουμε.Ότι και να πείτε,πέστε με αιθερογάμονα(!),πέστε με ρωμαντικό,πέστε με αγαπούλα,αισθάνομαι ότι το site αυτό αποτελεί ξεχωριστή παρουσία στα δικτυακά δρώμενα της Ελληνικής κοινωνίας και ότι ανεξάρτητα από τα προσωπικά πιστεύω του καθένα μας,διαμορφωνόμαστε και διαμορφώνουμε καθημερινά και ες αεί.

Δεν υπάρχει "αντίθετη πλευρά",υπάρχουν χαμάληδες που με ψυχοφθόρες διαδικασίες προσπαθούν να κρατήσουν κάποιο επίπεδο,που όλοι μας χτίζουμε.

Υπερβολικά ρομάντικ σε βρισκω Μάριε. Το ότι ποστάρω μαζί με τον πάσα ένα δε σημαίνει ότι συμπλέω και μαζί του ειδικά αν είναι κρετίνος.

Btw,οι παραινέσεις στην "αντίθετη" πλευρά,από μέρους μου πάντα,γίνονται "κάτω-απ'τη-μπάρα",δεν μπορείς να ξέρεις...

Για κάτσε ρε φίλε. Σ' εμένα πέφτει public η παραίνεση (διότι δεν είναι η πρώτη φορά) και σε άλλους κατ' ιδίαν? Ή το ένα θα κάνεις ή το άλλο δεν γίνεται να έχουμε δύο μέτρα και σταθμά.

Δημοσ.

Και για να επανερθουμε στα του θεματος...

Πιστευω οτι οποιος θελει μπορει να βρει αυθεντικα προγραμματα αρκετα φτηνα...

Οταν ενα προγραμμα αναβαθμιζεται, οι παλιοτερες εκδοσεις κοστιζουν αρκετα φθηνοτερα. (το photoshop το εχω αυθεντικο...εχω βεβαια το 6 αλλα μου κοστισε 47 ευρω και οποτε θελω το αναβαθμιζω στο 8 με χαμηλο κοστος. Ουδεμια σχεση με την τιμη που πωλειται το 8 στα καταστηματα...Οποιος θελει του το φερνω απο Γερμανια σφραγισμενο).

Μηπως δλδ θα επρεπε να την ψαξουμε κι αλλιως για να την "πουμε" στις εταιρειες? Αυτες κανουν την δουλεια τους οποτε κι εμεις πρεπει να κανουμε τη δικια μας...

btw, αυτοι που υποστηριζουν τις εταιρειες, υποστηριζουν αναλογα και τον ΟΤΕ? Κι αυτος εταιρεια ειναι και τακτικες προωθησης εχει...

Δημοσ.
Ένα έχω να πω! ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ όοολε! Όσοι παλιοί γνωρίζουν...

...

δινεις δινεις δινεις δινεις και στο τελος σε γραφουν...

@@

Δημοσ.

Δίνω χρήματα για μουσική και games. Όταν δεν υπάρχει GPL/freeware λύση, ναι, δεν δίνω χρήματα για τα προγράμματα. Η νοοτροπία μου είναι πως το software πρέπει να είναι ανοιχτό και δωρεάν. Είναι γραμμές κώδικα και όχι τέχνη, όπως η μουσική και τα παιχνίδια. Εξυπηρετεί έναν ελεύθερο κόσμο, οπότε θα πρέπει να είναι ελεύθερο και το ίδιο.

Δημοσ.

bandito:

Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!ΑΛΛΟ Ο ΤΕΧΝΙΤΗΣ που θα έρθει να σου φτιάξει κάτι (το οποίο γίνεται από ανάγκη και γίνεται ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ) ή ο γιατρός και άλλο οι διάφορες εταιρείες που βγάζουν τρελά λεφτά την μέρα και δεν βασίζονται στην ανάγκη αλλά στην αγάπη μας για την μουσική και τις ταινίες!Και να σου πω και το άλλο......σε κάποια πράγματα αν το ψάξει κάποιος μπορεί να κάνει την δουλειά ενός τεχνίτη (μπορεί όχι σε τέλειο βαθμό αλλά...κάτι γίνεται!).Στο θέμα μουσική-ταινίες κ.α.........σε κρατάνε έρμαιο στις ορέξεις τους!!!!

Δημοσ.

Και τα τούβλα, δομικά υλικά είναι που εξυπηρετούν έναν ελεύθερο (ενίοτε και υπόδουλο) κόσμο, αλλα τα πληρώνουμε μια χαρά κι αυτά κι εκείνους που τα διαχειρίζονται. :)

Δημοσ.

