bandito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Επενδυσεις στην "ασφαλεια" κατα των τρομοκρατων.Καμερες παντου χωρις καμμια αμφισβητηση. Οποιος αντιδρασει ειναι τρομοκρατης (υποψηφιος - οχι ακομα). Patriot act. Οσοι δεν ειναι με μας, ειναι εχθροι μας. Φτανουν? Δεν ειπα οτι δεν είχαν λόγους να το κάνουν. Είπα οτι κάτι τέτοιο μπορουν να το πετύχουν ρίχνοντας μια βόμβα στο μετρό η και ακομα χειρότερα, ρίχνοντας ένα κτίριο. Έπρεπε να ρίξουν τρία; Δηλαδη με ένα, θα έλεγαν οι Αμερικάνοι "Να είχαν πέσει 3 να κάναμε patriot act, αλλα για ένα δεν το κάνουμε". Επίσης, η 9/11 είχε επιπτώσεις σε πάρα πολλούς τομείς της οικονομίας παγκόσμια. Αυτο που δεν μου κάθετε λοιπόν, είναι το γεγονός οτι απο την μια πρέπει να ειναι πανούργοι για να οργανώσουν κάτι τέτοιο και ταυτόγχρονα ηλίθιοι να μην το κάνουν σωστά. Αν λέω τωρα, είχαν βουλιάξει ΌΛΟ το Μανχατάν δεν θα ήταν γελοίο να πιστεύεις οτι το έκαναν οι Αμερικάνοι, όταν θα μπορούσαν να πετύχουν τα ίδια με 1 ουρανοξύστη;
g1annis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως για τον 2ο παγκόσμιο χρειάστηκαν το Περλ Χάρμπορ και όχι να βουλιάξουν απλά ένα καραβάκι. Οι Γερμανοί χρειάστηκε να κάψουν το Ράιχσταγκ και όχι ένα αυτοκίνητο. Αν είναι πράγματι προβοκάτσια, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες (ίσως τη μεγαλύτερη) στην ιστορία. Εγώ δέχομαι την σε μεγάλο βαθμό αναξιόπιστη πληροφόρηση των ΜΜΕ (άλλωστε ποτέ δεν τα υπερασπίστηκα). Αυτά που είπαν οι προηγούμενοι σχετικά με τις ανακρίβειες του ρεπορτάζ (30 μέτρα ύψος του boeing κλπ) είναι τέτοια παραδείγματα της αναξιοπιστίας. Γενικά δεν είμαι υπέρ της πρακτορολογίας, αλλά στα ...πανιά που βγάζουν τα επίσημα ανκοινωθέντα (την Αμερικάνικη Κυβέρνιση, την CIA, το FBI), έχω 1000 φορές λιγότερη εμπιστοσύνη από ότι σε κάθε άλλον που θα μιλήσει Δεν καταλαβαίνω τον ζήλο με τον οποίο τους υπερασπίζονται ορισμένοι. Η ανορθογραφία ενδεικτική της αγραμματοσύνης και της αμάθειας, σε συνδιασμό με την απόλυτη πίστη στην παρέα των Μπους, Ράμσφελντ, Τσέινι να δείτε πόσο εποικείνδυνι είναι.
nmtray2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μπαντιτο Γκεμπελς: Ενα ψεμα οσο μεγαλυτερο ειναι, τοσο πιο πιστευτο γινεται. Ο λογος ειναι απλος. "Εξ ιδιων κρινουμε τα αλλοτρια" Νομιζω απαντησες εσυ ο ιδιος:Δεν ΜΟΥ καθεται. Φυσικα και δεν σου καθεται γιατι εσυ ΠΟΤΕ δεν θα εκανες κατι τετοιο. (Αυτο δεν εμποδιζει καποιους αλλους να το κανουν βεβαια). Νομιζω παλι οτι εσυ ποτε δεν θα κατεστρεφες ολοκληρες χωρες για πετρελαια ή αλλα συμφεροντα (btw, η παραγωγη οπιου στο Αφγανισταν μεγαλωσε 50% ). Καποιοι το καναν με μεγαλη ανεση και με την 1η ευκαιρια.
