Προς το περιεχόμενο

Lg L204wt

nk_surfer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιά είναι γνωστό ότι μετά τις 19" ΔΕΝ υπαρχει εγγύηση zero pixels

Παω να σκασω τωρα και την ειχα γεμισει αγρια με το μονιτορ αυτο :(

Με παγωσε τωρα που δεν εχει εγγυηση....

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ksekoliste pia me auto to thema emena pandos den eixe kanena kai eime sigouos kai na eixe an den etrexa kapia prog gia na do an exei den tha to evlepa opos sto laptop mou exi 3 kamena kai ta opia mono an thimitho oti auto to laptop einai me ta kamena mpori na to prosekso

Δημοσ.
ksekoliste pia me auto to thema emena pandos den eixe kanena kai eime sigouos kai na eixe an den etrexa kapia prog gia na do an exei den tha to evlepa opos sto laptop mou exi 3 kamena kai ta opia mono an thimitho oti auto to laptop einai me ta kamena mpori na to prosekso

Kala den einai kai toso apla ta pragmata giati eixa se 19ara LG kameno pixel pros to kentro kai psitepse me sou trupage to mati :) Kai meta 2-3 antikatastaseis hr8e to swsto monitor.(stelnane kati xtuphmena spasmena klp)

Skepsou na pa8ei kati meta kapoious mhnes h 20ara na to steileis alman hellas kai na sou steiloun kapoio me 2-3 kamena pixel kai fusika na to pieis efoson den exei eguhsh kamenwn pixel.Pws 8a niwseis?

Apla einai mh sou tuxei afto pistevw apo ekei kai pera eiani risko na pareis monitor xwris 0 pixel eguhsh me thn parousa texnologia ektos kai an oikonomika niw8eis toso anetos wste an deis kai talaipwriesai na pareis kapaki allo otan sumvei kati :)

Δημοσ.
Παω να σκασω τωρα και την ειχα γεμισει αγρια με το μονιτορ αυτο :(

Με παγωσε τωρα που δεν εχει εγγυηση....

Deite edw http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=8736

sto telos leei 0 pixel on site.

Phra kai thlefwno kai to epivevaiwsan.Psemata lene telika?

8a parw apo deftera antiproswpeia pantws na ma8w sigoura 100% ti paizetai.

Δημοσ.

Ε οχι ρε deathstar, λίγο είναι να εχεις καμμένο pixel και να εχεις σκάσει 330Ε? Αν δεν φαίνεται και πολύ οκ τότε... Εντάξει, οτι πληρώνεις παίρνεις... Πάρε 21.3" Eizo με 2.380Ε και θα έχεις zero pixel για 5 χρόνια.... Και γώ την lg θέλω και θα απαιτήσω να την δοκιμάσω πριν την αγοράσω... Τώρα αν θα βγάλω άκρη δεν ξέρω αλλά θα το απαιτήσω.

Δημοσ.
Ε οχι ρε deathstar, λίγο είναι να εχεις καμμένο pixel και να εχεις σκάσει 330Ε? Αν δεν φαίνεται και πολύ οκ τότε... Εντάξει, οτι πληρώνεις παίρνεις... Πάρε 21.3" Eizo με 2.380Ε και θα έχεις zero pixel για 5 χρόνια.... Και γώ την lg θέλω και θα απαιτήσω να την δοκιμάσω πριν την αγοράσω... Τώρα αν θα βγάλω άκρη δεν ξέρω αλλά θα το απαιτήσω.

Egw afto pou eipa einai to xeirotero, dhladh an sou pa8ei kati kai th steileis kai sou steiloun allo monitor kai exei 2-3 kamena pixels den mporeis na kaneis tipota efoson den paizei 0 pixel eguhsh.Afto einai to xeirotero senario.

Pantws sto ram shop epemene o pwlhths oti exei eguhsh opws anagrafoun sto site.8a to psa3w deftera kai 8a enhmerwsw :)

Δημοσ.
Deite edw http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=8736

sto telos leei 0 pixel on site.

Phra kai thlefwno kai to epivevaiwsan.Psemata lene telika?