βρηκα τους στοιχους απο ενα τραγουδι σχετικο με το topic!!!!

Σ' άκουσα να λες "η πειρατεία σκοτώνει"

κι είναι συνένοχος όποιος πειρατικά CD πληρώνει

"Η πειρατεία" λες, "σκοτώνει τη μουσική"

κάτσε ρε φίλε, δεκαοχτώ ευρώ ποιος έχει για CD?

Και γιατί δεν δίνεις κίνητρο στον καταναλωτή

αφού υπάρχει, κι είναι ένα: να φτηνήνει το CD

αλλά ξέχασα, έχει έξοδα η πολυεθνική

που τώρα θυμήθη' οτι "πεθαίνει η μουσική"

Βαρέθηκα λοιπόν ν' ακούω απ' όλους βλακείες

αφού κάποια CD φεύγουν μέσ' απ' τις εταιρείες

πως γίνετ' ένα δίσκο να βρισκεις πειρατικά

την ίδια μέρα που αυτός κυκλοφορεί "κανονικά";

Δε ξέρω, πάντως κάτι βρωμάει γενικά

ποιος απο σας μιλάει για δικαιώματα πνευματικά

αφού κι οι ίδιοι συνθέτες γνωστών τσιφτετελιών

αντιγράφουν μουσικές από CD's πειρατών

Απλά τώρα, κάθε εταιρεία είναι μείον

οι τζίροι έχουν πέσει, δε γεμίζει το ταμείον

οπότε είναι φιάσκο η αντιπειρατική εκστρατεία

όλα τ' άλλα φταίνε, μα όχι η πειρατεία.

Οπότε, δε σκοτώνει η πειρατεία τη μουσική

τη μουσική τη σκοτώνει η κάθε πολυεθνική

Αφού λοιπόν οι εταιρείες αγαπούν τη μουσική

ας γίνει κάτι εκ μέρους τους να φτηνήνει το CD

Αν όμως κατά λάθος φτηνήνει το CD

Πως θα πληρώσουνε τον υψηλόμισθο διευθυντή

Αλλ' απ' την άλλη, γενικώς ειν' ακριβό το CD

οπότε δε σκοτώνει η πειρατεία τη μουσική

Εν πάσει περιπτώσει, η αλήθεια είναι μία

κανείς καλλιτέχνης δε ζει απ' τη δισκογραφία

Θες να πεις οτι η Βίσση περιμένει να ζήσει

από τα φράγκα που θα πάρει δέκα δίσκους αν πουλήσει;

Η μήπως η Βανδή περιμένει φως να δει

απ' το CD που θ' αγοράσουμε εγώ και συ

Απλά θα πιάσει νυχτοκάματο σε κάποιο μαγαζί

όπου η ταρίφα ειναι ψηλή κι οι πελάτες πολλοί

Τι να τους πουν λοιπόν τα κέρδη τα δισκογραφικά

τι πιο γεμάτο απ' τη τσέπη καυλωμένου σκυλά

οπότε τι, γιατί να το κουράζουμε πολύ

αφού οι καλλιτέχνες έχουνε φράγκα, τότε τι;

Απλά οι διευθυντές ζητάνε πολλά

απλά οι πολυεθνικές δίνουν αναφορά

Οι μητρικές εταιρείες δεν παίρνουν όσα παλιά

μάλλον και συ τους έδειξες πως έχεις λεφτά

Οπότε, μάλλον, μας περνάνε για χαζούς

"η πειρατεία" και καλά, "κάνει κακό στους μουσικούς"

όχι λάθος, στις πολυεθνικές κάνει κακό

αλλά στο κάτω-κάτω τώρα, ποιος νοιάζεται γι αυτό

Οπότε, δε σκοτώνει η πειρατεία τη μουσική

τη μουσική τη σκοτώνει η κάθε πολυεθνική

Αφού λοιπόν οι εταιρείες αγαπούν τη μουσική

ας γίνει κάτι εκ μέρους τους να φτηνήνει το CD

Αν όμως κατά λάθος φτηνήνει το CD

Πως θα πληρώσουνε τον υψηλόμισθο διευθυντή

Αλλ' απ' την άλλη, γενικώς ειν' ακριβό το CD

οπότε δε σκοτώνει η πειρατεία τη μουσική

Δημοσ.

ωραίο φαίνεται το τραγουδάκι. Από που θα το κατεβάσουμε πειρατικό; :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...