Hamurabi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια εχω σοβαρο προβλημα προσωπικο και πρεπει να εμφανισω σε δικο μου προσωπο αναλυτικους λογαριασμους του κινητου μου "τροποποιημενους" απο μενα. αυτη τη στιγμη δενε χω κανεναν αναλυτικο για να δω ακριβως πως ειναι η σελιδα αλλα θελω να μου πειτε. ειναι εφικτο να σκαναρω μια σελιδα και να την τροποποιησω και μετα την εκτυπωσω και να φεναιται κανονικα αυθεντικη;;; ξαναλεω,δε προκειται για καμια απατη. απλα για να ξελασπωθω απτη γυναικα:-p
KWSN_Men Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι γίνεται, αλλά θες ένα νορμάλ scanner, καλούτσικο εκτυπωτή και κάποιες ικανότητες σε Photoshop. Καλά ξεμπερδέματα.
Hamurabi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 μηπως εχει στις σελιδες αυτο το ασημενιο πουχουν τα χαρτονομισματα για αυθεντικοτητα;
KWSN_Men Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 μηπως εχει στις σελιδες αυτο το ασημανειο πουχουν τα χαρτονομισματα για αυθεντικοτητα; Όχι, δεν έχει τέτοιο foil.
konnak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι, δεν πρέπει να έχουν τίποτα τέτοιο. Με λίγη επιδεξιότητα μπορείς να τον "αναπαράγεις" στο Word, και να τον τυπώσεις. Δε νομίζω να έχει τίποτα το παράξενο πάνω του, που να μην μπορείς να το φτιάξεις. Ε, και το λογότυπο της εταιρίας από το site της ;-).
Hamurabi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 η καλυτερη λυση φανταζομαι ειναι ενα OCR προγραμμα γιαυτην την περιπτωση,ε; το μονο που θα κανω δηλαδη θαναι τροποποιηση στους αριθμους που θελω και εκτυπωση,σωστα;
BIAP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Aν η γυναικα ειναι αποφασισμενη να σε ξεμπροστιασει, θα ξερει και την ποιοτητα του χαρτιου του αναλυτικου. Και γατονι να εισαι σε photoshop και τη λοιπη οργανωση του εργου, υπαρχει παντοτε το ρισκο να πιαστεις. Και καλα εκανες την ανοησια σου. Αλλα να πιαστεις και να λες ψεματα για να την καλυψεις, πολυ πατος.
revil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ε και εκτος αυτου δε νομιζω να κατσει η γυναικα να κανει ερευνα για το αν ειναι πραγματικο το χαρτι Απλα κοιτα να μοιαζει με κανονικο. Το ιδιο ειχα κανει πριν απο καποια χρονια με τους βαθμους του λυκειου και ξελασπωθηκα Αν θες και ενα τιπ.κοιτα οι αριθμοι να ειναι στην ιδια σειρα και να μην εξεχει ο ενας πιο κατω απτον αλλο. edit:Ενοειτε οτι εχει δικιο ο biap αν σε πιασει μιλαμε για πολυ πατο
Hamurabi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 KWSN_Men, οταν λες "100αρι" χαρτι τι εννοεις;
marios1957 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Χοντρό,100 gr. Υ.Γ.Σκέφτηκες την περίπτωση να τα "ρίξεις-ανοιχτά-στο-τραπέζι";
sniper_206 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Πάρε καλής ποιότητας χαρτί, με παχύ φύλλο όχι μια απλή Α4. Κοίταξε να το κάνεις ακριβώς όπως τον γνήσιο και διπλοτσέκαρε τον πριν τον δώσεις. Κοίταξε αν είναι τυπωμένος μπρος-πίσω ο λογαριασμός και κάνε το ίδιο. Με ένα καλό πρόγραμμα με ελληνικό OCR και την κατάλληλη γραμματοσειρά λογικά θα το πετύχεις.
johnnyestia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μιά ακόμα καλή ιδέα για να μήν κάνεις το ίδιο κάθε μήνα είναι να πάρεις και ένα 2 νούμερο κρυφό από την γυναίκα, άτακτε Hamurabi :Ρ
ktm99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Πρεπει οπωσδηποτε να της το δειξεις? Συμφωνω κ με τον johnnyestia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.