kostas124 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2002 tha hthela na paro neo skliro disko , kathoti o palios ta exi ftisi (IBM 41gb) kai malista ta eftise grigora meta apo 1 xrono kai kati .. tora einai online me ton palio mou western digital.3gb (poli mikros) alla ton exo pola xronia kai exi adexi pola .. kala gia IBM oute pou na to skeftome na xanaparo pali .. pos sas fenete kapios western digital h kapios maxtor ? milame gia xoritikotita giro 40gb, an tora xeri kanis kai kamia timi na pi na paroume kamia idea , tha eimouna ypoxreos .. Kostas
apoc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2002 Να ρωτησω μηπως ο IBM αρχιζε σιγα σιγα να εμφανιζει σημαδια κουρασης? Δηλαδη bad sectors απο το πουθενα κτλ κτλ, γιατι και εγω φετος αυτο επαθα με ενα ιδιο μοντελο , και σε 15 μερες απο την αγορα του τον γυρισα πισω (ΠΛΑΙΣΙΟ) ΚΑΙ στραφηκα σε κατι αλλο , τυχαια εκεινη την στιγμη ετυχε να παρω τον αντιστοιχο Maxtor , απο τον οποιο εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και μετα απο μερικους μηνες εκανα μια συμπληρωματικη αγορα της 60Giga εκδοσης του (119 EURO- ΠΛΑΙΣΙΟ) . Γενικα με την IBM νομιζω οτι και αλλος κοσμος την εχει παθει σε μικρο η μεγαλο βαθμο , το γεγονος οτι εχει πουλησει το 70% του παραρτηματος κατασκευης σκληρων δισκων στην Hitachi νομιζω λεει πολλα. Μια εναλλακτικη του Μαχtor ειναι φυσικα η WD , οπως αναφερες και εγω εχω εναν καλο παλιο WD ο οποιος συνεχιζει να προσφερει τις υπηρεσιες του. Ειδικα εκεινο το μοντελο 120Giga με buffer 8MB , φανταζει εξωτικο..χεχεχεχ αλλα και εξωτικο και το ποσο που ζηταει... Καλες αγορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.