Pappyroys Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν ξέρεις κάποιος, τι χρεώσεις έχει το Paypal για αγορά μέσω Internet με κόστος μικρότερο / μέχρι 5€. Προσπάθησα να το βρω στο site του paypal αλλά προφανώς η σελίδα τους απευθύνεται σε τελειόφειτους του MIT, μετά προσπάθησα να το βρω εδώ αλλά και εδώ έχει απενεργοποιήπει η αναζήτηση. Δεν είμαι και πολύ τυχερός τελικά, ε; Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να βοηθήσει λιγάκι.
Pappyroys Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Κατάλαβα, μία από τα ίδια, κανείς τελειόφοιτος MIT, έτσι;
mikemoisi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ti axizei gia agora mexri 5 euro apo internet pou tha exei tosi diafora na to agoraseis apo edo kai mpaineis se autin tin diadikasia? gia megalytera posa ok! alla 5 euro???
Pappyroys Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Κοιτα, εάν πάρω κάτι με 5 € και με χρεώση το paypal 7 ή 8 €, καλύτερα να μην το κάνω καθόλου, αλλά εάν έχει ποσοστό για κάθε αγορα τότε εντάξει, για φαντάσου να κάνεις 10 αγορές τον 5 € και να σε χρεώνει κάθε φορά 2 €, πιστεύεις ότι είναι συμφέρον μία τέτοια αγορά;
asmilon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν εχω δουλεψει το paypal αλλα αν εισαι απλος buyer σου λεει οτι ειναι free, δε νομιζω να το εχω καταλαβει λαθος: Free to Send Money Pay for purchases or send money to anyone with an email address in 55 countries and regions. It's free.
spell1977 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Egw oses agores exw kanei me paypal den me exoun xrewsei tipota.. outws i allws to site pou 8a pswniseis exei to fee pou tha plirwsei san pwlitis mesa stin timi pou sto poulaei i sta metaforika, kai an den to exei sto leei poso einai... den einai polu pantws... kai to paypal den se xrewnei tipota apo mono tou...
DjChrisT Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ΔΕΝ εχει χρεωση το Paypal οπως λεει και ο spell1977 παραπανω!!!!
rallis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 To Paypal δεν σε χρεώνει για τις αγορές σου.Απλά κρατάει μια μικρή προμήθεια από τον πωλητή και οχι από τον αγοραστή.
Panosst Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 To Paypal κρατάει λεφτά από τον αγοραστή μόνο στην περίπτωση που αγοράζει σε ξένο νόμισμα, αφού η ισοτιμία που δείχνει τo Paypal πολλές φορές του αφήνει περιθώριο κέρδους 1-2%.
Pappyroys Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τότε με συμφέρει, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Και ένα ανέκδοτο για το κλείσιμο, πριν 5 λεπτά ήμουν σε ένα κατάστημα της AlphaBank και ζήτησα να κάνω αίτηση για την Visa Electron για να κάνω αγορές μέσω Internet και όπως και σε άλλα 3 καταστήματα μου απάντησαν πως δεν έχουν τις αιτήσεις αυτήν την στιγμή, αλλά το ωραίο με τον τελαιτεύο ήταν πως με συμβούλεξε να μην κάνω αγορές μέσω Internet γιατί δεν είναι ασφαλή, δηλαδή να αποφύγω ένα προϊόν της τράπεζας του! Φαίνεται είναι το φιλότιμο του Έλληνα, την επόμενη φορά θα με συμβούλεψει να πάω σε κάποια άλλη τράπεζα για δάνειο, διότι η δικιά του έχει μεγάλο επιτόκιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.