Προς το περιεχόμενο

επειγον θεμα σχετικα με αναλυτικους cosmote

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω σοβαρο προβλημα προσωπικο και πρεπει να εμφανισω σε δικο μου προσωπο αναλυτικους λογαριασμους του κινητου μου "τροποποιημενους" απο μενα.

αυτη τη στιγμη δενε χω κανεναν αναλυτικο για να δω ακριβως πως ειναι η σελιδα αλλα θελω να μου πειτε. ειναι εφικτο να σκαναρω μια σελιδα και να την τροποποιησω και μετα την εκτυπωσω και να φεναιται κανονικα αυθεντικη;;;

ξαναλεω,δε προκειται για καμια απατη. απλα για να ξελασπωθω απτη γυναικα:-p

Δημοσ.

Όχι, δεν πρέπει να έχουν τίποτα τέτοιο.

Με λίγη επιδεξιότητα μπορείς να τον "αναπαράγεις" στο Word, και να τον τυπώσεις. Δε νομίζω να έχει τίποτα το παράξενο πάνω του, που να μην μπορείς να το φτιάξεις. Ε, και το λογότυπο της εταιρίας από το site της ;-).

Δημοσ.

η καλυτερη λυση φανταζομαι ειναι ενα OCR προγραμμα γιαυτην την περιπτωση,ε;

το μονο που θα κανω δηλαδη θαναι τροποποιηση στους αριθμους που θελω και εκτυπωση,σωστα;

Δημοσ.

Aν η γυναικα ειναι αποφασισμενη να σε ξεμπροστιασει, θα ξερει και την ποιοτητα του χαρτιου του αναλυτικου.

Και γατονι να εισαι σε photoshop και τη λοιπη οργανωση του εργου, υπαρχει παντοτε το ρισκο να πιαστεις.

Και καλα εκανες την ανοησια σου.

Αλλα να πιαστεις και να λες ψεματα για να την καλυψεις, πολυ πατος.

Δημοσ.

ε και εκτος αυτου δε νομιζω να κατσει η γυναικα να κανει ερευνα για το αν ειναι πραγματικο το χαρτι :D

Απλα κοιτα να μοιαζει με κανονικο.

Το ιδιο ειχα κανει πριν απο καποια χρονια με τους βαθμους του λυκειου και ξελασπωθηκα :D

Αν θες και ενα τιπ.κοιτα οι αριθμοι να ειναι στην ιδια σειρα και να μην εξεχει ο ενας πιο κατω απτον αλλο.

edit:Ενοειτε οτι εχει δικιο ο biap αν σε πιασει μιλαμε για πολυ πατο

Δημοσ.

Πάρε καλής ποιότητας χαρτί, με παχύ φύλλο όχι μια απλή Α4.

Κοίταξε να το κάνεις ακριβώς όπως τον γνήσιο και διπλοτσέκαρε τον πριν τον δώσεις. Κοίταξε αν είναι τυπωμένος μπρος-πίσω ο λογαριασμός και κάνε το ίδιο. Με ένα καλό πρόγραμμα με ελληνικό OCR και την κατάλληλη γραμματοσειρά λογικά θα το πετύχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...