^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Εδιτ: Νομιζω τωρα στας Αμερικαζ, αμα πεις οτι οι πολεμοι γινονται για συμφεροντα,πετρελαια κτλ.κτλ, σε λενε οπαδο θεωριων συνωμοσιων... Φτανει για να επικρατησει η επισημη αποψη παντως. Εδώ στην Ελλάδα αμα δεν ταχθείς υπερ της οποιαδήποτε σαχλαμάρας που εξυπηρετεί τα εκάστοτε πιστευω χαρακτηρίζεσαι ζηλωτής υπερ του Μπους et al: Δεν καταλαβαίνω τον ζήλο με τον οποίο τους υπερασπίζονται ορισμένοι. Η ανορθογραφία ενδεικτική της αγραμματοσύνης και της αμάθειας, σε συνδιασμό με την απόλυτη πίστη στην παρέα των Μπους, Ράμσφελντ, Τσέινι να δείτε πόσο εποικείνδυνι είναι. Οτιδήποτε σε συνδυασμό με απόλυτη πίστη σε οτιδήποτε άλλο είναι επικύνδηνο και ένδειξη (αν όχι τεκμηρίωση) χαμηλής νοημοσύνης. Δεν είδα πουθενά στο τόπικ αυτό να επικαλείται κάποιος έγγραφο του Μπούς ή δήλωση του Ράμσφελντ πάντως. ΥΓ.Τα δικά μου ορθογραφικά λάθη με τα οποία δυστηχώς άθελά μου κοσμώ τα ποστ μου αποκάλυψαν το ότι ειμαι αγράμματος και αμαθής. Πλέον δεν χρειάζεται να κρύβομαι άλλο
marios1957 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι γνωστόν τοις πάσι,ότι ο μπουμπούς είναι μπούστης δηλ οπαδός του Μπους. lol.
paparoupas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Νομιζω οτι ολα αυτα ειναι μερος της παραφιλολογιας που αναπτυσσει ενα μερος του πληθυσμου -και ειδικα του αμερικανικου- μετα απο καθε τοσο μεγαλο γεγονος. Οι ελαχιστες γνωσεις που εχω σε συνδυασμο με τα βιντεο που εχω δει και εχοντας διαβασει τα σχετικα αρθρα καθως και τις ανακοινωσεις των καθηγητων με εχουν οδηγησει στο συμπερασμα οτι οι διδυμοι πυργοι επεσαν μονοι τους εξαιτιας της προσκουσης των αεροπλανων και της φωτιας που ακολουθησε. Απο κει και περα θα μεινω σε 2 σημεια που αναφερθηκαν: Ειναι γελοιο να λεμε οτι ενα κτιριο εχει φτιαχτει με προδιαγραφες να αντεχει τη διπλασια θερμοκρασια απο αυτη που αναπτυχθηκε. Αυτα ειναι υπολογισμοι που γινονται υπο ιδανικες συνθηκες και δε λαμβανουν υποψιν εξωτερικους παραγοντες. Βασικα ας λαβουμε υποψιν οτι οι συγκεκριμενες προδιαγραφες δινονται για πυρκαγια και οχι για πυρκαγια μετα απο συγκρουση αεροπλανου. Επισης θεωρειται οτι η πυρασφαλεια του κτιριου λειτουργει αψογα, πραγμα που δε συνεβη. Τελος να επαναλαβω οτι οι προδιαγραφες που δινονται ειναι πλασματικες και οσοι εχουν καποια επαφη με οποιοδηποτε αντικειμενο μηχανικου θα ξερουν οτι αφορουν εξιδανικευμενες καταστασεις που στην πραξη δε συναντωνται ποτε. Επισης οσον αφορα το πενταγωνο θα σας παραπεμψω σε ενα ντοκιμαντερ του discovery channel (αν θυμαμαι καλα) το οποιο εχει ως θεμα τα crash test, και οπου ενα μαχητικο αεροπλανο πεφτει σε τσιμεντενιο τοιχο (χωρις βεβαια να φερει πυρομαχικα) με 700χλμ/ωρα και μετατρεπεται σε σκονη... Φανταστειτε λοιπον οτι αν επροκειτο για ενα αεροπλανο με πολλαπλασια μαζα ειναι αστειο να περιμενουμε να βρεθουν συντριμια.