8a parw apo deftera antiproswpeia pantws na ma8w sigoura 100% ti paizetai.

Telika milhsa me lg hellas kai mou eipe oti ontws mexri 19 inches einai to 0 pixel eguhsh opote h 20ara den exei.

Apla na exoume kai mia epishmh apopsh sto 8ema na mhn trelainomaste :)

Δημοσ.

Hello!

Παιδιά ψήνομαι και εγώ να την πάραγγείλω!

Όσοι την αγοράσατε πήγατε στο κατάστημα και την πήρατε ή την έχει παραγγείλει και κανένας μέσω internet;

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο στην Πάτρα και δεν την είχαν.

Σκέφτομαι να πάρω τηλ αύριο και να την παραγγείλω!

Φοβάμαι όμως για την μεταφορά της μέσω courier/ταχυδρομίου!Εφόσων η μεταφορά για αγορές άνω των 45Ευρώ, είναι δωρεάν από το Πλαίσιο λογικά θα μου την στειλουν με ταχυδρομείο μέσω του προγράμματος "Πόρτα-Πόρτα"!

Να ανησυχώ ή δεν πρόκειται να πάθει τίποτα;

Να ανησυχώ για τίποτα καμμένα pixel;

Μην με βαρέσετε για αυτό που θα πετάξω! :shy: Αν είμαι γκαντέμης και βρεθεί κανένα καμμένο pixel, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μου καούν "εντελώς τυχαία" και άλλα 6-7 έτσι ώστε να μου την αλλάξουν;

Δημοσ.
Μόλις πρόσθεσα στο αρχικό post κάποιες φοτό σχετικά με backlight και γωνίες θέασης.

καλά καλά συνέχισε εσύ έτσι και στο τέλος θα αγοράσουμαι όλοι lg 20"

Δημοσ.
καλά καλά συνέχισε εσύ έτσι και στο τέλος θα αγοράσουμαι όλοι lg 20"

:-P

Κοιτάξτε για τα χρήματα που στοιχίζει είναι άριστη αγορά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και τέλεια. Έπαιζα σήμερα NFS στο ΧΒΟΧ360 και με ενόχλησε αρκετά το ghosting, εκτός και αν είναι θέμα ρυθμίσεων (αλλά τι να ρυθμίσεις και από που, στο ΧΒΟΧ δεν έχει επιλογές πλην της ανάλυσης). Αναρωτιέμαι που είναι τα 5ms, και αν είναι όντως 5ms οι LCD τηλεοράσεις τι χρόνους απόκρισης έχουν (φαντάζομαι από 8 και πάνω). Ελπίζω να πετύχω πουθενά 360 με NFS σε LCD TV να δω πώς φαίνεται εκεί...!

Δημοσ.
Hello!

Παιδιά ψήνομαι και εγώ να την πάραγγείλω!

Όσοι την αγοράσατε πήγατε στο κατάστημα και την πήρατε ή την έχει παραγγείλει και κανένας μέσω internet;

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο στην Πάτρα και δεν την είχαν.

Σκέφτομαι να πάρω τηλ αύριο και να την παραγγείλω!

Φοβάμαι όμως για την μεταφορά της μέσω courier/ταχυδρομίου!Εφόσων η μεταφορά για αγορές άνω των 45Ευρώ, είναι δωρεάν από το Πλαίσιο λογικά θα μου την στειλουν με ταχυδρομείο μέσω του προγράμματος "Πόρτα-Πόρτα"!

Να ανησυχώ ή δεν πρόκειται να πάθει τίποτα;

Να ανησυχώ για τίποτα καμμένα pixel;

Μην με βαρέσετε για αυτό που θα πετάξω! :shy: Αν είμαι γκαντέμης και βρεθεί κανένα καμμένο pixel, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μου καούν "εντελώς τυχαία" και άλλα 6-7 έτσι ώστε να μου την αλλάξουν;

Καμιά βοήθεια; :(

Edit: Μόλις είδα ότι έχει εξαντληθεί από το πλαίσιο. Κανένα άλλο αξιόπιστο e-shop υπάρχει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...