nk_surfer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Καμιά βοήθεια; Edit: Μόλις είδα ότι έχει εξαντληθεί από το πλαίσιο. Κανένα άλλο αξιόπιστο e-shop υπάρχει; Shop21.... Το θεωρώ ίσως το καλύτερο και πιο επαγγελματικό ελληνικό eshop. Οι αποστολές του πολύ καλά συσκευασμένες.... Το προτείνω...
mandipl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 file mporeis na rithmiseis to upsos tis othonis?
zartius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Shop21.... Το θεωρώ ίσως το καλύτερο και πιο επαγγελματικό ελληνικό eshop. Οι αποστολές του πολύ καλά συσκευασμένες.... Το προτείνω... Mia erwthsh mias kai exeis to monitor. Se mikroteres analuseis pws ta paei? 1280x1024 kai 1024x768 PANTA gia games milaw. Rwtaw giati eixa to 1980Q kai enw htan sta 1280x1024 polla games logw kartas ta epaiza se 1024x768 kai htan sfaira kai mia xara. H Sugekrimenh o8onh pws ta paei se alles ektos ths default analushs? Efxaristw !!!
nk_surfer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Mandipl τo ύψος δεν ρυθμίζεται. Zartius σε μικρότερες αναλύσεις μια χαρά είναι και ας κάνει auto-scaling, δηλαδή εκτείνει την εικόνα ώστε να καλύπτει όλη την οθόνη. Δοκίμασα σε GTR2 και Τοca3 και μου φάνηκε πολύ καλή η εικόνα και τρέχει και πιο στρωτά γιατί δεν ζορίζεται η κάρτα (μάλλον θα αρχίσω να παίζω σε μικρότερη ανάλυση μέχρι να πάρω καλύτερη κάρτα γραφικών). Οι drivers της Νvidia σου δίνουν τη δυνατότητα να μην γίνεται autoscaling, αλλά να βγάζει μαύρες μπάρες πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά σε χαμηλότερες αναλύσεις, οπότε ότι βολεύει τον καθένα.
zedone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=5862 Russian review of L204WT http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1283101 Πολύ καλό review μιάς και ψήνομαι για την οθόνη και ψάχνω παντού πληροφορίες.Αλλα ρε γμτ μήν τα γράφετε και'σείς στα ρώσικα!!!
zartius Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Egw phga plaisio thn eixa parageilei kai o pwlhths me vazei plhrwnw kovei apodei3h 204WT-BF kai molis pairnw th sakoula eixe mesa thn 19ara. Efaga trelh frikh.Kala pou den efuga kai na to evlepa spiti. Egine epistrofh xrhmatwn kai egw gurisa spiti me to .... sto xeri. Pou8ena den vrhka dia8esimothta sta gnwsta magazia. Exw frikarei xwris monitor kai enw to h8ela polu to 20ari ths lG skeftomai pleon sovara na parw kana 19ari ths Eizo .Kapoios mou eipe apo Plaisio oti se 20 meres 8a einai dia8esimo pali to 204WT eleos (
george2411 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Paidia exw kai egw tin othoni kai pragmatika einai katapliktiki.Exei apistefta xrwmata kai eykrineia.TO mono kako einai i vasi tis pou paizei.Alla den pistevw oti kapoios tha xoropidaei panw sto grafeio eeee?? Exw mia erwtisi gia aytous pou tin exoun: Tin exw syndesei sto xbox 360 kai den xerw poia analisi einai kalyteri: I teleftaia 1360 kati.. x 768 i mipws i proigoumeni 1280 x 1024? tha ektimousa tyxon voitheia eyxaristw
nk_surfer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Paidia exw kai egw tin othoni kai pragmatika einai katapliktiki.Exei apistefta xrwmata kai eykrineia.TO mono kako einai i vasi tis pou paizei.Alla den pistevw oti kapoios tha xoropidaei panw sto grafeio eeee??Exw mia erwtisi gia aytous pou tin exoun: Tin exw syndesei sto xbox 360 kai den xerw poia analisi einai kalyteri: I teleftaia 1360 kati.. x 768 i mipws i proigoumeni 1280 x 1024? tha ektimousa tyxon voitheia eyxaristw Εγώ χρησιμοποιώ την τελευταία ανάλυση, και είναι μια χαρά.
george2411 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Παρατηρησες πια εχει καλυτερη εικονα? Μου φενεται οτι η 1280 χ 1024 ειναι λιγο καλυτερη η ειναι η ιδεα μου? Βαση λογικης πια απο τις 2 ειναι πιο ψηλη?
giankyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. - Τελικά στα πόσα pixel είναι η εγγύηση της συγκεκριμένης οθόνης? - Υπάρχει κανένας που να κατάφερε να την δοκιμάσει στο κατάστημα πρίν την αγοράσει? (δεχόμαι και pm για όποιον δεν θα ήθελε να το πεί ανοιχτά)
iced Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα το σίγουρο είναι οτι δεν έχει zero pixel.. Εμένα στο πλαίσιο μου είπαν οτι θα την δοκιμάσω σίγουρα αλλά παρουσία τεχνικού, λογικό... Γενικά οτι σου πουν θα επιμείνεις, εσύ θα σκασεις 300+ και δεν τα βρήκες στον δρόμο
thanos75x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Την έχω παραγγείλει εδω και μια εβδομάδα απο τα EXPERT στο Βόλο. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μας ειπανε απο LG... 350e
Sebu Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Σε φορουμ του εξωτερικου αναφερεται οτι υστερα με επικοινωνια με την LG επιβεβαιωθηκε η υποστηριξη HDCP. From LG UK about HDCP Further to your query, We can confirm that the L204 IS HDCP enabled Yours Sincerely, LG Electronics UK Helpdesk 0870 607 5544 Monday - Friday from 9am – 8 pm Saturdays from 9am - 5pm Sunday and Bank Holidays from 10am – 4pm Και το σχετικο λινκ http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=33&pp=20 Επισης στο ιδιο φορουμ ενας χρηστης εχει αλλαξει τη βαση με βραχιονα που προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο,ελευθερωνει και αλλο χωρο στο γραφειο,η οθονη πλεον μετακινειται προς οποια κατευθυνση θελετε και εχει και κατι το φοτουριστικο ιδιως αν το βλεπεις απο μπροστα και συγκεκριμενη οπτικη γωνια.Ειναι σαν να "στηριζεται" στον αερα. Δειτε και τις εικονες και θα καταλαβετε.Ειναι το ποστ 678. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=34&pp=20
navar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ayrio tha gyrisw olh thn thessalia alla pou tha paei ena monitor tha to vrw....gmt leei agria gia ayta ta lefta! nai eida kai tis foto me thn vash leei akoma perissotero...kseroume poso peripou kostizei h sygkekrimenh vash sthrikshs?
giankyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εγώ γύρισα όλη τη Θεσσαλονίκη και η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει απ' την αντιπροσωπεία. Αναμονή λοιπόν, τί άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.