Προς το περιεχόμενο

Lg L204wt

nk_surfer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oson afora tin dokimi, kanena katastima den einai ypoxreomeno na anoiksei tin o8onh gia elegxo pixels. Fantasteite diladi an to zitouse o ka8enas ti 8a ginotan.. Apo tin stigmi pou apofasizeis na pareis tin sygkekrimenh o8onh pairneis kai to risko gia ta kammena pixels. Alliws dineis ta dipla-tripla kai pairnes kapoia allh pou dinei 0-pixel eggyhsh. Mh ta 8eloume kai ola dika mas...

PS. To Plaisio parelabe simera stis kentrikes apo8ikes tou 20 kommatia alla einai tipota mprosta stin synolikh zhthsh gia thn o8onh. Opws katalabainete ola 8a fygoun (an den exoun fygei hdh) se proparaggelies kai gnostous-gnostwn klp.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mia erwthsh mias kai exeis to monitor.

Se mikroteres analuseis pws ta paei? 1280x1024 kai 1024x768 PANTA gia games milaw.

Rwtaw giati eixa to 1980Q kai enw htan sta 1280x1024 polla games logw kartas ta epaiza se 1024x768 kai htan sfaira kai mia xara.

H Sugekrimenh o8onh pws ta paei se alles ektos ths default analushs?

Efxaristw !!!

Φίλε, η 1980Q δεν είναι για αλλαγή (τουλάχοστον όχι ακόμα)...

εγώ την έχω και είμαι πραγματικά υπερ-ευχαριστημένος...

Ε οχι ρε deathstar, λίγο είναι να εχεις καμμένο pixel και να εχεις σκάσει 330Ε? Αν δεν φαίνεται και πολύ οκ τότε... Εντάξει, οτι πληρώνεις παίρνεις... Πάρε 21.3" Eizo με 2.380Ε και θα έχεις zero pixel για 5 χρόνια.... Και γώ την lg θέλω και θα απαιτήσω να την δοκιμάσω πριν την αγοράσω... Τώρα αν θα βγάλω άκρη δεν ξέρω αλλά θα το απαιτήσω.

όσο για την εγγύηση Zero-pixel της ΕΙΖΟ που αναφέρει ο φίλος iced

θα ήθελα να τονίσω: ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ότι σας πασάρουν...

από όσο ξέρω (με επιφύλαξη) η EIZO σε καμία

οθόνη της δεν δίνει το Zero-Pixel της LG...

Αντί αυτού, δίνουν κάτι (Zero Bright pixel) ή Zero Dark Pixel ή

αν ειναι στην τομή των 2 διαγωνίων...ή 3 πουλάκια κάθονταν...

Τουλάχιστον η LG στις <=19" το λέει ξεκάθαρα...

Και για το συγκεκριμένο μοντέλο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αναφέρει

ξεκάθαρα ότι:

"* With current LCD technology, a panel may contain a limited number of missing or flickering pixels"

*** COPY ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ EIZO ***

http://www.eizo.com/products/lcd/l997/spec.asp

Δημοσ.

Η Eizo κανονικά ΔΕΝ δίνει εγγύηση zero-pixel για καμία οθόνη της.

ΟΜΩΣ η Ελληνική αντιπροσωπεία ΔΙΝΕΙ εγγύηση zero-pixel για τις οθόνες Eizo υπό τις 2 παρακάτω συνθήκες:

• Μόνο για τους 6 πρώτους μήνες.
  • Μόνο για τις οθόνες που αγοράζονται από μαγαζιά που προμηθεύονται οθόνες Eizo από αυτήν, και όχι για τις οθόνες που αγοράζονται από το εξωτερικό (είτε απ' ευθείας από τον τελικό πελάτη είτε από καταστήματα που κάνουν δικές τους εισαγωγές από το εξωτερικό).

Δημοσ.
Η Eizo κανονικά ΔΕΝ δίνει εγγύηση zero-pixel για καμία οθόνη της.

ΟΜΩΣ η Ελληνική αντιπροσωπεία ΔΙΝΕΙ εγγύηση zero-pixel για τις οθόνες Eizo υπό τις 2 παρακάτω συνθήκες:

• Μόνο για τους 6 πρώτους μήνες.
  • Μόνο για τις οθόνες που αγοράζονται από μαγαζιά που προμηθεύονται οθόνες Eizo από αυτήν, και όχι για τις οθόνες που αγοράζονται από το εξωτερικό (είτε απ' ευθείας από τον τελικό πελάτη είτε από καταστήματα που κάνουν δικές τους εισαγωγές από το εξωτερικό).

Και μόνο αν την ημέρα της αγοράς δεν έχει πανσέληνο, και μόνο εφόσον

κατά την ημερομηνία και ώρα αγοράς δεν υπάρχει έξαρση μικροσωματιδίων

στην ατμόσφαιρα... :P :P :P

Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ φίλε georgeadams.

Δημοσ.

λοιπόν να πω και εγώ την γνώμη μου , μιας και έχω προσωπική (πλέον ) άποψη για τη συγκεκριμένη οθόνη .

