bandito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 πολυ ειρωνια φιλε bandito και δεν χρειαζεται. δεν ειπε κανεις οτι πιστευει καποιος ολα αυτα τα πραγματα, αλλα για πες μου, τι εχεις απιθανο? Δεν υπάρχει τίποτα απίθανο. Πιθανό είναι να το ανατίναξαν οι Αμερικάνοι, πιθανό να το ανατίναξε και η κυβέρνηση της Ακτής Ελεφαντοστού, για κάποιο λόγο που θα μας γίνει γνωστός μετά απο 100 χρόνια. Με το να πλέκω συνομωσίες δώθε κείθε , βγαίνει κάτι; επισης σχολιαζουμε τοσες σελιδες το πως επεσαν οι πυργοι. για πες εσυ που οπως φαινεται ξερεις τα παντα-εξου και το υφος-πως επεσαν οι πυργοι? Εγώ δεν ξέρω πώς επέσαν. Οι άλλοι ξέρουν. Τους ανατίναξαν οι Αμερικάνοι. Για τους περισσότερους που έγραψαν στο τοπικ αυτο, είναι προφανές. Μένει μόνο να πείσουν και αυτους που λενε οτι δεν έχουν αρκετά στοιχεία. και δεν ειπε κανεις οτι πιστευουμε χωρις ενδοιασμους οτι λεγεται, αλλα προκαλουν εναν καποιο σκεπτικισμο, που απεχει ΠΑΡΑ πολυ απο τον πιθηκισμο. Δεν έγραψα εγώ για αεροπλάνο με ύψος 30α μέτρα, did I? (και το οτι 30 μέτρα είναι τρείς όροφοι , το άφησα ασχολίαστο). να υπενθυμισω επισης τι εχει βγει στη φορα για το τι ηξεραν οι αμερικανοι για το περλ χαρπμπορ. αυτα. Η αμφιβολία είναι μεγάλο όπλο. Με τους αμερικάνους όμως, γίνεται το ανάποδο. Αν προκύπτει έμμεσα ή άμεσα κάτι μεμπτό για αυτούς, τότε το κάνουμε αληθινό. Ο Σαντάμ έγινε φίλος μας. Οι Σέρβοι επίσης (και το κάθαρμα που τους κυβερνούσε , ήρωας). Αν ο ίδιος καθηγητής που μιλάει στο video και δεν ξέρουμε τίποτα για αυτον περα του οτι είναι στο MIT, έλεγε ακριβώς τα αντίθετα, οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα κρέμονται απο τα χείλη του, θα έλεγαν "Πφφφφ, είναι πιονάκι του Μπους αυτός". Δεν έχει σημασία αν λέει την αλήθεια ή οχι. Σημασία έχει αν λέει αυτο που θέλουμε να ακούσουμε. Έχει κανένα ενδιαφέρον αν τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα λένε οι επίσημες πηγές; Κανένα! Αν όμως μπλέξουμε video χαμηλης ανάλυσης , με μαρτυρίες παρόμοιες των χρησμών της πυθείας, και έναν καθηγητή για τον οποίο δεν ξέρουμε τιποτα (αν ήταν απο τους άλλους, θα ρωτάγαμε να μάθουμε,αλλα τωρα αφού λεει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε, καλός πρέπει να ειναι) και λίγο συνομωσία-δολοπλοκία έχουμε κάτι να ασχοληθούμε. Και απο το "καλά να πάθουν οι μπάσταρδοι" των πρώτων ημερών, πήγαμε στο οτι τους έφαγαν λάχανο οι πατριώτες τους. Τελικά, πήραν εκδίκηση οι άραβες;
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέχασες και τους γερμανούς άμαχους που σκότωσαν οι αμερικάνοι στον Β'ΠΠ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!!! ;p
Forensick Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 bandito,μα δεν ειπε κανεις οτι τους πιστευω(προσωπικα μιλωντας). οι υπολοιποι ας κανουν οτι θελουν. ο καθενας μπορει να κρινει απο μονος του και να δει ανακριβειες κλπ σε αυτα που αντιτιθενται σε αυτο που εχει επικρατισει εως τωρα. δεν ειπα οτι βγαινει κατι με τις θεωριες, απλα ειναι σε ορισμενα γεγονοτα καλο να βλεπεις και την αλλη ακρη/υπερβολικη γιατι ορισμενες φορες δεν πεφτουν και πολυ εξω. πολυ προσφατο παραδειγμα το τι εδειχναν τα ΜΜΕ για τα της παιδειας, τα οποια ουτε καν τα μισα δεν ηταν σωστα(ειδικα για τις πορειες).οταν λοιπον για ενα τοσο μικρο πραγμα υπαρχει μια τοσο μεγαλη παραπληροφορηση, μπορει να υπαρχει και κει καποιος λακος. δεν λεω οτι τους πιστευω, αλλα απο την αλλη κραταω μια πισινη. τελος να υπενθυμισω οτι η Αμερικη ειναι μια εντελως mediaκρατουμενη χωρα με οτι επακολουθο εχει αυτο.
