Προς το περιεχόμενο

Αυτό το γ#*$#%ο το μόντεμ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα παιδιά,και αν μπορείτε πείτε μου μια λύση.

Έχω σύνδεση otenet onDSL εδώ και 5 μήνες.Από τον πρώτο κιόλας μήνα, άρχισαν τα προβλήματα με την σύνδεση,προβλήματα που μάλλον προκαλεί το sagem modem που είχε μέσα το πακέτο.

Συγκεκριμένα,συχνά αποσυνδέεται από το ιντερνετ χωρίς λόγο,καθώς και τα φίλτρα τα έχω βάλει και στα δυο τηλέφωνα που έχω,και ο υπολογιστής δεν είναι ανοιχτός για πάνω από μια μέρα ώστε να γινόταν κάποιο auto restart στην σύνδεση.Να πω επίσης,πως άλλαξα και καλώδιο σύνδεσης και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Εντάξει αυτό,αλλά τελευταία,μου παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα,καθώς το pc μου λέει πως άγνωστη συσκευή usb παρουσίασε πρόβλημα και σταμάτησε τη λειτουργία της.Με το που το λέει αυτό,κολλάει το ποντίκι και δεν μπορώ να ελέγξω το pc παρά μόνο μέσω keyboard.Να πω πως δεν φταίει το ποντίκι γιατί πήρα καινούργιο πριν καμία εβδομάδα.

Τέλος πάντων,μπορώ να λύσω το πρόβλημα?Αν όχι ποιό μόντεμ μέχρι 30 ευρώ μου προτείνετε?

Δημοσ.

v-tidys thes kai ton skilo xortato kai tin pita olokliri.peta opos ise to sagem kai pare router.alla mexri 30 euro den briskeis tipota axiologo.ama thes kati ftino kai kalo pas se router speedtouch kai ama thes kati me konta sta 70 euro pas se zyxel.xexna to modem .deuteron to modem sou einai mesa stin eggiisi opote tha sto allaxoun pali me modem.mporei na ftaine kai oi usb sou alla epidi tha mpeis se ena labirintho kai tha xaseis xrono xrima kai spasimo neuron bale to xeri pio bathia stin tsepi dioti pleon ta 60 euro oute soublaki den einai.kai tha einai kai adsl2 kai tha to kratiseis mia zoi.

Δημοσ.

Άλλη μία ψήφος σε Router....

Το συνδέεις σε Ethernet θύρα και το έχεις συνέχεια ανοιχτό, ούτε κλήση χρειάζεται να κάνεις ούτε τίποτα.....εγώ έχω το USRobotics 9107 (70 ευρώ) και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Είναι ζήτημα άν το κλείνω για μία ώρα την εβδομάδα και αυτό μόνο και μόνο για να το ξεκουράσω.....

Δημοσ.

@v-tidus an psakseis ligo isos breis kanena zyxel 650-r31 me 30-40 eyro to poli (r31=pstn,r33=isdn) kai nomizo tha eisai super.Palio alla 2,5 xronia pou to eixa den eixe kolisei oute mia fora !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...