Zderg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν... προχτες ήμουν στο ιντερνετ και όταν πάτησα σε ένα link, το norton (το οποίο δεν είναι ενημερωμένο εδώ και παρα πολυ καιρο) έβγαλε ενα μηνυμα αλλα δεν εδωσα σημασια και πατησα cancel, OK ουτε εγω θυμαμαι τί. Και μετα άρχισαν να ανοιγουν από μονες τους σελίδες (καμια 20αρια) και τελος παντων τις εκλεισα. Από τότε και μετά όταν παταω CTRL+ALT+DEL (ή CTRL-SHIFT-ESC το ίδιο κανει) βγαίνει ένα παράθυρο που λέει σαν 'επικεφαλιδα' Διαχειριση Εργασιων και από κάτω υπάρχει το σήμα του 'ακαταλληλο για ανηλικους' και διπλα το μηνυμα : Η Διαχειριση Εργασιων εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειριστη σας. Το μονο που μπορω να πατησω είναι η το X γαι να κλεισει το παραθυρο ή το ΟΚ... Τί μπορει να είναι; Καποιος ιός πιστεύω. Να ενημερώσω απλα το antivirus ή να κανω κανα format;
kkardo91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 allakse prota antivirus. Vale kaspersky i nod32 i avg kati kalitero telos pantwn kai kane scan me afta. Episis kalou kakou kane kanena elenxo gia spyware me adaware kai spybot s&d.
Zderg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης από τότε, όποτε ανοιγω το PC ανοίγει και το αρχείο ....system32/netsh.exe Ξερει κανείς τι είναι αυτο;
d-miss@ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 palikare klasika provlhmata....gemises me spyware kai sygoura k ious... bale NOD32 k kane in depth analysis....to norton einai oti xeirotero kykloforei..exv kanei test me 5 diaforetika anti-virus k to nod32 apodhxthke to kalytero k den akouw tipota..bele nod32 kai tha eisai kalymenos apo ayta ta provlhmata.
thanos75x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Συμφωνώ οτι το NOD32 ειναι το καλύτερο antivirus που εχω βάλει ποτέ... Και είναι και ελαφρύ! Απο τότε που το εβαλα δεν εχω κολλησει τιποτα ποτε!
Paulus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ έχω nod32 αλλά μου φαίνεται χαζό να σου ζητάει κάποιος λύση σε κάποιο πρόγραμμα και να του λες "βάλε κάποιο άλλο" και ας είναι καλύτερο... Προφανώς αφού δεν έχει γίνει update στο norton τι περιμένεις φίλε; Είναι σαν να μην προστατεύεις το σύστημά σου πλέον. Αν είχες δεν θα είχες πρόβλημα, αφού έχει pop-add blocker το πρόγραμμα (εννοείται ότι μιλάμε για το Security και όχι για το Antivirus μόνο γιατί χωρίς firewall ακόμα και αυτό των Windows είναι επιεικώς άθλιο). Αν δε μπορείς να κάνεις update τότε προφανώς άλλαξε antivirus+firewall! Έχω δει τέλειες επιθέσεις σε συστήματα που είχαν μόνο antivirus και όχι firewall. Τον παλιό καλό καιρό που δεν υπήρχε το internet, τότε αρκούσε μονάχα το antivirus αλλά σήμερα υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι αρκεί αυτό να έχεις μονάχα για να περιηγείσαι στο internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.