bandito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 bandito,μα δεν ειπε κανεις οτι τους πιστευω(προσωπικα μιλωντας). οι υπολοιποι ας κανουν οτι θελουν. ο καθενας μπορει να κρινει απο μονος του και να δει ανακριβειες κλπ σε αυτα που αντιτιθενται σε αυτο που εχει επικρατισει εως τωρα. δεν ειπα οτι βγαινει κατι με τις θεωριες, απλα ειναι σε ορισμενα γεγονοτα καλο να βλεπεις και την αλλη ακρη/υπερβολικη γιατι ορισμενες φορες δεν πεφτουν και πολυ εξω. Εγώ πιστέυω οτι οι πιθανότητες να την πατήσεις είναι ίδιες
Forensick Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 ε, πιστευε οτι θελεις. με τετοιες απαντησεις δεν κανουμε συζητηση. το υπολοιπο του ποστ που ειναι και το ζουμι του?
sotirakis.net Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 No offence bandito αλλά το ξεκώλιασες το θέμα... Υποτίθεται ότι το ζητούμενο σε ένα forum είναι να συζητάνε και να ανταλλάσουν απόψεις οι χρήστες... Αν το ζητούμενο είναι να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα-αποτέλεσμα-τελική απόφαση, ας τα κλείσουν όλα οι admin, ας μην ξανακάνουμε login εμείς οι χρήστες και να πάμε όλοι μαζί για καφέ στα Β.Π. να κοιτάμε τους κώλους να πηγαινοέρχονται πέρα-δώθε. Μιλάμε, παραθέτουμε ότι επιχειρήματα έχει ο καθένας, και στο τέλος ο καθένας μας βγαίνει καλύτερος από όλη αυτήν την διαδικασία. No problem όταν κάποιος ειρωνεύεται τα λεγόμενα και τις θέσεις κάποιου άλλου, μόνος του θα ξεκοψεί (ή θα το ξεκόψουν) από την συζήτηση... Όταν όμως αυτός ο κάποιος είναι Moderator, τότε υπάρχει problem... Νομίζω ότι έκανες ένα μικρό φάουλ πριν που ήσουν τόσο ειρωνικός...
bandito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 No offence bandito αλλά το ξεκώλιασες το θέμα... Υποτίθεται ότι το ζητούμενο σε ένα forum είναι να συζητάνε και να ανταλλάσουν απόψεις οι χρήστες... Αν το ζητούμενο είναι να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα-αποτέλεσμα-τελική απόφαση, ας τα κλείσουν όλα οι admin, ας μην ξανακάνουμε login εμείς οι χρήστες και να πάμε όλοι μαζί για καφέ στα Β.Π. να κοιτάμε τους κώλους να πηγαινοέρχονται πέρα-δώθε. Μιλάμε, παραθέτουμε ότι επιχειρήματα έχει ο καθένας, και στο τέλος ο καθένας μας βγαίνει καλύτερος από όλη αυτήν την διαδικασία. No problem όταν κάποιος ειρωνεύεται τα λεγόμενα και τις θέσεις κάποιου άλλου, μόνος του θα ξεκοψεί (ή θα το ξεκόψουν) από την συζήτηση... Όταν όμως αυτός ο κάποιος είναι Moderator, τότε υπάρχει problem... Νομίζω ότι έκανες ένα μικρό φάουλ πριν που ήσουν τόσο ειρωνικός... Σωστά. Η ειρωνία σε πείραξε όχι τα 30 μέτρα αεροπλάνο. Να συζητήσουμε τί; Οτι και υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή η τραβηγμένη απο τα μαλλιά ιστορία να είναι αλήθεια; Φυσικά και υπάρχει. Μπορώ να σκεφτώ και άλλα σενάρια πιο τραβηγμένα που έχουν πιθανότητες να είναι αλήθεια. Ή μήπως αυτοί που είναι 100% σίγουροι οτι τους πύργους του έριξαν οι Αμερικάνοι , ήθελαν να ανταλλάξουν