nmtray2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μια απλη ερωτηξις: Γιατι να πιστευουμε τις επισημες εξηγησεις για την 9-11 ενω για ολα τα υπολοιπα δεν τις ασπαζομαστε? Πχ, πιστευει κανενας οτι υπηρχαν πυρηνικα στο Ιρακ? Πιστευει κανενας οτι ρημαξαν το Αφγανισταν για τον Λαντεν και του Ταλιμπαν? Πιστευει κανενας οτι ρημαξαν τη Γιουγκοσλαβια για να ριξουν το δικτατορα και σφαχτη?
nemos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Χαίρομαι απίστευτα που υπάρχουν σκεπτόμενα άτομα μέσα στο forum, που δεν κατεβάζουν ό,τι σερβίρεται στα media k στο internet. Ξαναγράφω όμως το εντελώς αγνοημένο θέμα που ανέφερα και πριν... Στο 5γωνο δεν έπεσε αεροπλάνο... οπότε έχουν εξαφανιστεί 64 άνθρωποι... οι οποίοι είναι... πού? και μην ξεχνάμε κι ένα αεροπλάνο, έτσι? Κι επειδή έχω μία μικρή εμπειρία από το θέμα... όταν εξαφανίζεται κάποιος δικός σου άνθρωπος χωρίς να είσαι *εντελώς* σίγουρος τί έχει πάθει, δεν σταματάς *πουθενά* για να βρεις τί έγινε... κι εδώ μιλάμε για 64 ανθρώπους... με φίλους κ οικογένειες... Η ιστορία της αλλαγής αεροσκάφους πάλι εμπλέκει κι άλλο κόσμο πχ προσωπικό αεροδρομίων... Μιλάμε για τρελά X-files άν έπρεπε να συγκαλυφθούν τα πάντα... τα οποία φαίνεται ότι *πράγματι* συγκαλύφθηκαν! Ζούμε σε τρομακτικές εποχές, άν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα...
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.september11victims.com/September11victims/victims_list.htm Εντάξει τώρα? Λύθηκε η απορία?
g1annis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πολλοί αθώοι άνθρωποι νεκροί. Πολύ κρίμα. Δεν πιστεύω σε θεούς κι έτσι δε θα ευχηθώ γι' αυτούς, αλλά για όλους τους υπόλοιπους που μείνανε. Οι μισοί από αυτούς που σκοτώθηκαν άδικα, είχαν ψηφίσει αυτούς που πιθανώς τους σκοτώσανε. Κι αν όχι έτσι, είχαν ψηφίσει την, σίγουρα πιο αιμοβόρα, "δημοκρατικά" κλεγμένη Κυβέρνιση όλων των εποχών. Δυστυχώς δε φαίνεται να έγινε μάθημα για τους Αμερικάνους, ότι όταν σπέρνουν τη διχώνοια, θερίζουν την οργή.
Panahs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Κι ο Χίτλερ δημοκρατικά ανέβηκε στην εξουσία αν δε κάνω λάθος
Kandinsky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ακόμα κι εκείνος δεν κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα σε αντίθεση με κάποιους άλλους που μάλλον μόνο ως φυτευτοί μπορούν να χαρακτηριστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.