Προς το περιεχόμενο

Eπιστροφή χρημάτων από τα multirama

smagas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο νέο φυλλάδιο multirama διαφημίζει την "επιστροφή χρημάτων". Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αγοράσατε κάτι αλλά το μετανιώσατε; Φέρτε το πίσω και πάρτε τα χρήματά σας! Έτσι απλά! Στα Multirama μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας εντός 7 ημερών από την αγορά τους, και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στο ακέραιο!"

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως και πολλές άλλες τέτοιος προσφορές έχει πολλά ψιλά γράμματα τα οποία κάποιος πρέπει να προσέξει πρίν σπέυσει να ζητήσει επιστροφή χρημάτων...παρόλα αυτά είναι μια αξιόλογη κίνηση που έχουνε πολλα καταστήματα στο εξωτερικό!Καλή αρχη...

Δημοσ.

Στο φυλλάδιο λέει να πληροφορηθούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις από τα καταστήματα. Είμαι περίεργος να μάθω ποιοι είναι αυτοί.

Δημοσ.

Παλιά ήταν έτσι και το παπαροΡλαίσιο.Μπροστά μου έγινε αλισβερίσι τριακοσίων τόσων χιλ δραχμών,επειδή ο αγοραστής δοκίμασε το προϊόν και μετανοιώνοντας -αν και το δοκίμασε παραβιάζοντας τη συσκευασία του- πήρε τα χρήματά του πίσω μετρητά,άσχετα αν είχε πληρώσει με κάρτα.Με τέτοιες κινήσεις μας είχε βάλει τότενες στο γκεζί,τον κάναμε μάγκα αλλά την είδε στραβά και ακούγοντας τις παπαριές των μεγαλομπινέδων και αιθερογαμόνων στελεχών,έφτασε να γίνει ρεντίκολο των σκυλιώνε,ανέκρουσε πρύμνην,φτάνοντας σ' αυτήν εδώ την ανακοίνωση.

Πολεμήστε τους με τα ίδια τους τα όπλα,εξαντλώντας ακόμα και τις αναμονές στον χρόνο του service,μας το χρωστάνε.(Εύκολο κόλπο,λίγο φαντασία θέλει,ένα γέλοιο μας θα τους θάψει).

Πλζ,mod,σ'αγαπάω,αλλά σήμερα θα ήθελα να μη με διορθώσεις.Ας φάω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση -τα στοιχεία μου τα έχεις και σου δίνω εγώ το δικαίωμα να με δώσεις στεγνά άμα σου ζητηθεί- αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε πού μας κουλαντρίζουνε οι συνέταιροι της τσέπης μας.

Δημοσ.
Παλιά ήταν έτσι και το παπαροΡλαίσιο.Μπροστά μου έγινε αλισβερίσι τριακοσίων τόσων χιλ δραχμών,επειδή ο αγοραστής δοκίμασε το προϊόν και μετανοιώνοντας -αν και το δοκίμασε παραβιάζοντας τη συσκευασία του- πήρε τα χρήματά του πίσω μετρητά,άσχετα αν είχε πληρώσει με κάρτα..[/b]

Αυτο εγινε και με εμενα οταν τους πηγα πισω ενα ΝΟΚΙΑ 6230 επειδη στην ALPHA COPY μου λεγανε οτι ειναι παραεισαγωγη και δεν το καλυπτουν με εγγυηση!

Ειχα πληρωσει με καρτα σε 12 δοσεις και μου δωσαν πισω μετρητα!

Δημοσ.

Oι περισσότεροι λέτε ότι είναι πολύ καλό αυτό.Από την άλλη ποιος από εσάς θα ήθελε να πάρει ένα προϊόν που το είχε πάρει κάποιος σπίτι του το χρησιμοποιούσε 6 μέρες και μετά αποφάσισε ότι δεν το θέλει?

Δημοσ.

Έτσι κι αλλοιώς εκπίπτει η αξία του προϊόντος,μετά την παρέλευση λίγων εβδομάδων.Ας το βάλουν στο "ράφι",στο "stock" ή "όπου αλλού θέλουν",αυτοί τα έχουν βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά τους.Η έχεις άλλη άποψη;

Το γεγονός είναι ότι εμένα ποσώς με ενδιαφέρει σαν αγοραστή τι θα το κάνουν,έχει ήδη φτάσει ο καιρός που το χρώμα του καταναλωτικού χρήματος θα είναι ...γκρι.Εδώ δεν φτάνουν για βασικές ανάγκες,για την πολυτέλεια της αναβάθμισης θα φτάσουν;Συνεπώς θα δίνουν και ένα φιλιπινί μαζί με κάθε καταναλωτικό προϊόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...