απόψεις; Και εγώ, όπως και άλλοι είπαν οτι τα στοιχεία δεν είναι αρκετά, και οι περισσότεροι απο εμας δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις για να τα κρίνουμε. Απο εκεί και πέρα, αν οι θεωρίες συνωμοσίας και ειδικά αυτές που έχουν ως αποτέλεσμα τους κακούς ιμπεριαλιστές αμερικάνους, είναι του γούστου σας, be my guest. Και εγώ λέω οτι οι ριπές που αναφέρουν οι μάρτυρες, ήταν οι κλανιές ενος ινδιάνου μάγου που σφιγκόταν για το μαγικό που θα έριχνε το κτίριο. Μήπως οι ινδιάνοι δεν έχουν λόγο να εκδικηθούν τους Αμερικάνους; Το θέμα λοιπόν, δεν είναι η δυσπιστία στις επίσημες πηγές (και οχι άδικη, οι Αμερικάνοι είναι μανούλες στο cover up), αλλα η ευπιστία σε οτιδήποτε χαϊδεύει τα αυτιά μας. Δηλαδή, εγώ που δεν πιστεύω αυτή την τρελή ιστορία, σημαίνει οτι εμπιστεύομαι τις επίσημες πηγές; Σημαίνει οτι αποκλείω το ενδεχόμενο οι Αμερικάνοι να είχαν πληροφόρηση για επικείμενη τρομοκρατική ενέργεια, και να μην έκαναν ενέργειες αποτροπής της για να τους έρθει αργότερα κουτί στα σχεδια τους (και χωρίς να έχουν σκεφτεί πόσο μεγάλη είναι αυτή). Τα πιο επιτυχημένα hoaxes είναι αυτά που χαϊδεύουν τα αυτιά των αποδεκτών τους. Δεν ξέρω πως αισθάνονται οι hoaxed , και δεν θέλω να είμαι ένας απο αυτόυς.
sotirakis.net Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Αλλού ήταν το νόημα σε αυτά που είπα, άλλο κατάλαβες εσύ... Ούτε σε ένα σημείο δεν σου ανέφερα για hoaxed άτομα και για θεωρίες συνομοσίας και για επίσημες πηγές... Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι ο ρόλος σου ως moderator, δυστυχώς δεν σου δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίζεσαι σας ένας απλός χρήστης που απλά ειρωνεύεται... Τέσπα, λάθος μου που το ανέφερα. Αν είχαμε τις γνώσεις, θα ήμασταν σε κάποιο παραθύρο, ή σε κάποιο βιβλίο ή σε κάποια έρευνα να μιλάμε από εκείνο το βήμα. Τώρα που είμαστε απλοί χρήστες ενός forum μπορούμε να κάνουμε απλά κουβέντα για ένα θέμα. Το αν θα καταλήξουμε κάπου είναι από δύσκολο εώς απίθανο IMHO λόγω κυρίως του ότι δεν είμαστε face to face για να μιλήσουμε όπως θα θέλαμε... Στο κάτω-κάτω αυτός δεν είναι και ο λόγος ύπαρξης/χρησιμότητα ενός forum ; Μιλάμε (ή μάλλον γράφουμε), ακούμε (ή μάλλον διαβάζουμε) και τελικά μαθαίνουμε κάτι παραπάνω ή βλέπουμε τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική γωνία..
marios1957 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 ...Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι ο ρόλος σου ως moderator, δυστυχώς δεν σου δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίζεσαι σας ένας απλός χρήστης που απλά ειρωνεύεται... .. Μέγα λάθος,το κάνουμε όλοι μας.Άμα του βγάλεις το μανδύα,μια χαρά παιδί είναι,ακόμα και να συμφωνήσεις μαζί του μπορείς. Μιλάω σοβαρά!
Kandinsky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Νάτος πάλι! Αρχίζω και πιστεύω ότι είσαι ο λίμπερο του φόρουμ. Βουλώνεις τρύπες με την εμπειρία σου.....
Belouxiotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδία έτσι και αποδειχτεί (πειραματικά, ερευνητικά, μέσω δικαιοσύνης(!), καταθέσεις κλπ) οτι όντως τα κτίρια τα ρίξαν τα "γεράκια" με εκρηκτικά, τι πρέπει να γίνει? Τι πρέπει κάνουμε? Στην αντίθετη περίπτωση (οτι δηλ τα έριξε ο Λάντεν), κάνουμε ήδη........τρώμε καμια μπόμπα, παίρνουμε διαβατήρια με μικροτσίπ, γουστάρουμε με τρομονόμους, εχουμε όλοι φάκελο με προσωπικά δεδομένα στο sengen και παει λέγοντας....α! και που και που, οταν το αντέχει ο προυπολογισμός ,παίρνουμε και καμια αύξηση!!! Εγώ μάλλον θα τα "χασω"......γουστάρω pax americana !!!!!!!!!!!!!
marios1957 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Νάτος πάλι! Αρχίζω και πιστεύω ότι είσαι ο λίμπερο του φόρουμ. Βουλώνεις τρύπες με την εμπειρία σου..... Είμαι ο ...Φυλακούρης του insomnia!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Το είπα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, το επαναλαμβάνω και εδώ ότι δεν έχω τις γνώσεις να μιλήσω για τεχνικά θέματα. Επαναλαμβάνω, επίσης, ότι ο τρόπος που κατέρρευσαν τρία κτίρια με τον τρόπο που έπεσαν, σε μία ημέρα, με ξενίζει, αλλά δεν μπορώ να αποδείξω τίποτε. Νομίζω, όμως, ότι οι θεωρίες συνομωσίας τροφοδοτούνται εν πολλοίς από το γεγονός ότι η μεγαλύτερη "δημοκρατία" του πλανήτη έχει κάνει ουκ ολίγα. Αν έλεγε κανείς στους Αμερικανούς το '50 ότι η κυβέρνησή τους θυσίασε μερικές χιλιάδες ναύτες και λίγα πλοία -όχι τα πιο αξιόμαχα και ούτε ΕΝΑ αεροπλανοφόρο- για να αποκτήσει το επιχείρημα να μπει στον πόλεμο και να ξεπεράσει τον απομονωτισμό που κυριαρχούσε τότε στις ΗΠΑ, θα τον έλεγαν τρελό, αν όχι προδότη. Επίσης, αν έλεγε κανείς στους Αμερικανούς το 2001 ότι ο κοσμικός Σουνίτης Σαντάμ ούτε ζωγραφιστούς δε θέλει να δει τους θρησκόληπτους Σιίτες του Οσάμα, και ότι δεν έχει πυρηνικά και χημικά ικανά να "πλήξουν τη δύση σε 45 λεπτά" το τι θα άκουγε δεν περιγράφεται. Σαφώς, οι λαδιές του παρελθόντος δεν αποτελούν το μοναδικό κριτίριο για την ερμηνεία πολυσύνθετων καταστάσεων. Όταν όμως βλέπει κανείς ότι η επίθεση στο ΠΚΕ επέτρεψε στις ΗΠΑ να αλωνίζουν ενώ ο υπόλοιπος κόσμος σωπαίνει, να βάζουν χέρι στα δεύτερα μεγαλύτερα βεβαιωμένα αντλήσιμα αποθέματα πετρελαίου στη Μέση Ανατολή, να κρατάνε χωρίς δίκη και χωρίς απαγγελία κατηγοριών δεκάδες ανθρώπους κτλ, κτλ, κτλ, πολύ θέλει ο νους του ανθρώπου να πάει στο πονηρό;
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Αν έλεγε κανείς στους Αμερικανούς το '50 ότι η κυβέρνησή τους θυσίασε μερικές χιλιάδες ναύτες και λίγα πλοία -όχι τα πιο αξιόμαχα και ούτε ΕΝΑ αεροπλανοφόρο- για να αποκτήσει το επιχείρημα να μπει στον πόλεμο και να ξεπεράσει τον απομονωτισμό που κυριαρχούσε τότε στις ΗΠΑ, θα τον έλεγαν τρελό, αν όχι προδότη. Δηλαδή αυτό σήμερα είναι δεδομένο? Επειδή πχ το λέει ο Λιακόπουλος?
Belouxiotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Για να το λέει μεχρι και ο μ@λ@κ@ς Ο Λιακόπουλος, είναι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.