GabrielConnor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Να πώ για όποιν ενδιαφέρετε πώς λόγω αγορά νέας μεγαλύτερης πουλάω την δικιά μου LG L204WT . Όποιος ενδιαφέρεται PM.
a123xxsp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 α) σήμερα την είδα στο Πλαίσιο του Μall, αυτό που με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ήταν ότι με ΤΙΠΟΤΑ δεν μπόρεσα να φτιάξω σωστό μαύρο, ότι και να έκανα έβγαινε ένα ξεθωριασμένο μαύρο, η οθόνη ήταν σε 1280χ1024 και ΔΕΝ μπορούσα να την γυρίσω σε 1680χ1080, ρίχνω το ότι ήταν ΚΑΙ θολή εκεί αλλά τα χρώματα έπρεπε να ήταν σωστά και όχι ξεθωριασμένα, έπεξα όσο μπορούσα με contrast/brightness αλλά τίποτα!, εσείς έχετε σωστό μαύρο ? β) υπάρχει τρόπος να δείχνει το 1280χ1024 ΧΩΡΙΣ stretch σε μικρότερο πλαίσιο ? (για να πάω να την γυρίσω εκεί να την δω καλύτερα)
NLS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 λοιπόν εγώ μια και την βρήκα σε καλή τιμή μάλλον θα την χτυπήσω, αρκεί να μπορέσω να την δοκιμάσω να μην έχει καμένα καταλαβαίνω των προβληματισμό μερικών που προφανώς δεν είχαν ξαναδουλέψει σε TFT, αλλά ναι το backlight είναι ένα θέμα που θα εκλείψει μόνο όταν αλλάξει η τεχνολογία (LED, OLED κλπ.) - εγώ έμαθα και ζω μαζί του γιατί απλά τα θετικά είναι ΠΟΛΥ περισσότερα από τα αρνητικά στην τιμή που μιλάμε (+/- 300) είναι αστείο να μιλάμε για αρνητικά έτσι κι αλλιώς (ειδικά οι παλιότεροι ξέρουν αν παίρναν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ οθόνη κάποτε με 100 χιλιάρικα ή όχι) είναι μονόδρομος για μένα μια και το ένα από τα δυο μηχανήματα που θα μπουν επάνω (ένα στη VGA και ένα στη DVI), έχει 8800GTX και μόνο που δεν μου λέει με κλάματα ότι το 1280x1024 ντρέπεται να το χρησιμοποιεί μια και είπα για VGA και DVI να πω ότι είναι αστείο να διαβάζω για ανθρώπους που προσπαθούν να... δικαιολογήσουν το VGA που απλά είναι ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ (και μιλάμε το ζω καθημερινά ακόμα και στην ίδια οθόνη μια και είπα έχω σύνδεση και DVI και VGA ταυτόχρονα με δυο μηχανήματα)... για να προσθέσω ότι το ότι δεν έχουμε το στάδιο digital to analog ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ σε 1920x1080@60 panel) το μηχάνημα ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ... όποιος δεν το πιστεύει σκασίλα μου δεν σκοπεύω να το αναλύσω ή να πείσω κάποιον απλά ΤΟ ΕΙΔΑ μπροστά μου (όταν στο ίδιο μηχάνημα και στην ίδια 1920x1080 οθόνη είδα το ίδιο HD video με VGA και DVI) - σόρρυ για το off topic αλλά δεν μπορούσα να μην το πω με αυτά που διάβασα τέσπα... θέλει κανείς μια τρίχρονη πρώην-600ων ευρώ EIZO 17" TFT (L557), VGA/DVI και με ηχεία, σε τρομερή τιμή; (ναι έχει 1-2 χρόνια εγγύηση ακόμα)
nk_surfer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Η οθόνη αυτή τη στιγμή παίζει κοντά στα 290 ?. Σε αυτή την τιμή αποτελεί ίσως την καλύτερη αγορά σε 20". Εγώ είμαι καθόλα ικανοποιημένος με το monitor, σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωσα. Δεν λέω ότι είναι τέλειο αλλά από εκεί και πέρα πληρώνεις αρκετά περισσότερα για μικρές βελτιώσεις, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι ασύμφορο.