Σήμερα το πρωί πέρασα τυχαία από media market στο Π.Φάληρο , για να αγοράσω........απορροφητήρα , και κατεβαίνοντας στις οθόνες , μόλις είχαν φέρει 5 (ολογράφως ΠΕΝΤΕ) κομμάτια , τουλάχιστον εγώ τόσα είδα στα ράφια . Περιττό να πω ότι όσο κάθησα στο κατάστημα , περίπου 1/2 ώρα είχαν φύγει και τα πέντε αλλά τέσπα. Λοιπόν είχανε και μια 204 demo στο ράφι και από πάνω μια 203 επίσης demo .

Λυπάμαι που θα τω πω , αλλά η 203 είναι σαφώς στιβαρότερη κατασκευή , δείχνει πολύ λιγότερο ψεύτικη . Η βάση της 204 μέτρια έως πολύ μέτρια . Δεν μου άρεσε (υποκειμενικό αυτό) ότι τα κομπιά , on off κλπ , είναι στο πίσω μέρος του πάνελ .

Το πάνελ τώρα , τυπικό TN πάνελ , τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω . Σαφώς έχει πρόβλημα , αν την δείτε από μεγάλη οπτική γωνία , τα χρώματα χάνουν , κιτρινίζουν θα έλεγα . Έτυχε όμως ακριβώς δίπλα της να έχει μια EIZO M1900 , που και αυτή φοράει TN panel , και η EIZO είχε το ίδιο πρόβλημα με τη γωνία θέασης , άρα δεν είναι θέμα κατασκευής αλλά θέμα πάνελ.

Ακριβώς όμως από κάτω της είχε μια philips 2300WP στα 1165 ευρώ τελική . Παιδιά , καμμία σύγκριση , η philips δεν παίζονταν , αχτήπητη . Κορυφαία ποιότητα χρώματος , από μια κορυφαία οθόνη (σόρρυ ξέφυγα από το θέμα) .

Εν κατακλείδι , η 204 WT είναι μια τίμια πρόταση για τα λεφτά που ζητάει , αν είναι κανείς διατεθειμένος να κάνει τους απαραίτητους συμβιβασμούς , που προέρχονται α΄πό το panel που φοράει η οθόνη και όχι από την εταιρεία (LG) που τηνν φτιάχνει.

Στο θέμα της εγγύησης , στο κατάστημα μου το ξεκαθάρισαν , ότι στις 20 ΄΄ και πάνω δεν υπάρχει 0 pixel εγγύηηση, αλλά 8 καμμένων pixel .

Δημοσ.

kala den mporeis na sigrineis othoni 350 eyro me othoni 1000+ eyro . singrineis anomia pragmata . ego den tin exo dei apo konta kai pithanon na min tin do prin tin paro . lete na apogoiteyto apo tin poiotitaeikonas kai kataskeyis?

Δημοσ.

αν εχετε δουλέψει σε οθόνες με ά΄λλα πάνελ, τότε θα δείτε τη διαφορά με το ΤΝ πάνελ . όπως και να το κάνοθμε το ΤΝ υστερεί.

Δημοσ.

Επειδή η κάρτα γραφικών μου είναι παλιά τα games τα παίζω σε ανάλυση 800x600 άντε το πολύ σε 1024χ768. Είναι εύκολο από κάποιον που την έχει αγοράσει να δοκιμάσει σε αυτές τις αναλύσεις ή στις ανάλογες με λόγο 16:9 και να μας πει τις εντυπώσεις του?

Δημοσ.

Φίλε μου συγκρίνεις δυο ανόμοια πράγματα.

Άλλο 330€ και άλλο 1165€. Αύτο έλειπε να μην ήταν σε αυτή την τιμή η Philips καλύτερη.

Όπως και να έχει την αγόρασα κι εγώ την LG και το απόγευμα θα την απολάυσω. Να ήταν και η μαύρη καλά θα ήταν...

Δημοσ.

ρε λεβέντες ,

διαβάστε ΟΛΟ το άρθρο που έγραψα , και μετά απαντήστε .Την philipps απλά την αναφέρω , επειδή την είχε από κάτω το συγκεκριμένο κατάστημα , και γράφω πως μου φάνηκε .Φυσικά και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ μιας οθόνης 330 ευρώ και μιας 1165 (που είναι και 23") , αλλά από όλο το άρθρο αυτό κρατήσατε εσείς ?

Τέσπα , την γνώμη μου την είπα , για ΄΄οποιον τυχόν θέλει να την αγοράσει.

Δημοσ.

Έχουν περάσει 15 λεπτά που την έχω μπροστά μου την οθόνη..... έχω πάθει πλάκα!

Βρήκα το φώς μου! Για 330€ είναι τσάμπα μα το Θεο! Παίζω WoW και νομίζω οτι είμαι ο ίδιος στην Azeroth!

LG FTW!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν! Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος 2 LG 204WT οθονών!

Μιας που τις βρήκα εύκαιρες είπα να πάρω δύο κομμάτια να κάνω και expand το desktop μου να χω να παίζω. Σας παραθέτω και μερικές photos από την καινούργια μορφή που πήρε το γραφείο στο δωμάτιο μου...

Πως "βλέπω" το insomnia πλέον...

dsc03232cq5.th.jpg

το destop μου (my precious!!!)

dsc03233tc6.th.jpg

από το πλάι τα windows...

dsc03235eq2.th.jpg

όταν η κάρτα γραφικών μου έχει αντίθετη άποψη.

dsc03238yy8.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...