Panosst Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ψάχνω κάποια εταιρία για να σηκώσω ένα forum, και είδα το site αυτής της εταιρίας. Έχει κανένας κάποια εμπειρία (αρνητική ή θετική) με τον συγκεκριμένο host? Μήπως υπάρχει κάποια παγίδα? Το λέω γιατί μου φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά που προσφέρει.
anthony_crete Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 min tin polipsaxneis!!! Agorase ena domain me 20 euroulakia to 2xrono kai pigene http://www.funpic.org kai stise to me phpBB2 kai allaxe tous nameservers!!! Eykolo grigoro kai sxedon tsampa!! Egw pantws sti 8esi sou ayto 8a ekana!!!!
GIORGARAS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ψάχνω κάποια εταιρία για να σηκώσω ένα forum, και είδα το site αυτής της εταιρίας. Έχει κανένας κάποια εμπειρία (αρνητική ή θετική) με τον συγκεκριμένο host? Μήπως υπάρχει κάποια παγίδα? Το λέω γιατί μου φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά που προσφέρει. Πήρα ένα πακέτο πριν λίγες μέρες και σου δίνουν και free domain!!! όχι .gr, μόνο .com, .eu και άλλα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει ακόμα αναλυτικά. Έχει σχετικά απλό control panel σε σχέση με άλλες εταιρείες. Ας πούμε όταν δημιουργείς email account δεν μπορείς να ορίσεις πόσο χώρο θα έχει κάθε λογαρισμός. Γενικά όμως είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά γιατί τον λογαριαμσό τον έχω λίγες μέρες. Πλήρωσα 52.2 ευρώ για 6 μήνες. Επίσης κάθε μέρα μεγαλώνει ο χώρος!! ναι καλά διάβασες, έχω τον λογαρισμό 3 μέρες και έχω επιπλέον 6 mb αστείο μπροστά στα 110GB αλλά και καλά σου δίνουν χώρο ως αντάλλαγμα για την εμπιστοσύνη που δείχνεις. Με ικανοποίησε ότι την προηγούμενη βδομάδα έκανα ένα τεστ να δω τι πρέπει να συμπληρώσω στις αιτήσεις και προφανώς είδαν το email που είχα συμπληρώσει και μου έστειλαν για να με ρωτήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα με την αίτηση γιατί μετα την ακύρωσα. Μου φάνηκε δηλαδή καλό support για αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.