Προς το περιεχόμενο

επειγον θεμα σχετικα με αναλυτικους cosmote

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω οι λογαριασμοί της cosmote έχουν πάνω κ ενα γκρι υδατογράφημα σε ολη την σελίδα

αυτο πως θα καταφέρεις να το καλύψεις αν αλλαξεις νουμερα κλπ

τουλαχιστον παλιά που είχαμε δοκιμάσει να κάνουμε το ιδιο είχαμε αυτο το πρόβλημα

Δημοσ.

Δε θα το κανω καθε μηνα αυτο,τωρα ετυχε μια μ***ια και πρεπει να γινει. δε θα υπαρξει αλλη φορα.

Αν γινεται ας μου πει καποιος με σιγουρια ρε παιδια, στους αναλυτικους της κοσμοτε εχει υδατογραφημα;;;

Δημοσ.

χρειάζεσαι ενα σκανερ και έναν καλό εκτυπωτή. Εγω στο παρελθόν είχα "πειραξει" την αναλυτική βαθμολογία ενός συμφοιτητή μου με τη βοήθεια της ζωγραφικής. έκανα κοπυ παστε τα 5 απο άλλα μαθήματα και τα έβαλα απο πάνω. και μετα εκτύπωση στην καλυτερη ποιότητα και δεν φαινόταν καθόλου.

θέλεις να σβήσεις τελείως κάποιες κλήσεις ή να αλλάξεις το νούμερο. γιατί αν είναι πολύ ψυλιασμένη, αν σβήσεις κάποια κλήση, μπορεί να κάτσει να μετρήσει τον αριθμό, γιατι νομίζω καπου λέει σύνολο κλήσεων.

so to sum up.

Σκαναρεις όλη τη σελίδα σαν εικόνα. κάνεις κοπυ το τηλ του πατερα σου πχ. μετα παστε ακριβως πάνω απο τα ύποπτα τηλ. και έτσι εμφανίζεις 0 υποπτες κλήσεις και 2-3 παραπάνω στον πατερα σου. και ολα τα οιπολοιπα ταιριάζουν.

καλή επιτυχία και προσοχή την επόμενη φορα. παρε ενα frog απο το περιπτερο με 5 Ε και κάνε τις δουλειέ σου.

Δημοσ.

thanks φιλε παραμενει ενα μεγαλο ερωτημα ομως...

ας μου πει καποιος με σιγουρια , στους αναλυτικους της κοσμοτε εχει υδατογραφημα;;;

Δημοσ.

έχω μπροστά μου λογαριασαμούς cosmote

υδατογράφημα ή κάτι τέτοιο που να μην αντιγράφεται απο pc δεν υπάρχει

παρατηρώ τα εξής:

το σήμα της cosmote βρίσκεται σε κάθε σελίδα, πάνω δεξιά, έγχρωμο (2 χρώματα - πράσινο κ λαχανί)

κάθε σελίδα έχει αύξων αριθμό, πρόσεξέ το αυτό... π.χ γράφει "Σελίδα 3/21" , "Σελίδα 7/21"

καταμέτρηση των κινήσεων (μηνύματα, κλήσεις) που είπε πριν ένα παλικάρι δεν υπάρχει αλλά έχει ημερομηνία και ώρα για κάθε κίνηση ξεχωριστά

το χαρτί είναι λεπτό, σε καμμια περίπτωση μην πάρεις χοντρά φύλλα... θα το δεις κι εσύ

εσύ καλύτερα να πειράξεις όσο το δυνατόν λιγότερα πράματα... δλδ σούταρε τελείως τη γραμμή αυτή με τα στοιχεία που δε θέλεις και "ανέβασε" τα από κάτω ή, αν το πρόσωπο γνωρίζει ότι τάδε ώρα και μέρα έκανες ύποπτη κλήση απλώς αντικατέστησε τον αριθμο κλήσης και άσε τα στοιχεία ημερομηνίας και ώρας εκεί

όπως το βλέπω αν εξασφαλίσεις καλό σκανάρισμα και καλή εκτύπωση σε γενικές γραμμές δε πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα.... ψυχραιμία λοιπόν

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ,

απαιτώ με pm να δω το πριν και το μετά της επέμβασης....

γιατί στο μέλλον μπορεί να μας χρειαστεί και μας αδερφέ Hamurabi

Δημοσ.
Πάρε καλής ποιότητας χαρτί, με παχύ φύλλο όχι μια απλή Α4.

Κοίταξε να το κάνεις ακριβώς όπως τον γνήσιο και διπλοτσέκαρε τον πριν τον δώσεις. Κοίταξε αν είναι τυπωμένος μπρος-πίσω ο λογαριασμός και κάνε το ίδιο. Με ένα καλό πρόγραμμα με ελληνικό OCR και την κατάλληλη γραμματοσειρά λογικά θα το πετύχεις.

Επαγγελματική τοποθέτηση.

Μιά ακόμα καλή ιδέα για να μήν κάνεις το ίδιο κάθε μήνα είναι να πάρεις και ένα 2 νούμερο κρυφό από την γυναίκα, άτακτε Hamurabi :Ρ

Μπορείς το δεύτερο νουμεράκι (καρτοκινητό ίσως) να το έχεις στην ίδια sim κάρτα (με ένα σμπάρο δυοτριγώνια).

Και εν κατακλείδι.....

Αφού την κάνεις που την κάνεις....

....κάν' την σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...