Thodis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 molis xtes piga sto plaisio kai tsimpisa tin sigekrimeni othonoula.... ontos tin koitousa san xazos mias kai i proigoumeni itane mia eizo 17" crt... pros megali mou apogoiteusi omos otan evala na do mia seira , ta xromata itane athlia!!! ores epeza me tin fotinotita kai to contrast alla mataia. elpizo na fteei i karta grafikon mou i opoia apo aurio feugei apo to mpalkoni!!! (gf 64 mb) kai tin antikathista mia 7600 gt 256. an pali epimeinei sas xarizo to monitor :P na ste oloi kala kai na pernate akoma kalitera! filika, /ThoDis Ps. pos mporo na anisxeuso eukola ta kammena tis pixel ? ektos tou na vazo leuko fonto...
mandipl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 και γω στην αρχη ειχα κατι περιεργα χρωματα ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ οταν πειραξα τις ρυθμισεις . οταν το εβαλα στο default ηταν μια χαρα
sa3rdna Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ps. pos mporo na anisxeuso eukola ta kammena tis pixel ? ektos tou na vazo leuko fonto... Ψάξε στο Google για το MonitorTest είναι εκλπηκτικό προγραμματάκι και θα σου λύσει τα χέρια. PS: Αν αποφασίσεις να χαρίσεις την οθόνη μην ξεχάσεις αυτόν που σε βοήθησε. :-D Φιλικά Ανδρέας.
nk_surfer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ή μπορείς επίσης να κατεβάσεις το Dead Pixel Buddy για να δεις για καμμένα pixel.
Thodis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 kolatos : an kai patriotis tha se stenaxoriso, giati meta afou ponesan ta matia mou me ta xromata malon den exo kanena kammeno pixel opote tin kratao... thanks nk_surfer poli kalo programmataki
sa3rdna Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ok man το σημαντικό είναι ότι η οθόνη είναι εντάξει.
tefatros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 πρόσφατα αγόρασα την εν λόγω οθόνη και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. όταν την βάζω να δουλέψει σε οποιαδήποτε ανάλυση εκτός της τελευταίας (1650χ1000κατι) όλα τα γράμματα κ οι γραμμές φαίνονται θολές σε τέτοιο επίπεδο όπου μετά από λίγο αρχίζει πονοκέφαλος. Δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα από την κάρτα γραφικών γιατί είναι σχετικά καινούρια (gf 7600). δοκίμασα να ρυθμίσω την θολούρα από μια ρύθμιση ευκρίνειας που έχει αλλά τίποτα. Το παράξενο είναι ότι δουλεύει άψογα στην μεγάλη ανάλυση αλλά τα γραμματα είναι πολύ μικρά και δυσκολεύομαι. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας την ρίξει...
vandermonde Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ολες οι οθονες lcd δειχνουν καλυτερα στην native αναλυση τους....η οποια συνηθως ειναι η μεγαλυτερη τους (και ψιλοχαλια σε ολες τις υπολοιπες)....γιατι δεν προσπαθεις να μεγαλωσεις fonts κλπ?
tefatros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 εννοείς από τις ιδιότητες να επιλέξω εμφάνιση και να αλλάξω τις γραμματοσειρές??? το έκανα αλλά δεν βοηθάει αυτό και πολύ, αν την πάω στο πλαίσιο από όπου κ την πήρα λέτε να κάνουν τίποτα? στις πιο μικρές αναλύσεις το θέαμα είναι λίγο τραγικό...
giankyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 εννοείς από τις ιδιότητες να επιλέξω εμφάνιση και να αλλάξω τις γραμματοσειρές??? το έκανα αλλά δεν βοηθάει αυτό και πολύ, αν την πάω στο πλαίσιο από όπου κ την πήρα λέτε να κάνουν τίποτα? στις πιο μικρές αναλύσεις το θέαμα είναι λίγο τραγικό... Σου λέει να αφήσεις την ανάλυση σε 1680x1050 και να μεγαλώσεις τις γραμματοσειρές σκεπτόμενος ότι επιλέγεις άλλη ανάλυση για να τα δείς λίγο μεγαλύτερα. Αλήθεια, γιατί αλλάζεις ανάλυση? Την πραγματική απόδοση της οθόνης θα την πάρεις μόνο σε 1680x1050.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.